fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اینکه من حوصله م سر نمیره و دکتر میگه تو مغزم اصن همچین سیستمی رو ندارم.این از اون لذت های خیلی خیلی بزرگ منه.لذت نفس کشیدنم هم برام جذابه. 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سیزده بدر کنار اتیش قوری سیاه سوخته و بوی دود گرفته زیر شکوفه های بادوم دو فنجان چایی اتیشی با عشقم کنارهم همین وسلام عکسشو یادم بندازید بزارم 9 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اینکه عصر نیم ساعت بخوابی، وقتی از خواب بیدار بشی، فک کنی صبحه و باید بری سرکار ولی بعد بفهمی که نه بابا، هنوز عصره :hapydancsmil::hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لذت بازی خط - نقطه همین چند ساعت پیش... با یکی از قدیمی ترین دوست هام به یاد قدیم که با هم سر کلاس های ریاضی همیشه بازی می کردیم! می خواستیم وقتتمون تلف نشه سر کلاس ریاضی!(شکلک مو افشان با نیش باز) شنیدم بازی اندرویدی ش هم اومده... چه می کنن با نوستالژی های دوران کودکی ما (شکلک مو افشان با نبش باز) 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ برم خرید کنم برای خانواده 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۵ برنامه ریزی برای وقتی که برگشت… 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ روی صندلی کنار پنجره اتاقت... پنجره باز... نسیم خنک...روی گونه هات....بوی نم نم بارون لیوان چای کنارت....گرم کتاب توی دستات... ملودی...Schiller mit Anggun - Always You گوش بدی گاهی باید ارام بود و لذت برد...ب همین سادگی...گاهی باید زندگی کرد...گاهی باید خودت را ب یک لیوان چای دعوت کنی...همین 12 لینک به دیدگاه
Coral_Mary 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من از لبخند بچه ها خیلی لذت می برم:aghosh: 12 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ گوش دادن به موزیک بیشتر اوقات آرومم میکنه.... 9 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۵ هیچ وقت تو زندگیم برای کسی بد نخواستم ...اما حالا.....از خدا میخوام همون بلایی که سر من آوردی بدتر سرت بیاره....دلم خنک میشه 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بغلت ارومم میکنه اون دستهای کوچیکت دور بالای زانوهام میرسه قبل از اینکه بشینم و بغلت کنم هرروز این دلخوشی رو دارم زندگی من در نگاه شاد تو خلاصه میشه گلم قند عسلم 14 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دیدن ی فیلم خوب در آرامش کامل 13 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ انقدر احساس آسودگی کنی که بشینی به حل کردن جدول و سودوکوی روزنامهها 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ قدم زدن زیر برف در کنار کسی که دوستش داری 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ رو تاب با خواهری و بستنی.... وقتی اذیتش میکنم لپش میکشم داد میزنه آاااااجی نکن... وقتی نسیم میخوره به موهام خواهری میبافه.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده