.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۶ زندگی همه لذتاشو قایم کرده فعلا دیگه حتی چایی دارچین و سیگارم حال نمیده اما آش نیکو صفت بالا سمت چپ میز آخر خیلی حال میده 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۶ اما آش نیکو صفت بالا سمت چپ میز آخر خیلی حال میده اسپم نکن خره:ws28:اون همیشه حال میده خدایی 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۶ خاله یه گل پسر بشم بعد 8 سال این لذت کوچکی نیست بهترین وقشنگترین اتفاق زندگیمه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۶ وقتی شرکت خلوت باشه و من بشینم برای خودم سیب گاز بزنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ یکی از لذتهای دنیا اینه که بزرگ بشی اما با وجود تمام مشغله های بزرگ شدن و دنیای بزرگا یکی همچنان با کارای ظاهرا کوچیک ولی ذاتا عمیق بهت یادآوری کنه یه روزی دنیای کوچیک بچگی رو داشتی و هنوز هم در چشم اون بچه ای هرچقدرم بزرگ بشی اینکه کش، سنجاق سرای کوچیک رنگی رنگی برات بخره برای خریدنشون هر ماه هر هفته ذوق داشته باشه همینقدر بگم که خیلی شیرینِ خیلی زیاد 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۶ شنیدن صدای سوت قطار. که الانم دارم می شنوم 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۶ بوی تن نوزاد ارامشی ک موقع نگا کردن به چهره معصومش و بغل گرفتنش بهت میده 6 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ بوی تن نوزادارامشی ک موقع نگا کردن به چهره معصومش و بغل گرفتنش بهت میده حالا نگاه شو و بغل کردنش یه چیزی ، بوی تنش ...:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ نگاه کردن فیلم جومونگ:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ حالا نگاه شو و بغل کردنش یه چیزی ، بوی تنش ...:icon_pf (34): اسپم نکن داداش:icon_pf (34): بوی شیرو پودر بچه بوی خوبیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۶ اینکه میام اینجا و همه لذتهای گذشتمو میخونم .... 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۶ لذت کوچیک نههههههه لذت خیلییییی بزرگ امروز اسما رو دیدم واااااای عالی بود واقعا مشغول کار بودم که یه دفعه دیدم اسما تو داروخانس چشمام شد ۴ تا خخخ انقدرررر هیجان زده بودم که گفتن نداره بعد مدتها حسابی سوپرایز شدمو و اسمای عزیزززمو دیدم اسما جان ممنونم ازت گلم بابت اینکه برای دیدنم اومدی ۱ دنیا برام ارزش داشت امروزو هیچوقت فراموش نمیکنم اسما ....تبریز سما .... کرج امروز ....باهم .... ۹۶/۰۹/۱۹ 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۶ لذت کوچیک نههههههه لذت خیلییییی بزرگ امروز اسما رو دیدم واااااای عالی بود واقعا مشغول کار بودم که یه دفعه دیدم اسما تو داروخانس چشمام شد ۴ تا خخخ انقدرررر هیجان زده بودم که گفتن نداره بعد مدتها حسابی سوپرایز شدمو و اسمای عزیزززمو دیدم اسما جان ممنونم ازت گلم بابت اینکه برای دیدنم اومدی ۱ دنیا برام ارزش داشت امروزو هیچوقت فراموش نمیکنم اسما ....تبریز سما .... کرج امروز ....باهم .... ۹۶/۰۹/۱۹ منم خیلییییی لذت بردم از دیدنت فدات بشم سمایی خیلی خوشحالم از دیدنت 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۶ اکثر مواقع برای کار بانکی 2تا نوبت میگیرم و گاهی که نوبت خیلی طولانی میشه و زمان میبره .. و بعد اینکه خودم کارمو انجام دادم میبینم اینایی که تو صف نوبت هستن کی بیشتر نوبت لازمه و بهش میدم این لحظه طرف خیلی حال میکنه از خوشناسی خودش و ذوق میکنه این صحنه رو دوست دارم 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۶ وقتی دل یکی از عزیزات بگیره فقط با دلقک شدن بهش انرژی بدی و بخندونیش 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۶ دیدن خوشحالی بیش از حد اطرافیانت مخصوصا وقتی یه جا بند نمیشه اونم از شدت خوشحالی امیدوارم همچین شادی و خوشحالی مهمون دل همه بشه و از دیدنش لذت ببریم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده