*mini* 37778 ارسال شده در 30 دی، 2012 بچه ها واسه تاسیسات کتاب چی میخواین بخونین؟ یا جزوه؟ من این درس رو هیچوقت جدی نگرفتم ... فقط جزوه خوده استادامونو داشتم اونارو میخوندم میرفتم امتحان میدادم ما برای تاسیسات استاد یه کتابی معرفی کرد که از روو همونم درس میداد...گفت منبع ارشده کتاب تاسیسات مکانیکی (نویسندشو یادم نیست برم خونه میبینم میگم) یه کتاب زرد رنگه کتابشم قابل فهمه خیلی 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 30 دی، 2012 میگن کتابای غیابکلو واسه تاسیسات من که امسال رو شرکت نمیکنم ... توانایی جسمی روحی فیزیکی شیمیایی فرهنگی اجتماعی و... ندارم 3
*mini* 37778 ارسال شده در 30 دی، 2012 من همین کتاب رو میخونم.... من شرکت میکنم...اما فقط ببینم سوالا چجورن...به طور کاملا ازمایشی 3
*mini* 37778 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 اقا من ثبت نام کردم.....فقط قسمت رشته تحصیلی که الان دارم میخونم، تکنولوژی معماری نداشت....منم همون مهندسی معماری رو زدم... مشکلی پیش نمیاد به نظرتون؟ 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 اقا من ثبت نام کردم.....فقط قسمت رشته تحصیلی که الان دارم میخونم، تکنولوژی معماری نداشت....منم همون مهندسی معماری رو زدم...مشکلی پی نمیاد به نظرتون؟ نه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد من دیروز هر جا رفتم دفترچه تموم شده بود الان تازه میخوام اینترنتی کارت ها رو بخرم مینا ت. کارت پیام نور و غیرانتفاعی هم گرفتی ؟ 3
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 من ترم 5 هستم.میتونم آزمایشی شرکت کنم؟خیلی دوست دارم با سوالا آشنا بشم.... 4
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 من ترم 5 هستم.میتونم آزمایشی شرکت کنم؟خیلی دوست دارم با سوالا آشنا بشم.... آره میتونی شرکت کنی 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 ثبت نام چجوریه؟؟من نمیدونستم شروع شده تا کی وقت هست؟؟؟ از 9 آبان شروع شده از سایت سازمان سنجش ، کارت ثبت نام رو بخر ، دفترچه راهنما رو هم میتونی دانلود کنی بعد از خوندن مواردی که ذکر کرده میتونی ثبت نام کنی . تا 16 آبان ، فکر کنم سه شنبه وقت داره 2
Arpak 8511 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 بچه ها معماری مگه فنی مهندسی نی په چرا این هی داره ب من میگه کد رشته امتحانی اول با گروه امتحانی متناسب نیست 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 نمیدونم گذاشته شده یا نه ، اما این لیست رو یکی از دوستان بهم داده وخودشون هم امسال در کنکور کارشناسی ارشد معماری شرکت میکنن.......... فقط چون اسکن شده ،صفحات پی دی اف زیاد جالب نیست، اما لیست واضح هستش..... منابع آژمون کارشناسی ارشد لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
*mini* 37778 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 بچه ها معماری مگه فنی مهندسی نی په چرا این هی داره ب من میگه کد رشته امتحانی اول با گروه امتحانی متناسب نیست دلبندم معماری توو کاردانی فنی مهندسیِ توو ارشد جزو زیر گروه هنر هست (مجموعه معماری) فکر کنم پروژه و ساخت ِ معماری جزوِ گروه فنی مهندسی باشه 5
Arpak 8511 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 دلبندم معماری توو کاردانی فنی مهندسیِتوو ارشد جزو زیر گروه هنر هست (مجموعه معماری) فکر کنم پروژه و ساخت ِ معماری جزوِ گروه فنی مهندسی باشه عه!میدونستماااااااا خواستم مطمئن شم فقظ 3
*mini* 37778 ارسال شده در 4 بهمن، 2012 عه!میدونستماااااااا خواستم مطمئن شم فقظ میدونم که میدونستی فقط میخواستی مطمئن شی 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 سلام دوستان ارشدی دوستان من هر چی سوالای سالهای پیش وپیشتر رو دیدم متوجه شدم که سوال در مورد باغ ایرانی زیاد اومده کسی میدونه از رو چی باید خوند؟؟یا جزوه ای چیزی دارید؟؟ 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 سلام دوستان ارشدی دوستان من هر چی سوالای سالهای پیش وپیشتر رو دیدم متوجه شدم که سوال در مورد باغ ایرانی زیاد اومده کسی میدونه از رو چی باید خوند؟؟یا جزوه ای چیزی دارید؟؟ من یه جا خوندم که منبع هاش اینا هستن : [TABLE=width: 496] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2]سری کتاب های شهرداری تهران در مورد استانداردها و ضوابط پارک و منظر [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * غزاله روحانی مبحث تاریخ و باغ [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] کتاب جمشید حکمتی / ۶۰ صفحه اول [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * باغ ایرانی بازتابی از بهشت [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] مجله باغ نظر [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * جزوه دکتر منصوری / * جزوه و مقالات استاد پیرنیا / جزوات منظر دانشگاه بهشتی [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] باغ ها و کوشک های ایرانی [/TD] [/TR] [/TABLE] 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 من یه جا خوندم که منبع هاش اینا هستن : [TABLE=width: 496] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2]سری کتاب های شهرداری تهران در مورد استانداردها و ضوابط پارک و منظر[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * غزاله روحانی مبحث تاریخ و باغ[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] کتاب جمشید حکمتی / ۶۰ صفحه اول[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * باغ ایرانی بازتابی از بهشت[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] مجله باغ نظر[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] * جزوه دکتر منصوری / * جزوه و مقالات استاد پیرنیا / جزوات منظر دانشگاه بهشتی[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 506, colspan: 2] باغ ها و کوشک های ایرانی[/TD] [/TR] [/TABLE] ای وای مینا جون تا بیام این منابع رو جمع کنم که شده بهمن 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 ای وای مینا جون تا بیام این منابع رو جمع کنم که شده بهمن آره واقعا:icon_pf (34): من تازه از هفته پیش شروع کردم به خوندن ، البته میخوام آزمایشی شرکت کنم ولی نخونده هم نمیشه رفت سر جلسه 5روز در هفته هم کلاس دارم ، فکر کنم نخونم سنگین ترم 3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 آره واقعا:icon_pf (34): من تازه از هفته پیش شروع کردم به خوندن ، البته میخوام آزمایشی شرکت کنم ولی نخونده هم نمیشه رفت سر جلسه 5روز در هفته هم کلاس دارم ، فکر کنم نخونم سنگین ترم نه بخون حتما خدارو چی دیدی شاید قبول شدیم منم 3 روز در هفته دارم فعلا که اوایل ترمه و انرژی دارم از خوابم میزنم تازه شروع کردم تا میتونی زبان بخون خیلی تاثیر داره 3
ارسال های توصیه شده