hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ مدل دوربين : canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : بهمن 1391 مكان عكسبرداري : کیادربندسر توضیح عکس : صخره نوردی لووول!! 21 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مدل دوربين : Canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : آبان 1390 مكان عكسبرداري : دانشگاه آزاد واحد قزوین توضیح عکس : ---- حمید جان ببم جان رفیق من عزیز من این کجاش دانشگاه آزاد قزوین این تپه های جلوی دانشگاست. :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید جان ببم جان رفیق من عزیز من این کجاش دانشگاه آزاد قزوین این تپه های جلوی دانشگاست. :vahidrk: نه خیر آسمون دانشگاس 2 لینک به دیدگاه
masoudtah 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه خیر آسمون دانشگاس این بوته خار و خس و خاشاک واسه جلوی دانشگاست. آسمونش واسه دانشگاست. راستی بیا یه چند تا از عکسای دیدنی داخل شهر قزوین و عکسای باغ گلهای کرج هم بهت بدم اینجا بزار ببم جان... 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این بوته خار و خس و خاشاک واسه جلوی دانشگاست.آسمونش واسه دانشگاست. راستی بیا یه چند تا از عکسای دیدنی داخل شهر قزوین و عکسای باغ گلهای کرج هم بهت بدم اینجا بزار ببم جان... باشه ردیفه! 3 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام. کارتون خوبه.پیشرفت رو از عکسهای اولتون تا اینجا میشه مشاهده کرد. موفق باشین. 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مدل دوربين : canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : آبان 1391 مكان عكسبرداري : پاییز جاده چالوس... توضیح عکس : ---- نه بابا بهت امیدوار شدم داری یاد میگیری چجوری عکس هنری بیافرینی فقط اگر یه قاب دور عکسات میذاشتی هم خوب میشد... اینا چیه رو درختا نوشته بارنگ سبز؟ راستی اگر عکسهاتو با توجه به موضوعهاشون تو تاپیکهای جداگونه قرار میدادی بهتر بودالان 17صفه شده این تاپیک 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابا بهت امیدوار شدم داری یاد میگیری چجوری عکس هنری بیافرینیفقط اگر یه قاب دور عکسات میذاشتی هم خوب میشد... اینا چیه رو درختا نوشته بارنگ سبز؟ راستی اگر عکسهاتو با توجه به موضوعهاشون تو تاپیکهای جداگونه قرار میدادی بهتر بودالان 17صفه شده این تاپیک از اولش هنرمند بوودم من.خودم هم توی این عکس بوود خدا به فتواپ برکت و عمر بدهد.نمیدونم برم ببینم این دفعه چی نوشته.احتمالا شعر های بوووق هست.راستش میخواستم اون کار رو کنم اما خوووب اونطوی پخش میشد و اینکه باید خیلی تاپیک میزدم.مثلا هرجایی میرفتم یه تاپیک 4 تا عکس بووود 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از اولش هنرمند بوودم من.خودم هم توی این عکس بوود خدا به فتواپ برکت و عمر بدهد.نمیدونم برم ببینم این دفعه چی نوشته.احتمالا شعر های بوووق هست.راستش میخواستم اون کار رو کنم اما خوووب اونطوی پخش میشد و اینکه باید خیلی تاپیک میزدم.مثلا هرجایی میرفتم یه تاپیک 4 تا عکس بووود الان ک گفتی فمیدم کجا بودی اینجا با همین فیگور اما یک نکته برداشت شد از صوبت شوما.... اگر خودت تو عکس بودی پس یکی دیگه عکس رو گرفته... چرا مردم رو فریب داده و خود را عکاس حرفه ای معرفی میکنی؟ در مورد تاپیکهای متعدد هم باید بگم ک بهتر و مرتب تر از الان بود عکسهات دسته بندی شده بودن و تاپیکها هم کم حجم خب 4تا عکس باشه چ عیب داره مهم اینه ک با این ترتیب راحتتر به عکسهایی ک بخوای میتونی دسترسی داشته باشی 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان ک گفتی فمیدم کجا بودی اینجا با همین فیگور اما یک نکته برداشت شد از صوبت شوما.... اگر خودت تو عکس بودی پس یکی دیگه عکس رو گرفته... چرا مردم رو فریب داده و خود را عکاس حرفه ای معرفی میکنی؟ در مورد تاپیکهای متعدد هم باید بگم ک بهتر و مرتب تر از الان بود عکسهات دسته بندی شده بودن و تاپیکها هم کم حجم خب 4تا عکس باشه چ عیب داره مهم اینه ک با این ترتیب راحتتر به عکسهایی ک بخوای میتونی دسترسی داشته باشی الان اون منم؟؟.باشه بزار فکرمام رو بکنم شاید همون کار رو کردم 1 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ واقعا توقع عکسهایی به این دقیقی رو نداشتم.خیلی زیبا بودند. 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ همه عکسا خیلی عالی بودن بعضیاشون که آدم میخواس بشینه همینطور نگاش کنه موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ مدل دوربين : Canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : فروردین 92 مكان عكسبرداري : بازار قزوین توضیح عکس : ---- 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ مدل دوربين : Canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : فروردین 92 مكان عكسبرداري : اسمش یادم رفت :دی توضیح عکس : ---- 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ مدل دوربين : Canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : فروردین 92 مكان عكسبرداري : اصفهان توضیح عکس : زاینده رود بی جان است 7 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ مدل دوربين : Canon A3300 IS تاريخ عكسبرداري : فروردین 92 مكان عكسبرداري : اسمش یادم رفت :دی توضیح عکس : ---- چهلستون( عمارت کلاه فرنگی) قزوین. فروردین قزوین بودید؟ 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ چهلستون( عمارت کلاه فرنگی) قزوین.فروردین قزوین بودید؟ آها بله راس میگین :دی من کلا قزوین درس میخوندم اینجا هم فروردین رفتم دیدم 2 لینک به دیدگاه
golebita6267 554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ آها بله راس میگین :دی من کلا قزوین درس میخوندم اینجا هم فروردین رفتم دیدم آها. خوشحال شدم. موفق باشید. عکساتونم خیلی زیبا هستن.مرسی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده