Yekta.M 15459 ارسال شده در 7 آبان، 2014 به به بسیار زیبا به غیر از زوم دوربینت از امکانات دیگش هم استفاده کن 4
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2014 دوربین در عکاسی حرف اخر رو میزنه ، دید عکاس مهمه ... حمید جان بعضی از عکسات واقعا دید خوبی داره البته با اشتباه های ریز اگه بتونی کتاب ترکیبندی رو بخونی یا شاید هم خوندی نمی دونم ولی خیلی کمکت میکنه ممنون از تعریف شما دوست عزیز. کتابی با همین عنوان هست؟ به به بسیار زیبابه غیر از زوم دوربینت از امکانات دیگش هم استفاده کن آخ آخ آخ زومش یک حالی میده خدایی :دی 4
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 8 آبان، 2014 ممنون از تعریف شما دوست عزیز. کتابی با همین عنوان هست؟ بله هست خواستین کاملا براتون میزارم 4
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2014 ممنون از تعریف شما دوست عزیز. کتابی با همین عنوان هست؟ بله هست خواستین کاملا براتون میزارم اگه دارین ممنون میشم 4
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 13 آبان، 2014 اگه دارین ممنون میشم اسم کتاب : ترکیب بندی در عکاسی نویسنده : هارالد مانته ترجمه : پیروز سیار اسم کتاب : چشم عکاس بررسی طراحی و ترکیب بندی در عکاسی نویسنده : مایکل فریمن ترجمه : زهرا ریحانی منفرد 2 تاشون عالی هستن خیلی تو دید عکاسی و عکس گرفتن کمک میکنن منم دارم کار میکنم ... موفق و پیروز باشی راستی ممنون واسه درخواسته دوستی باعث افتخار هستش 5
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2014 مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : شهریور 93 مكان عكسبرداري : مشهد توضیح عکس : ---- 8
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 2 دی، 2014 مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : شهریور 93 مكان عكسبرداري : جنگل سرا، چابکسر توضیح عکس : ---- 12
Yekta.M 15459 ارسال شده در 5 دی، 2014 از فاصله چندکیلومتری زوم کردی ازش عکس گرفتیمن بودم حداقل صد کیلومتر فاصله میگرفتم ازشولی پوستش برای کیف خوبه ها 4
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 5 دی، 2014 از فاصله چندکیلومتری زوم کردی ازش عکس گرفتیمن بودم حداقل صد کیلومتر فاصله میگرفتم ازشولی پوستش برای کیف خوبه ها مگه مثه تو ترسوام از دور وایسم آخه؟ تو رودخونه بود جا نبود برم پایین از بالا ازش عکس انداختم :دی بیخود واسه پوست مار مقشه نکشا 2
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 9 دی، 2014 مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : شهریور 93 مكان عكسبرداري : جنگل سرا، چابکسر توضیح عکس : ---- 10
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 24 دی، 2014 شاتر دوربین رو چند بود واسه این عکس ؟ ببخشید سلام سلام بر شما دوست عزیز روی حال auto بود فکر میکنم شاترش 400 بود دوست عزیز البته زوم هم کردم روی سوژه 2
Yekta.M 15459 ارسال شده در 24 دی، 2014 زوم دوربینت کلا تو حلقم از پهنا اگر شاتر رو بالاتر میبردی گوشه بال سمت چپ پروانه فلو نمیشد...وخود پروانه کاملا وتضح میشد در حرکت و به اصطلاح فریز میشد این عکس تو رو دیدم یاد عکس کفشدوزک خودم افتادم با شاتر بالا ازش عکس گرفتم الان گداشتمش تو گالریم.بعد کلی وخت دست و دلم به اپلود عکس رفت 4
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 24 دی، 2014 زوم دوربینت کلا تو حلقم از پهنااگر شاتر رو بالاتر میبردی گوشه بال سمت چپ پروانه فلو نمیشد...وخود پروانه کاملا وتضح میشد در حرکت و به اصطلاح فریز میشد این عکس تو رو دیدم یاد عکس کفشدوزک خودم افتادم با شاتر بالا ازش عکس گرفتم الان گداشتمش تو گالریم.بعد کلی وخت دست و دلم به اپلود عکس رفت الان زوم رو تخریب کردی و یا تعریف؟ :دی فکر کنم 20 متری فاصله داشتم باهاش :دی والا اونقدر سریع شد که گداشتم اتوماتیک و سریع گرفتم دیگه اما چشم دفعه بعدی سوژه متحرک باشه حتما شاتر رو میبرم بالاتر کفشدوزکه هم دیدم خیلی قشنگ و عالی بود لذت بردم اساسی 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 25 دی، 2014 مدل دوربين : Canon SX50 تاريخ عكسبرداري : تیر 93 مكان عكسبرداري : تهران توضیح عکس : ---- سلام... "عکسه زیبا و آرامش بخشیه" عکساتون آرامشه خاصی داره... عالین همشوووووووون... 2
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 26 دی، 2014 زوم دوربینت کلا تو حلقم از پهنااگر شاتر رو بالاتر میبردی گوشه بال سمت چپ پروانه فلو نمیشد...وخود پروانه کاملا وتضح میشد در حرکت و به اصطلاح فریز میشد این عکس تو رو دیدم یاد عکس کفشدوزک خودم افتادم با شاتر بالا ازش عکس گرفتم الان گداشتمش تو گالریم.بعد کلی وخت دست و دلم به اپلود عکس رفت من نظرم با نظر شما کاملا متفاوت هست . شاتر دوربین خیلی خوب بود اون گوشه بال بخاطر این فلو شده که دوربین به اصطلاح البته فکر می کنم روی گل فوکوس کرده و نتونسته پروانه رو خوب فوکوس کنه ... 1
Yekta.M 15459 ارسال شده در 27 دی، 2014 من نظرم با نظر شما کاملا متفاوت هست . شاتر دوربین خیلی خوب بود اون گوشه بال بخاطر این فلو شده که دوربین به اصطلاح البته فکر می کنم روی گل فوکوس کرده و نتونسته پروانه رو خوب فوکوس کنه ... دقیقا تو چی نظرت مخالفه اگر شاتر بالا بود میتونست هم رو گل فوکس باشه هم حرکت پروانه رو فریز کنه 2
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 27 دی، 2014 دقیقا تو چی نظرت مخالفهاگر شاتر بالا بود میتونست هم رو گل فوکس باشه هم حرکت پروانه رو فریز کنه نخیر خوشتیب اون زمانی صدق میکنه که از نظر عمق میدان با هم یکی باشن اما پروانه الان عقب تره ... بخاطر همین چون گل جلو تره .. و فوکوس اتوماتیک بوده رو اون فوکوس کرده 2
Yekta.M 15459 ارسال شده در 30 دی، 2014 نخیر خوشتیب اون زمانی صدق میکنه که از نظر عمق میدان با هم یکی باشن اما پروانه الان عقب تره ... بخاطر همین چون گل جلو تره .. و فوکوس اتوماتیک بوده رو اون فوکوس کرده قابل توجه شما اینکه عمق میدان قابل تنظیم هست شما درست میگی .من دیگه نظری نمیدم البته اینجا گالری شما نیست ولی خب ظاهرا نباید دیگه نظری بدم 2
vergil 11695 ارسال شده در 30 دی، 2014 این بلور شدن پروانه به خاطر DOF نیس! به خاطر همون شاتر ـه فاصله گل و پروانه اینقدر زیاد نیس که یه دوربین کامپکت بتونه اینجوری سوژه رو از بک گراند جدا کنه ! اگه دوربین SLR و لنز پرایم بود میشد اما Sx50 نه ! + اصلا از نحوه بلور شدن مشخصه که به خاطر حرکت ـه نه DOF 3
ارسال های توصیه شده