Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ استخاره که پول نمیخاد..همین امام زاده صالح خودمون گوشی هست برمیداری، میگی حاج آقا یه استخاره. همونجا برات استخاره میکنه میگه..مفت این استخاره ما تضمینیه. هر چقدر پول بدی،همونقدر آش میخوری. :zadan: با استخاره مجانی،سکه 10 تومنی هم گم کرده پاشی پیدا نمیکنی،چه برسه شوهر و آقا !!! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ مکان مهدیه تهران. سانس بانوان از ساعت 20 الی 24. اجرتان محفوظ انشالله. این وقت شب!؟! مطمئنی استخاره میگیرین فقط ؟؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ این چه سانسیه؟ شب خواهران که نباید شب بیرون برن این ساعت باید آماده ی پذیرایی از همسر و فرزندانشون باشن همین کارشان تمام شد میروند برای پذیرایی. اونکه باید آماده پذیرایی شود،خسته تر است. در ضمن وسیله ایاب و ذهاب هم برای خواهران مومنه فراهم است. 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ این استخاره ما تضمینیه. هر چقدر پول بدی،همونقدر آش میخوری. :zadan: با استخاره مجانی،سکه 10 تومنی هم گم کرده پاشی پیدا نمیکنی،چه برسه شوهر و آقا !!! حالا کی دنبال شوهر بود..ایشششش:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ این وقت شب!؟! مطمئنی استخاره میگیرین فقط ؟؟؟!! دیگه بیشتر نمیتوانیم وارد جزئیات شویم. هرکس میخواهد بیشتر بداند،باید بیاید ببیند. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه بیشتر نمیتوانیم وارد جزئیات شویم. هرکس میخواهد بیشتر بداند،باید بیاید ببیند. اوه اوه یهو بفرمایید خانه فساد نه ببخشید عفافه دیگه!!:icon_pf (34): نه دست شما درد نکنه ممنون! 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ به ما برای استخاره دینی مراجعه کن خواهر،انشالله مشکلت حل شود. استخاره فک کنم روشای زیادی داره کدوم روش معتبره؟قرآن- حروف- ..... بعدشم باید تو ساعت خاصی باشه فک کنم یعنی امور مربوط به کواکب و... 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ من به این قبیل کارا می گم شاهد گرفتن شاید همه همین رو می گن! گاهی می خوام کاری رو بکنم دودلم مثلا از خواهرم می پرسم آره یا نه اون هر چی گفت همونه به این چیزا اعتقاد دارم اما نه در اون حد که زندگیم رو با توجه به نتیجه این چیزها بگردونم گاهی برای بدست آوردن آرامش اینکار رو می کنم 4 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی آدم تو یه کاری دودلشه استخاره خوبه البته ازنوع قرانیش ولی چیزایه دیگه رو اعتقاد ندارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده