سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ مذهب در بهترین حالتش چنین انسانهایی رو تربیت می کند نزدیکی باغ پدربزرگم اینا یه باغ خیلی خیلی بزرگ و خیلی زیبا بود بی نظیر بود یه بهشت تموم چن سال پیش صاحباش اونو 500 میلیون تومن فروختن صاحب باغ یه ادم مذهبی و ساکت و ارومی بود فکر می کنید با اون پول که تو زمون خودش سرمایه ای بود چیکار کرد هیچی گذاشت بانک ماهی 5-6 میلیون تومن براش میاد اون 5-6 میلیون رو هرماه داره میده برای اباد کردن امامزاده ها همین یه چن بارم رفته مکه و کربلا و تموم هر روز صب زود ازخواب بیدار میشه نماز میخونه تا شبم همین کارو تکرار می کنه تا عمرش به خیال خودش با کمترین گناه تموم بشه و بره بهشت بدترین حالا مذهب و دین هم همین چن روز پیش دیدیم یه مذهبی افراطی 100 نفر انسان بی گناه رو به گلوگه بست اونم کجا نرورژ کشوری که در 5 سال اخیر فقط 192 فقره قتل توش ثبت شده بود یا کسایی مثل عبدالمالک ریگی و بن لادن و اقایون اسمشو نبر رو تربیت می کنه 7 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ از این جور آدما زیاد میبینیم ! مخصوصا تو تلویزیون ایران ! هیچ کاریشونم نمیشه کرد چون تو راس مملکتن ! 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اول اینکه عده ای خاص به هر عنوانحق مصادره مذهب به نفع خود را ندارند دوم اینکه قطعا وسیله ای برای کسب قدرت و ثروت نیست پس به راحتی میتوان سوئ استفاده از مذهب را تشخیص داد و برای مقابله با سوئ استفاده گر بایستی از ظرفیت خود مذهب استفاده کرد که روش ان ابتدا شناخت خود مذهب است 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اوایل که تو این سایت عضو شده بودم یه تاپیک زدم درباره آتئیسم و دیدگاههای غلط درباره اون که متاسفانه نمیدونم چرا مورد توجه قرار نگرفت ولی بخشی از اون مقاله جواب این سوال شماست: قاعده طلایی: با دیگران چنان رفتار کن که می خواهی با تو رفتار کنند - ذکر شده در عهد قدیم و عهد جدید بدترین حالا مذهب و دین هم همین چن روز پیش دیدیم یه مذهبی افراطی 100 نفر انسان بی گناه رو به گلوگه بست اونم کجا نرورژ کشوری که در 5 سال اخیر فقط 192 فقره قتل توش ثبت شده بودیا کسایی مثل عبدالمالک ریگی و بن لادن و اقایون اسمشو نبر رو تربیت می کنه با دین یا بدون آن، انسانهای خوب کارهای خوب میکنند و انسانهای شرور کارهای شرارت بار. اما برای اینکه انسانهای خوب کارهای شرورانه بکنند به دین نیاز است. استیون واینبرگ برنده جایزهنوبل فیزیک در سال 1979 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلاماین اولین تاپیکه من تو بخش گفتگوی ازاده امیدوارم با استقبال روبه رو بشه یه سوالی مدتهاس که ذهنمو به خودش مشغول کرده ؟ ؟ ؟ شماها تا حالا حتما با ادمایی برخورد کردین که ادعای مذهب میکننو سره ادمو به اسم مذهب گوش تا گوش میبرن و تمامه سواستفاده هایی که میخوانو از مذهب میکنن:icon_pf (34): پول پارتی و.... تماما دستشونه به نظرتون با همچین ادمایی چطور برخورد کرد؟:banel_smiley_52: پ.نا:توهین ممنوع:167: پ.ن2:خودم جدیدا با یکی از همچین ادمایی برخورد داشتم متاسفانه و ضربه بدی خوردم بسیار مواجه شدم. یه زمونی با تیغ ریش زدن، الان با ریش تیغ میزنن! ببین دوست عزیز. مذهب وقتی میاد از جنبه فردی به جنبه اجتماعی ارتقاء پیدا میکنه، اون موقع است که مشکلات هویدا میشه! سوء استفاده از مذهب در این مواقع هست که خودشو نشون میده. وقتی قدرت و دین یه جا جمع بشه، دین باید فاتحه خودشو بخونه! تا بوده همین بوده. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده