رفتن به مطلب

قانونی به نام قانون جذب!!!!

Saman_88

ارسال های توصیه شده

سلام :icon_pf (44):

مطمئنا خیلی از شماها با قانون جذب آشنایی دارید ! خیلیاتون فیلمشو دیدید ! بعضی هاتون کتابشو خوندیدی !و...

من هم فیلمشو دیدم هم کتابشو خوندم !

با این که با تمام وجود سعی در تفکر مثبت داشتم به خیلی از خواسته هام نرسیدم !

به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه ؟!؟!؟

آیا طرز تفکر من مشکل داره یا کلا قانون جذب کشکه ؟!

• Like 26
لینک به دیدگاه

مطمئنا خیلی از شماها با قانون جذب آشنایی دارید ! خیلیاتون فیلمشو دیدید ! بعضی هاتون کتابشو خوندیدی !و...

این قانون رو من تا حد زیادی میتونم اجرا کنم.

مهمترین چیز دور ریختن افکار بیهوده اس.

مثبت اندیشی.

اگر تونستی روی نتیجه مثبت کارت تمرکز کنی، خیلی راحت میتونی حداقل 90 درصدشو بدست بیاری.

من امتحان کردم، فوق العاده بود نتیجه اش!

حداقلش اینه که خودت همیشه خوشحالی.

• Like 14
لینک به دیدگاه

من صد در صد بهش اعتقاد دارم و خیلی راحت تو بعضی کارام ازش استفاده میکنم...در اون دسته کارهائی که بهش اعتقاد پیدا کردم و باورش کردم

مهمترین فاکتور در استفاده از قانون جذب باوره

و دومین فاکتور مهم نگاه و تفکراتت نسبت به چیزیه که داری جذبش میکنی مثلا اگه داری پول جذب میکنی و باور بنیادی واصیل در ناخوداگاهت این باشه که پول چرک کف دسته هیچ وقت پول جذب نمیکنی یا اگه جذب کنی با سختی جذب میکنی

• Like 10
لینک به دیدگاه

:w16::w16::w16:

آره بهش اعتقاد دارم...چون نتیجه هم گرفتم..

البته باید کاملا امیدوار باشی که به خواستت می رسی.اگه شک و تردید داشته باشی نمی شه :icon_pf (34):

منم فکر می کردم الکیه ولی امتحان کردم و دو سه بار نتایج شگفت انگیزی داشت برام :w58:

• Like 13
لینک به دیدگاه

در مورد خیلی مسائل واسه من درس از آب در اومده ولی در مورد بعضی چیزها هم نه کارساز نبوده که اینها از مهمترین مسائل زندگیم بودن و هستن...

• Like 9
لینک به دیدگاه

قانونش که درسته

اگه برات عمل نیمکنه حتما اشتباه انجام میدی...اشتباه فهمیدیش

خیلی ها فکر میکنند فقط باید مثبت فکر کنند و به اون خواستشون فکر کنن و ...

ولی حرف اصلی اون فیلم راز این بود که باید خودتو تون اون موقعیت احساس کنی....نه صرفا فکر کنی یه روز اون اتفاق برات بیوفته و بیخیال باشی.

• Like 9
لینک به دیدگاه
قاون جذب یک فانتزی از قوانین خیلی کلی تر و اساسی تره. که به صورت مدرن مطرح میشه.

تاثر داره اما زندگی اینقدرها هم الکی و ساده نیست که با دانستن یک قانون به طوری کلی بتونی به کنترل در بیاری.

خیلی از قوانین دیگه هستن که باید بدونی و انجام بدی.

قوانین که علم روانشناسی مطرح میکنه .

صحبت در موردش طولانی اما نمیخوام نا امیدت کنم . این که دید مثبتی داشته باشی خیلی خوبه اما موارد دیگه ای هم هست که باید بدونی.

منم دانش بالای در این زمینه ندارم اما جواب این سوال را 1 سال پیش فهمیدم.

درسته آدمهائی رو میشناسم که قانون جذب به سرعت براشون عمل میکنه ...یعنی با تمرکز خیلی سریع به نتیجه میرسن اما قبلا کلی روی نوع نگاهشون به زندگی تفکراتشون و دوران کودکیشون کار کردن تا به اینجا رسیدن

میگن اگر شما بتونی بیشتر از یک دقیقه به چیزی که میخوای فکر کنی بهش خواهی رسید در کمترین زمان اما موضوع اینه که کی میتونه با تمرکز کامل و باور عمیق بیشتر از یک دقیقه فکر کنه ....به محض این که 18 ثانیه رد میشه فکرهای مختلف میان تو سرت ....امتحانش ضرر نداره خودتون تست کنید ببینید میشه یا نه

• Like 8
لینک به دیدگاه
قانونش که درسته

ولی حرف اصلی اون فیلم راز این بود که باید خودتو تون اون موقعیت احساس کنی....نه صرفا فکر کنی یه روز اون اتفاق برات بیوفته و بیخیال باشی.

به محض این که چیزی رو در ذهن ببینی در جهان ساخته میشه ... تمام اختراعات اولش همین فکر بوده

فکر انسان بین چیزی که با چشم باز میبینه و چیزی که بهش فکر میکنه قائل نیست .... البته اگه دقیق فکر کنی و به قول شما احساسش کنه

مثلا اگر شما با چشمان بسته و بعد از یه ریلکسیشن حسابی روی دویدن تمرکز کنی دقیقا مثل زمانی که دویدی انرژی مصرف میکنی

تا حالا شده قبل از خواب با یه نفر توی فکرتون دعوا کنید ؟ مثلا یه دوست یا هم کلاسی ....دقیقا مثل زمانی که بیداری قلبت به طپش میوفته

• Like 7
لینک به دیدگاه
قانونش که درسته

من تمام و کمال اجرا کزدم !

• Like 5
لینک به دیدگاه
من همه یان قوانین را تست را کردم عزیزم.

من خیلی دنبال این راه ها گشتم.

اما چیزی که الان فهمیدم اینه که این مثل ضرب دو دوتا چهارتاست تو کل جدول ضرب.

درسته هست جواب هم میده خیلی از نظر روحی کمک میکنه.

اما چند نفر از شما که اینجا هستین کل زندگیتون با یه قانون عوض شده ؟

چرا نمیتونین تمام وقت به افکار مثبت و اهدافت فکر کنین.

مثلا من بخوام نفر اول کنکور ارشد بشم همین قانون کافیه؟

انسان موجود پیچیده تری از چیزی که اینجا نشون میده.

کافی یه اتفاق کوچیک توی زندگی بوفته تا همه چی به طور کلی عوض شه.

من میخواستم به سامان کمک کنم شاید فقط برای اینکه روحیه خوبی داشته باشه یکی از راه هام این بود که برو فیلم قانون جذب را ببین.

اما نمیگفتم برای کل زندگیت همین کافیه خوبه !!!!

کسی که نگاه سالم و کلی به زندگی داره فقط گاهی و جاهائی از این قانون استفاده میکنه ...

اگر یاد بگیریم همیشه مثبت باشیم خیلی از مشکلات خود بخود حل میشه و هیچ قانونی هم نیاز نیست و نکته آخر این که همیشه قرار نیست همیه چی خوب باشه اگه این طور باشه پس تکلیف رشد و تکامل انسان چی میشه :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

دليلش ميتونه اين باشه كه شما خودتو براي رسيدن به اون خواسته ...هدف هر چي هنوز لايق نميدوني....باور نداري كه شما ميتوني به فلان هدف و خواستت برسي....

آره دوستش داري....قبولش داري ...حس خوبيه وقتي خودتو تو او ن قالب و خواسته ميزاري ولي بازم ته وجودت اگه به خودت شك داشته باشي كه لايقشي به دستش نمي آري....

چون از 100درصد انرژي ات استفاده نميكني ...تلاش نميكني اون طور كه بايد.....براي رسيدن به خواستت ...يه جايي عقب ميكشي ...به خاطر همون ...باور نداشتن خودت ....حالا هر چقدم اون خواسته برات ارزشمند باشه...و با ديد مثبت بهش نگاه كني....اين عقب كشيدن ممكنه تو موقعي باشه كه شما 90راهو هم رفته باشي...

به غير از قانون جذب و فكر مثبت ...و خود باوري ...و اعتماد به نفس يه موقعايي يه رقيب ميتونه بهترين محرك باشه براي رسيدن به هدف....:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کسی که نگاه سالم و کلی به زندگی داره فقط گاهی و جاهائی از این قانون استفاده میکنه ...

اگر یاد بگیریم همیشه مثبت باشیم خیلی از مشکلات خود بخود حل میشه و هیچ قانونی هم نیاز نیست و نکته آخر این که همیشه قرار نیست همیه چی خوب باشه اگه این طور باشه پس تکلیف رشد و تکامل انسان چی میشه :icon_gol:

کسی که فکر مثبت داشته باشه به طور ناخودآگاه از این قانون استفاده میکنه !و اگز هم فکر بد داشته باشه باز هم به طور ناخودآگاه از این قانون استفاده میکنه !

نمیتونیم بگیم که این قانون اختیاریه ! شبیه قانون جاذبه ی زمینه !

• Like 4
لینک به دیدگاه

بحث جالبیه

من خودم از این قانون خیلی استفاده کردم ولی متاسفانه افکار منفی که تو ذهنمون هست و یا بهتر بگم تو ذهنمون کردن باعث میشه خیلی مشکلتر بتونیم از قانون جذب بهره ببریم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
کسی که فکر مثبت داشته باشه به طور ناخودآگاه از این قانون استفاده میکنه !و اگز هم فکر بد داشته باشه باز هم به طور ناخودآگاه از این قانون استفاده میکنه !

نمیتونیم بگیم که این قانون اختیاریه ! شبیه قانون جاذبه ی زمینه !

از این زوایه به این قانون نیگا کردن موافقم و قبولش دارم

همه چیز ما تو ذهن ما قرار داره

تفکرات اگه یه جا زوم بشه نتیجه اش رو دنیای بیرون به صورت عمل چه خوب و چه بد نشون میده

مشکل خود من اینه که خیلی کم تو زندگیم به باور رسیدم

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم استفاده کردم...

قانون خوبیه..اما باید درست ازش استفاده کرد...

با این قانون یه سری اتفاق واسه من افتاد که خودم بعدش تعجب کردم...

آخرین موردش هم چند روز پیش بود....:flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من ازش استفاده کردم

ولی شک دارم :thk:

چون شک داری نمیشه دیگه...

ببین یه چیزایی بود که من اصلا احتمال نمی دادم بهشون برسم واسه همینم گفتم چیزی واسه از دست دادن ندارم که! واسه این که درستی این قانون رو امتحان کنم، با تمام وجودم روشون تمرکز کردم..به یکیش که رسیدم، فکر کردم اتفاقی بوده.رو یه مورد دیگه امتحان کردم دیدم در زمان خیلی کمی بهش رسیدم.هنوزم تو شوکم :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چون شک داری نمیشه دیگه...

ببین یه چیزایی بود که من اصلا احتمال نمی دادم بهشون برسم واسه همینم گفتم چیزی واسه از دست دادن ندارم که! واسه این که درستی این قانون رو امتحان کنم، با تمام وجودم روشون تمرکز کردم..به یکیش که رسیدم، فکر کردم اتفاقی بوده.رو یه مورد دیگه امتحان کردم دیدم در زمان خیلی کمی بهش رسیدم.هنوزم تو شوکم :w58:

همون کاری که شما میگید من انجام دادم اما واقعا به چیزی که میخواستم نرسیدم !

• Like 1
لینک به دیدگاه
همون کاری که شما میگید من انجام دادم اما واقعا به چیزی که میخواستم نرسیدم !

بعضی چیزا هم هست که نرسیدن بهش بهتره تا رسیدن و این در دراز مدت خودشو نشون می ده..

نمی دونم والا ...به نظرم کتاب چهار اثر فلورانس خیلی می تونه مؤثر باشه.در واقع من با کمک همین کتاب به خواسته هام رسیدم.کتاب راز یکمی اغراق شدس فکر می کنم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...