.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 28 آذر، 2017 زندگی همه لذتاشو قایم کرده فعلا دیگه حتی چایی دارچین و سیگارم حال نمیده اما آش نیکو صفت بالا سمت چپ میز آخر خیلی حال میده 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 2 دی، 2017 اما آش نیکو صفت بالا سمت چپ میز آخر خیلی حال میده اسپم نکن خره:ws28:اون همیشه حال میده خدایی 3
ایلین1366 5544 ارسال شده در 8 دی، 2017 خاله یه گل پسر بشم بعد 8 سال این لذت کوچکی نیست بهترین وقشنگترین اتفاق زندگیمه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 17 دی، 2017 وقتی شرکت خلوت باشه و من بشینم برای خودم سیب گاز بزنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
آرتاش 33340 ارسال شده در 22 دی، 2017 یکی از لذتهای دنیا اینه که بزرگ بشی اما با وجود تمام مشغله های بزرگ شدن و دنیای بزرگا یکی همچنان با کارای ظاهرا کوچیک ولی ذاتا عمیق بهت یادآوری کنه یه روزی دنیای کوچیک بچگی رو داشتی و هنوز هم در چشم اون بچه ای هرچقدرم بزرگ بشی اینکه کش، سنجاق سرای کوچیک رنگی رنگی برات بخره برای خریدنشون هر ماه هر هفته ذوق داشته باشه همینقدر بگم که خیلی شیرینِ خیلی زیاد 7
Paroshat 6378 ارسال شده در 25 بهمن، 2017 بوی تن نوزاد ارامشی ک موقع نگا کردن به چهره معصومش و بغل گرفتنش بهت میده 6
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 27 بهمن، 2017 بوی تن نوزادارامشی ک موقع نگا کردن به چهره معصومش و بغل گرفتنش بهت میده حالا نگاه شو و بغل کردنش یه چیزی ، بوی تنش ...:icon_pf (34): 4
Paroshat 6378 ارسال شده در 27 بهمن، 2017 حالا نگاه شو و بغل کردنش یه چیزی ، بوی تنش ...:icon_pf (34): اسپم نکن داداش:icon_pf (34): بوی شیرو پودر بچه بوی خوبیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
sama-sh 6913 ارسال شده در 10 اسفند، 2017 لذت کوچیک نههههههه لذت خیلییییی بزرگ امروز اسما رو دیدم واااااای عالی بود واقعا مشغول کار بودم که یه دفعه دیدم اسما تو داروخانس چشمام شد ۴ تا خخخ انقدرررر هیجان زده بودم که گفتن نداره بعد مدتها حسابی سوپرایز شدمو و اسمای عزیزززمو دیدم اسما جان ممنونم ازت گلم بابت اینکه برای دیدنم اومدی ۱ دنیا برام ارزش داشت امروزو هیچوقت فراموش نمیکنم اسما ....تبریز سما .... کرج امروز ....باهم .... ۹۶/۰۹/۱۹ 5
Paroshat 6378 ارسال شده در 18 اسفند، 2017 لذت کوچیک نههههههه لذت خیلییییی بزرگ امروز اسما رو دیدم واااااای عالی بود واقعا مشغول کار بودم که یه دفعه دیدم اسما تو داروخانس چشمام شد ۴ تا خخخ انقدرررر هیجان زده بودم که گفتن نداره بعد مدتها حسابی سوپرایز شدمو و اسمای عزیزززمو دیدم اسما جان ممنونم ازت گلم بابت اینکه برای دیدنم اومدی ۱ دنیا برام ارزش داشت امروزو هیچوقت فراموش نمیکنم اسما ....تبریز سما .... کرج امروز ....باهم .... ۹۶/۰۹/۱۹ منم خیلییییی لذت بردم از دیدنت فدات بشم سمایی خیلی خوشحالم از دیدنت 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 اکثر مواقع برای کار بانکی 2تا نوبت میگیرم و گاهی که نوبت خیلی طولانی میشه و زمان میبره .. و بعد اینکه خودم کارمو انجام دادم میبینم اینایی که تو صف نوبت هستن کی بیشتر نوبت لازمه و بهش میدم این لحظه طرف خیلی حال میکنه از خوشناسی خودش و ذوق میکنه این صحنه رو دوست دارم 8
Paroshat 6378 ارسال شده در 1 فروردین، 2018 وقتی دل یکی از عزیزات بگیره فقط با دلقک شدن بهش انرژی بدی و بخندونیش 8
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 فروردین، 2018 دیدن خوشحالی بیش از حد اطرافیانت مخصوصا وقتی یه جا بند نمیشه اونم از شدت خوشحالی امیدوارم همچین شادی و خوشحالی مهمون دل همه بشه و از دیدنش لذت ببریم 7
ارسال های توصیه شده