sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این لذت مال من نیست البته از راه دور حس حسادت منو فعال میکنه بعدم حرصم میده ... دلم میخاد گوششو بکشم :vahidrk: از حرص خوردنم لذت میبره..... 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ الان در حال حاضر خواب جز بهترین لذت های این ساعتمه..که متاسفانه ازش محرومم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ آخر هفته یه تفریح.... ..... وقتی بچه های انجمن پیام میدن به گوشیم.... 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ حالُ احوال با دوستای خوبم تو انجمن بهم انرژی میده :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لذت بخشه که یهویی یه کارت درست بشه خداجون ممنونم 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دیدن تصاویری که از دریچه دوربینم ثبت شدن 5 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قدم زدن بعد از بارون بهاری ... هوای پاک و عالی... 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لذت هایی که من میبرم ، همشون بزرگند، کلا همیشه تو لذتم.همشم مال این سرزنده بودنمه.یعنی همیشه خدا کیفورم در حد لالیگا. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با یه چتر رنگی رنگی ...با یه دوست قدیمی....زیر بارون بهاری قدم بزنی الان اینجا بارونه....ولی نه من چتر رنگی رنگی دارم....نه دوست قدیمی کنارمه.....سرکارم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوباره اون روز تکرار بشه... جمعه.... عروسی.... قزوین.... بارون... 8 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دیدن دریاچمون که داره باز پر آب میشه خدایا شکرتـــــــــــــــــــــ:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قدم زدن در حیاط مدرسه و زنده و تداعی شدن تمام خاطرات خوب دوران مدرسه 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ همین الان نصف شبی اب هویج بستنی بخورم 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ گذروندن یک روز بسیار خوب در کنار دوستای جدید… بازم پاکسازی طبیعت…!!! خیلی خوش گذشت… 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ وسایل عقد درست میکنم.... الهی که خوشبخت بشی عزیزدل جان. همسایه خوب از هرکس بهتره اینجا میگن.... الان تموم شده و میخوابیم.... 04:00 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ من اومدم اینجا دوباره:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ بشینی پای بساط جشن فردا... رستی عیدتون مباارک:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده