.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ هر روز صبح بعد از بیدار شدن از خواب زودی برم سفره هفت سینم رو که چیدم نیگا کنم عین بچه ها ذوق زدم میکنه هر سال این سفره هفت سین... 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ اینکه تله پاتی داشته باشی باعشقت اونم وسط حیاط امامزاده زنگ بزنی به نفست.. همزمان اونم به تو زنگ بزنه...:hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ سلامتی یه لذت بزرگیه رفتن به سایت نوعروس و تاپیک عطر وادکلن رو خوندن وحرف زدن با عطربازها وااااااااااای خدای من من عاشق حرف زدن با عطربازا هستم عاشق اینکه بدونم الان اونا از چه عطری استفاده میکنن منم برم بخرم ازاین لذت بالاتر نیست بخدا :ws3: دنبال یه سایتی هستم که بهتر بتونم با عطربازا حرف بزنم باید پیدا کنم هرجوری که شده :ws52:بچه ها کسی میدونه ممنون میشم خصوصی بهم بگه مرسی یه دنیا 10 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ بعد چند وقت احساس کنی خوشی داره وارد زندگیت میشه 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ دیدن روی ماه مادر... الهی آب نشه دل هر کی که از این نعمت بی بهره شد با این حرفم... می دونم ذوق من ممکنه برای یکی دیگه غم باشه...ولی... نمی تونم ذوقم رو پنهون کنم... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ تحویل پروژه ها و استرس و.... ک همشون خاطره میشن.... لذته.... 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اینکه تو جات باشی افقی:| یه لقمه نون کره با خیار بدن دستت بگن بخور:| 11 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اینکه برم سد ارس ماکو و ماهیگیری کنم. مثه سابق 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ گذاشتن پا به روی دُم شیر... البته شیر بی یال و کوپال....بی دندون... . . . انجمن حمایت از حیوانان یقه گیر ما نشن... نیان تو پروفمون تحصن کنن و پلاکارد دست بگیرن... این کنایه از آدمی هست رو به فنا از لحاظ فکری... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ صدای بارون ... وقتی عین الان شدیده... صدای آبی که از ناودونی میریزه....وقتی ناودونی کوتاهه و باعث میشه آب با تمام زیبایش و صدای دلنشینش بریزه زمین صدای خوبی بده... وقتی رو تاب نشستی و هوا عالیه...وقتی خواهری با چای دارچینی میاد کنارت عین الان.. بهترین و لذت بخش ترین لحظه زندگیه... .... باز قلم اومده دستم و خاطرات امروز ریختم رو کاغذ...عالیه 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ بتونی اتاقت و خونه رو به رنگ و مدل دکوراسیون دلخواهت بچینی یعنی جلوی یک عده آدم مخالف ایستادن و آخرش به نتیجه مطلوب برسی 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ راه سلف تا ساختمون دانشگاه با دوستام زیر بارون....عالیهههههه 7 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ لذتی بزرگ تر از این نیس که موفقیت عزیزای دلمو ببینم، دوباره یه موفقیت خیلی بزرگ برا مرد کوچولوی من :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: قربون هردوشون بشم من :icon_gol::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده