#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سلام این اولین تاپیکه من تو بخش گفتگوی ازاده امیدوارم با استقبال روبه رو بشه یه سوالی مدتهاس که ذهنمو به خودش مشغول کرده ؟ ؟ ؟ شماها تا حالا حتما با ادمایی برخورد کردین که ادعای مذهب میکننو سره ادمو به اسم مذهب گوش تا گوش میبرن و تمامه سواستفاده هایی که میخوانو از مذهب میکنن:icon_pf (34): پول پارتی و.... تماما دستشونه به نظرتون با همچین ادمایی چطور برخورد کرد؟:banel_smiley_52: پ.نا:توهین ممنوع:167: پ.ن2:خودم جدیدا با یکی از همچین ادمایی برخورد داشتم متاسفانه و ضربه بدی خوردم 19 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ كلا مذهبو ساختن برا سواستفاده ...و به قول گفتني به جاي اينكه از گناهكار بدمون بياد بهتره از خود گناه متنفر باشيم اگه اجازه ورود بي رويه مذهبو به فكر و رفتارمون ندييم خود به خود اون ادما ي سو استفاده گر هم به زندگيمون وارد نميشن. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ فرق بین استفاده و سوءاستفاده در مذهب چیه؟ مهم اینست که یک عده ازتون به عنوان بنده و غلام و کنیز و..... استفاده میکنند. حالا چه استفاده مشروع باشه چه نامشروع..... 9 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ كلا مذهبو ساختن برا سواستفاده ...و به قول گفتني به جاي اينكه از گناهكار بدمون بياد بهتره از خود گناه متنفر باشيم اگه اجازه ورود بي رويه مذهبو به فكر و رفتارت ندييم خود به خود اون ادما ي سو استفاده گرهم از زندگيمون محو ميشن. من با یه قسمتایی از حرفه سما موافقم و با یه جاهاییش مخالفم... اینکه میگید صرفا برای سواستفادهستو قبول ندارم میشناسم ادمایی که به شدت معتقدن ولی سواستفاده نمیکنن از اعتقاداتشون و البته تحمیل هم نمیکنن!!!!! با اون قسمت از گناه متنفر باشیم تا از گناهکار به شدت موافقم 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ فرق بین استفاده و سوءاستفاده در مذهب چیه؟ مهم اینست که یک عده ازتون به عنوان بنده و غلام و کنیز و..... استفاده میکنند. حالا چه استفاده مشروع باشه چه نامشروع..... سواله خیلی خوبیه ادمو میبره تو فکر.... من دیدم ادماییو که به درستی از مذهب استفاده میکنن و من لذت میبرم از نوع دیدی که نسبت به مذهب دارن پس میشه به این گفت استفاده درست... این حرفتونو قبول ندارم: مهم اینست که یک عده ازتون به عنوان بنده و غلام و کنیز و..... استفاده میکنند. من دیدم افرادیو که حتی غلامی میکنن ولی سواله من این نبود من میگم چطور با اینجور ادما برخورد کنیم که ضربه نخوریم به قوله معروف پرمون به پرشون نخوره!!!! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سواله خیلی خوبیه ادمو میبره تو فکر....من دیدم ادماییو که به درستی از مذهب استفاده میکنن و من لذت میبرم از نوع دیدی که نسبت به مذهب دارن پس میشه به این گفت استفاده درست... آرزوی همین آدم ها هم اینست که در بهشت کنیز و غلام یک عده بشوند. شما نتیجه بعضی استفاده ها را با چشم میبینی،بعضی را با چشم نمیبنی،بلکه آثارش را در جامعه میتونی حس کنی. چیزهایی مانند تحجر،تعبد،تعصب کاملا ناشی از استفاده مذهب به صورت آگاهانه برای اینست که انسان هایی را سرباز خودش کند. 6 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ آرزوی همین آدم ها هم اینست که در بهشت کنیز و غلام .. بشوند. شما نتیجه بعضی استفاده ها را با چشم میبینی،بعضی را با چشم نمیبنی،بلکه آثارش را در جامعه میتونی حس کنی. چیزهایی مانند تحجر،تعبد،تعصب کاملا ناشی از استفاده مذهب به صورت آگاهانه برای اینست که انسان هایی را سرباز خودش کند. اینو قبول ندارم که فقط واسه غلامو کنیزو.... باید شک کرد به همچین تفکری کسی که به خاطره این چیزا رعایت میکنه مطمئن باشید هیچ وقت نصیبش نمیشه! ما هر کاریو که درست انجام میدیم انتظار داریم نتیجه شو ببینیم غیر ازاینه؟ مثلا شما به عنوانه یه مهندس مکانیک یه مقاله میدینو انتظار دارین یه جایی این مقاله بدرد بخوره مثلا این مقاله تو یکی از معتبر ترین ژورنال ها چاپ میشه پس شما نتیجه عملتونو یعنی زحمتتونو میبینید ولی اگه شما بیاید این مقاله رو بدید که مثلا صرفا 4 نفر که هیچی از مکانیک سرشون نمیشه واستون کف بزنن باید واسه این تفکر تاسف خورد البته این نظره منه! من کلا با هر کلمه ای که با ت شروع بشه مشکل دارم منظورم این کلماته: تحجر،تعبد،تعصب اینا همشون یه باره منفی دارن! ولی اقا اسی بازم سواله من یه چیزه دیگه بود ها 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من با یه قسمتایی از حرفه سما موافقم و با یه جاهاییش مخالفم...اینکه میگید صرفا برای سواستفادهستو قبول ندارم میشناسم ادمایی که به شدت معتقدن ولی سواستفاده نمیکنن از اعتقاداتشون و البته تحمیل هم نمیکنن!!!!! با اون قسمت از گناه متنفر باشیم تا از گناهکار به شدت موافقم به هر حال اگه كلي نگاه كنيم و محدود به تك وتوكي افراد خاص نشيم بيشتر جنگ وخون ريزي هاي تاريخ زاده همين مذهب ها و به كرسي نشوندن مكتب هاي مختلف بوده مكتب هايي كه ادعا ميكردن براي بهتر شدن جهان و ادم ها به وجود اومدن اما اين ادعاشون فقط دروغي محض بوده براي بدست اوردن قدرت و ثروت و هوس راني ...اون ادمهايي كه پاك وساده اند بدون مذهب هم پاك وساده ميمونن فقط با داشتن فطرت و خوي انساني 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ تو بهشتبدست اوردن چيزايي كه تو اين دنيا برامون عقده شده مث اب خوردنه .يعني بهشت ساخته شده براي ادماي عقده اي و رواني...خيلي بده ادم عقده اي بار بياد چون يه روز همه اون عقدها بيرون ميزنه و وهمه چي رو نابود ميكنه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ولی اقا اسی بازم سواله من یه چیزه دیگه بود ها خوب سوال شما از نظر من از اساس مورد داره. انگار بگیم شرایط دزدی برای آنکه سوء استفاده نشود،چیست !!! اینجا بحث سر دزد دانا و دزد نادان است و شماها فقط دزد نادان را میبنین. 5 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ خوب سوال شما از نظر من از اساس مورد داره. انگار بگیم شرایط دزدی برای آنکه سوء استفاده نشود،چیست !!! اینجا بحث سر دزد دانا و دزد نادان است و شماها فقط دزد نادان را میبنین. دزدی اساسا بار منفی داره ولی مذهب اینجور نیست... اتفاقا بضی از مسائلیو که بیان میکنه به ادم کمک میکنه برای رشد ... من به شخصه فردیم که ماهیته مذهبو قبول دارم حالا شاید تو برخی از شاخه ها با عقلم همخونی نداشته باشه که من به عنوانه کسی که فکر میکنم عقلمو ترجیح میدم مقایسه با مذهب با دزدی از پایه نادرسته... مذهب جنبه های مثبت داره ولی دزدی اینجور نیست... 2 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بهشت جاييه كه همه چيزايي كه بدست اوردنشون تو اين دنيا برامون عقده شده را اونجا بهمون ميدن..ميشه گفت بهشت ساخته شده براي ادماي عقده اي رواني...خيلي بد ادم عقده اي بار بياد چون يه روز همه اون عقدها بيرون ميزنه و وهمه چي رو نابود ميكنه یکم با این عقیده مخالفم ادمایی هستند که هم این دنیارو واسه خودشون بهشت میکنن هم اون دنیارو پس نمیشه گفت این ادما عقده دارن... من با مذهبه صرف مخالفم اینکه همه ی لذتای این دنیارو ادم از خودش بگیره! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دزدی اساسا بار منفی داره ولی مذهب اینجور نیست... اتفاقا بضی از مسائلیو که بیان میکنه به ادم کمک میکنه برای رشد ... من به شخصه فردیم که ماهیته مذهبو قبول دارم حالا شاید تو برخی از شاخه ها با عقلم همخونی نداشته باشه که من به عنوانه کسی که فکر میکنم عقلمو ترجیح میدم مقایسه با مذهب با دزدی از پایه نادرسته... مذهب جنبه های مثبت داره ولی دزدی اینجور نیست... اونیکه شما میگی جنبه مثبت داره و سبب رشد جامعه میشه،اسمش اخلاقه نه مذهب. مذهب برای رخنه کردن در باور مردم علاوه بر اهرم قدرتمند بهشت و جهنم ، نیاز به اهرم اخلاق هم داشته. اخلاقیات هم ناشی از تفکرات انسان های بزرگ در همه جای دنیاست که به هیچ آسمانی متصل نبوده اند. اخلاق سبب تعالی یک جامعه میشود،چون تماما مثبت است. اما مذهب چون آمیخته ای از اخلاق و تحجر است،جامعه را به انحطاط میکشاند. 4 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اونیکه شما میگی جنبه مثبت داره و سبب رشد جامعه میشه،اسمش اخلاقه نه مذهب. مذهب برای رخنه کردن در باور مردم علاوه بر اهرم قدرتمند بهشت و جهنم ، نیاز به اهرم اخلاق هم داشته. اخلاقیات هم ناشی از تفکرات انسان های بزرگ در همه جای دنیاست که به هیچ آسمانی متصل نبوده اند. اخلاق سبب تعالی یک جامعه میشود،چون تماما مثبت است. اما مذهب چون آمیخته ای از اخلاق و تحجر است،جامعه را به انحطاط میکشاند. :w645: فک میکنم اخلاقم یکی از شاخه های مذهبه که در مذهب به اون تاکید شده نه؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ :w645:فک میکنم اخلاقم یکی از شاخه های مذهبه که در مذهب به اون تاکید شده نه؟:JC_thinking: خوب فکرتون اینجا اشتباهه... برای همین گفتم مذهب ، اخلاق را به عنوان یکی از شاخه های خودش به مصادره گرفته. بحثش را هم قبلا در تاپیک های دیگری داشتیم،در مورد مناطقی که هیچ پیامبر و مذهبی نداشته اند،اما انسان ها، اصول اخلاقی را پایه ریزی کرده اند. اینکه 124000 پیامبر مورد باور شما تنها در منطقه خاورمیانه هستند و فکر میکنید،اخلاق را این مذاهب آورده اند،اشتباه بزرگی است. اخلاق وسیله ای بوده که پدیدآورندگان مذهب برای جمع کردن طرفدار،به آن متوسل شده اند. وگرنه کشتن کافر و شلاق و.... هیچ ربطی به اخلاقیات ندارد. 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ میدونی کلاٌ تو جوامعی مثل ایران که رعایت مذهب حسن حساب میشه و رعایت نکردن اون انسان رو تو دایره غیر خودی ها قرارمیده این قضیه اتفاق میوفته. طرف برای بدست آوردن یسری امکانات اینکارارو میکنه. اما اینکه چجوری میشه باهاشون رفتار کرد من خودم دوری رو ترجیح میدم، یکی بهم پیشنهاد کار تو یه ارگان دولتی رو داد ولی قبول نکردم واسه همین مسائل، چون بلد نیستم سوء استفاده از مذهب کنم. البته بلد نیستم شاید حرف درستی نباشه، بهتره بگم نمیخوام که این کارو بکنم. یاد یه جمله افتادم: آنکس که علم و هنر دارد، دین نیز دارد. کسی که هیچ یک از این دو را ندارد بگذار دیندار باشد. نمیدونم چه ربطی داشت ولی یادش افتادم دیگه. 6 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ میدونی کلاٌ تو جوامعی مثل ایران که رعایت مذهب حسن حساب میشه و رعایت نکردن اون انسان رو تو دایره غیر خودی ها قرارمیده این قضیه اتفاق میوفته. طرف برای بدست آوردن یسری امکانات اینکارارو میکنه.اما اینکه چجوری میشه باهاشون رفتار کرد من خودم دوری رو ترجیح میدم، یکی بهم پیشنهاد کار تو یه ارگان دولتی رو داد ولی قبول نکردم واسه همین مسائل، چون بلد نیستم سوء استفاده از مذهب کنم. البته بلد نیستم شاید حرف درستی نباشه، بهتره بگم نمیخوام که این کارو بکنم. یاد یه جمله افتادم: آنکس که علم و هنر دارد، دین نیز دارد. کسی که هیچ یک از این دو را ندارد بگذار دیندار باشد. نمیدونم چه ربطی داشت ولی یادش افتادم دیگه. فعلا تنها جوابیه که به سوالم داده شد مرسی:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ خوب فکرتون اینجا اشتباهه... برای همین گفتم مذهب ، اخلاق را به عنوان یکی از شاخه های خودش به مصادره گرفته. بحثش را هم قبلا در تاپیک های دیگری داشتیم،در مورد مناطقی که هیچ پیامبر و مذهبی نداشته اند،اما انسان ها، اصول اخلاقی را پایه ریزی کرده اند. اینکه 124000 پیامبر مورد باور شما تنها در منطقه خاورمیانه هستند و فکر میکنید،اخلاق را این مذاهب آورده اند،اشتباه بزرگی است. اخلاق وسیله ای بوده که پدیدآورندگان مذهب برای جمع کردن طرفدار،به آن متوسل شده اند. وگرنه کشتن کافر و شلاق و.... هیچ ربطی به اخلاقیات ندارد. نمیدونم من مدتیه که با برخی مسائل سر جنگ پیدا کردم شاید به خاطره اینه که مطالعه درست در مورد اعتقادات انتقالی به من شده نداشتم... پس الان نمیتونم جواب درستیو به این پست بدم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ :w645:فک میکنم اخلاقم یکی از شاخه های مذهبه که در مذهب به اون تاکید شده نه؟:jc_thinking: اخلاق از شاخه های مذهب نیست دین از سه جز تشکیل شده یکی احکام یکی اخلاق و یکی هم یادم نیست متاسفانه ولی میشه اسمشو گذاشت ایمان شما اگه نیگا کنی در تمومی دین ها و مذهب ها احکام برای این گذاشته شده که بتونه انسان رو اخلاق مند بار بیاره اصلا فلسفه احکام همین بود ولی اینکه دین و دُنبه اش ,مذهب , ناکارامد از اب دراومد بخاطر این بود که : اول : احکام انسان رو به سمت اخلاق سوق نمیداد بلکه به سمت موجود تسلیم پذیر بودن گرایش میداد یعنی عبد بودن دوم : ایمان مثل داروی نامریی بود که دور ساختار فکر انسان ساخته میشه تا نزاره شما سوال از خط خارج نشده کنید 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ :w645:فک میکنم اخلاقم یکی از شاخه های مذهبه که در مذهب به اون تاکید شده نه؟:jc_thinking: اوایل که تو این سایت عضو شده بودم یه تاپیک زدم درباره آتئیسم و دیدگاههای غلط درباره اون که متاسفانه نمیدونم چرا مورد توجه قرار نگرفت ولی بخشی از اون مقاله جواب این سوال شماست: اگر یک فرد تاکنون درک نکرده باشد که ظلم کردن اشتباه است، او این امر را با خواندن کتاب مقدس یا قرآن کشف نخواهد کرد – چرا که این کتابها مملو از تجلیل ستم هستند، چه ستم انسانی و چه الهی. ما اخلاقیات خود را از دین نمیگیریم. ما خوب و بد را با مراجعه به کتابهای خوب، با درک و شهود اخلاقی، که (تا حدی) درما نهادینه شدهاند و در طی هزاران سال اندیشه درباره علل و احتمالات شادی نوع انسان اصلاح و بهبود یافتهاند، انتخاب میکنیم.ما در طول سالیان سال پیشرفتی عظیم در اخلاقیات داشتهایم، و ما چنین پیشرفتی را با خواندن کتاب مقدس یا قرآن کسب نکردهایم. هر دو این کتابها از مسئله برده داری چشم پوشی میکنند – و امروزه هر انسان متمدنی درک میکند که برده داری امری زشت و ناپسند است. هر خوبی که در متون مقدس وجود دارد – نظیر قاعده طلایی - را میتوان بدون درنظر گرفتن اینکه توسط خالق جهان به ما اعطا شده است و نظر به معرفت اخلاقی که در آن وجود دارد، ارزشمند دانست. قاعده طلایی: با دیگران چنان رفتار کن که می خواهی با تو رفتار کنند - ذکر شده در عهد قدیم و عهد جدید 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده