roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ سکوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووت 10 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اینکه روانپزشکم بعد از یکساعت حرف زدن موهای سرش فشن بشه و اون وایتبرد کوچیکی که دستشه رو بکوبه رو میز بگه دیوونم کردی منم بگم حالا اینارو ول کن برم یک سیگار بکشم بقیش باشه بعدا که دیگه رسما جوش بیاره 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ بدون هیچ توضیح اضافه ای که از من واقععععععععععععا بعیده! دیدن چشم هایش... 10 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ خوندن دلیل ویرایش پستها، به خصوص وقتی که انقدر شیرین مینویسن :) 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ سکوت کنم برای خودم زندگی کنم شبها موقع خواب پیاده روی کنم تا فکروخیال نکنم 9 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ بعد مدتهاااااا ی صبحونه مفصل بخورم. اونم با داداشی جون دلم:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ به مامی سحرم(دختر بارون)گفتم بیا:th_running1: درجا گف باوشه:hapydancsmil:مامی سحر:biggrin::dancegirl2: 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ حس ِ خوب ِ بافته شدن موهام وقتی مامان م میبافه... 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ بستنی خوردن با عشقم.. بعد تو دست همسرم بستنی بترکه 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ شنیدن صدای دلنشینش بعد مدتها …! 8 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ اومدنم به خونه بعد یک هفته و یک ریز تعریف کردن اتفاقات ِ افتاده از زبون مادر (شکلک قلب) 8 لینک به دیدگاه
Azadeh khoram 854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ یکی از دلخوشی های من این هستش که هر روز با خانوادم بریم گردش:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ وقتی کنکور رو میدی و میای خونه و از هر چی کانال و گروه مرتبط با کنکوره، لیو میدی. اصن وصف ناپذیره 9 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ خوندن مسخره بازیای عاشقانه دوستان تو انجمن:ws28:عشقتون پایدار دوستان :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ آزمونای سال های قبل نظام مهندسی رو میزنم و به خودم امیدوار میشم عاشقتم سودک 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ یه شام و دورهمی فامیلی...بعدش پیاده روی و بستنی....و مهمش تولد گرفتن واسه برادری که فرداس میخواییم غافلگیرش کنیم... .... مهم ترینش بیای ببینی عزیزت یه عکس فرستاده واست که دلت ضعف میره از خوشحالی لبات جمع نمیشه نیشم تا بناگوشم باز بود. .... خوشحالم و لذت بزرگی بود بدون اینکه بگم پروفت بستی...♥ 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ وقتی چیزی ناراحتم میکنه انقدر غر میزنم غر میزنم برای خودم ،اخرش اروم میشم اخیشششششششششش خیلی خوبه آروم شدم 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده