842 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ از وبلاگ کیبرد آزاد: فواد صادقیان، ترانه سرا، تصمیم گرفته کتابش رو به شکل «رایگان» بذاره توی اینترنت. البته رایگان رایگان که نه.. نسخه دیجیتالی که بتونین دانلود کنین و هر قدر خواستین به شماره حسابش بریزین. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و با علاقه خوندم. به نظرم ترانه هاش بهتر از خیلی ترانههایی بودن که این روزها خونده می شه و متاسفم که در کشوری هستم که افراد باید برای انتشار شعرهاشون از یک نفر دیگه مجوز بگیرن. کتاب قشنگه. به نظرم سری بهش بزنین و اگر دوست داشتین هزینه کتاب رو به شماره کارت 5022291010225389 به نام فواد صادقیان بریزین تا شاید شاهد ترانههای بهتری توی موسیقیهامون باشیم. من شخصا از ترانههای زیادیش لذت بردم. از جمله ترانه شاملو، بهانه، دیوارسنگی، خاک بهشت و غیره. تقریبا همه ترانههاش رو دوست دارن با یک اجرای خوب بشنوم (: از وبلاگ یک وجب دلواپسی: بعد از اینکه «یک وجب دلواپسی» مجوز انتشار نگرفت و من به هر دری زدم تا حتی با تغییر نام آن به «ستارهنویسی روی دیوار شب» و تلطیف کردن ترانهها آنرا به چاپ برسانم و نشد، با الگو گرفتن از طرح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محمود فرجامی تصمیم گرفتم بالاخره بعد از دو سال کتاب را به صورت اینترنتی منتشر کنم. اما خب برای کتاب من نیازی به خرید پیتزا نیست، کافیست به کافهی محبوبتان بروید و مثل همیشه سفارشتان را بدهید، یا اینکه به بانک بروید و معادل بهای آن سفارش را به عنوان هدیه به شماره حساب/کارت زیر واریز کنید: - شماره حساب ۱-۱۰۵۹۴۱۵-۸۰۰-۳۰۰۱ بانک پاسارگاد به نام فؤاد صادقیان - کارت شماره ۵۰۲۲۲۹۱۰۱۰۲۲۵۳۸۹ به نام فؤاد صادقیان امیدوارم ترانههای این مجموعه، با اینکه اولین تجربههای مناند، را دوست داشته باشید. کتاب را از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید. ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) من خودم کتاب رو نخوندم، اما واقعا متاسفم که این حرکت توی کشوری که من زندگی می کنم داره اتفاق میفته. 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ حالا خود وبلاگ رو مسدود نکن بازم لطف بسیار کردن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده