peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2016 لذت زندگی یعنی بوی تن نوزادت ..... یعنی وقتی نگاهت میکنه و میخنده وقتی بغلش میکنی و رو شونه ات خوابش میبره 6
sun-shine 7672 ارسال شده در 4 شهریور، 2016 پیروزی والیبال هوووووررررررراااااااا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: عالی بود، دمشون گرم 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 4 شهریور، 2016 دیروز سر صحبت از یه چیزی بود بین خانواده... سرم شلوغه نمیتونم برم بخرم... ظهر برادرم اومد خونه...سر میز نهار گفت عطی گوشیم موند تو ماشین میری بیاری...وقتی در ماشین باز کردم رو صندلی اونو دیدم فقط دلم میخواس داد بزنم از خوشحالی... لذت بزرگیه داشتن همچین برادری... تو دنیای منی.همین. 5
sun-shine 7672 ارسال شده در 5 شهریور، 2016 اینکه واسه عزیز خاله گل سر درست کنم، بره تو نمایشگاه مدرسشون بفروشه و دوااااازده هزار تومن درآمد کنه از این دوازده هزار تومن، دو تومنشو گم کرده، بقیه اشم تو کیفشه، هر کی میخواد بره خرید یا حرف پول میشه میگه من پول دارما، بدم :ws28: 7
sama-sh 6913 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 یه لذت عمیق و مطمئنا تا اخر عمرم به یاد ماندنی اسمشو اینجوری گذاشتم: روز اشکها و لبخندها… یه روز پر از گریه یه روز پر از خنده یه روز پر از ارامش در کنار (عزیزدلم❤️) یه روز با حس قشنگ سبک شدگی! ۹۵/۳/۱۷ سمانه 4
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 رسيدگي به گياهها، تعويض خاك و گلدونهاشون دوستداشتن و دوستداشتهشدن گلدونهاي كوچيكي كه حالا بچههاي گياههاي بزرگ رو توشون كاشتم، جاي همتون سبز :4chsmu1: 8
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 تو ایوان حیاط دراز کشیدم .....خیلی خنکه...هی یه پروانه رنگی رنگی میاد میشینه رو پام... خیلیییییی خوبه این نسیم تو این ساعت از روز.... صدای درختا... انگار تو جنگلم... ♥♥♥♥♥ شکر 7
nasim184 12256 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 خوندن کتاب پروژه شادی...شدیدا دوسش دارم...شدیدا هم پیشنهاد میکنم :hapydancsmil: 8
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 همین زندگی روزمره همین روزمرگی آپامه داشتن این دو تا عشقولی تا 4 صب خندیدن با هم به فداشون 7
sama-sh 6913 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 میخام یه کاره دستیه خوشگل بسازم …فعلا نمیگم چیه … اگ خوشگل شد عکسشو میذارم :hapydancsmil: ایناهاااااااااااااااااااش درستش کردم بالاخره رسید به دست صاحبش :hapydancsmil: 7
.Apameh 25173 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 همین روزمرگی آپامه داشتن این دو تا عشقولیتا 4 صب خندیدن با هم به فداشون مــهــربانااانم:w36: اسپمه هااا میدونم ولی مام اسپم کنیم بعد بوووقی چی میشه مگه... اصن یکی از لذتام اسپمکردنه 8
ارسال های توصیه شده