Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ یکی از لذت هام اینه که امتحانامو بدم وبریم با بچه ها پارک پردیس ویخ در بهشت بخوریم و عکس بگیریم بعدم تمام خیابونا رو قدم بزنیم به به البته به زودی به این لذت میرسم چون13هم امتحانا تمومه 15 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ دلـــــــــــــــــــــــــــتنگی ! 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ خوشحال کردن مامانم :aghosh: 13 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ بعضی وقتا چیزای ناخوشایند یاد آور لحظات خوبین. زخمی که روی پامه با اینکه اذیت می کنه اما خاطره ی زمان به وجود اومدنش رو زنده می کنه که خیلی زیباست. اینجاست که زخم داشتن هم لذت بخش می شه ... 11 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ پیاده روی آخر شب، توی یک هوای خوب مخصوصا اگه خیابون ها خلوت باشه... 8 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ چند روزه فقط از خوابیدن لذت میبرم......دور بودن از این دنیا..... 8 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ یه کشتی چوبی دارم درس میکنم. تموم شد حتما عکسشو میذارم دقیق مث همین عکس پایینه و لی کوچیکه. طولش تقریبا 50 سانت.همتون رو دوس دارم. بوس بوس 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ خوندن 3دور جزوه برا امتحان فردا:hapydancsmil: الان میخوام برم دور 4 رو شروع کنم 18 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ درد و دل کردن با مامانم وقتی هیشکی تو خونه نیست و تایید کردن حرفام از طرف مامانم 15 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ برای چند ثانیه هم که شده احساس آرامش کنم. 14 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ بتونم بهترین دوستمو اروووووووووووووووووووم کنم از خستگی از ناراحتی از همه چی .... 12 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ شنیدن خبرازداوج دختردائیم ولس آنجلس رفتنش(ایشاا... خوشبخت بشه) 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ شیرینی که عاشقشم درست کنم :hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه این ترم امتحان نداشتم خعلی حال میده آخر عشق و حاله 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ تموم شدن امتحانا:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده