آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ خواهرمو اذیت کنم بعد دنبالم کنه کلی بدویم اخر سر بگیرتم اما بینه دارم قهقهه میزنم ولم کنه خودشم بخنده 17 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ یه روز که میخوام از یه پوز بانکی موجودی بگیرم ...پیام بده شرمنده موجودی شما بیشتر از عرض کاغذهای ماست .:hapydancsmil:......... 15 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی مسنجرمو باز میکنم ببینم یه دوست یه متن خوشگل واسم گذاشته هزار بار بخونمش ... لبخند بزنم ... و تو دلم بگم یه دونه ای 17 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی از سر کار بر میگردم پسرم که هنوز یه سالو نیمشه و تازه پا گرفته و تازه هم بعضی حرفا رو میزنه مثلا به ماشین میگه دودود وقتی منو میبینه میگه دودود و با دستش اشاره به ماشین میکنه یعنی منو ببر سواری بده این تنها چیزیه که خوشحالم میکنه 17 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۲ دوستام چیزایی میگن که از ته دل میخندم قربون همشون 17 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ امروز یه فیلمی داشت شبکه قرآن نشون میداد شبکه خوزستان هم داشت دلنوازان پخش میکرد من گفتم میخوام فیلمه رو ببینم آبجیم قبول نمیکرد به زور زدمش فیلمه آبجیم گفت اگر فیلم بیخودی بود،کنترل تو حلقته فیلمه تموم شد وما اصن نفهمیدیم جریان چی بود بسکه بی سروته بود آبجیم با کنترل اومد طرفماما انقدر خندیده بودم که داشتم کف آشپزخونه جون میدادم خودش بی خیال شد رفت 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ همین الان همین الانِ الان چون می دونم تا چند وقت دیگه یاد این روزا میوفتم و دلم تنگ میشه (چرا هر چیز خوبی زود تموم میشه) 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ اهنگ محلی که همیشه دنبالش بودم پیدا کنم ، دان کنم و ببینم و گوش بدم :w31: 9 لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ دیدن قسمت مردونه فیلم های عروسی کر کر خنده اند :ws28: 8 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ هر روز بند کفشمو یه جور متفاوت ببندم! 9 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ توی خلوت خودت با سازت جشن بگیری 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ حرص یکی رو در بیارم بعد بشینم حرص خوردنشو تماشا کنم و تو دلم کلی بخندم و حال کنم بعد بفهمه همش فیلم بود فقط خواستم حرصشو در بیارم به خونم تشنه بشه 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ راه رفتن از روی جدول خیابونا توی 1 خیابون خلوت و سوت زدن 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ وقتی یه آدم رک ازم تعریف میکنه خیلی حال میکنم 8 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ ننوشتن لذت هایی که نموخوام لو بره! 5 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ بذارم پشه منو نیش بزنه، منم تماشاش کنم! 5 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ خوابیدن! حتی وقتی که وقت برا خواب نداری!!!!! 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ بشینی از ظهر یه 6 7 ساعت فیزیولوژی بخونی قشنگ حالیت شه تمرکز داشته باشی اخر شبم اونایی که ایجاد سوال شده بود رو رفع اشکال کنی ..اصن ادم خستگیش در میره:(50): 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده