- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ خوردن چای ترش وقتی خسته ام 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ زانو زدن در مقابل مادرم و بوسیدن دستانش جلو همکارا و پرسنل 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ بودن در جایی که بهش تعلق داری و فاصله گرفتن از جایی که حس میکردی از جنس تو هستند. 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread150388.html#post1571329 وقت ندارم اطلاع رسانی کنم... همتون دعوتید.... شاد باشید. 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ لذت یعنی ورق بازی کردن با دو تا فیسقلیا خاله که به پیک میگن اون درخت یکیه بازی خوبی بود، با خواهرم کلی خندیدیم :ws28: 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ نمیدونم... اومممم حرف زدن با مریم پروفم انگار عروسیه... لذت بردم از حرفاش.... گاهنوشته های مهدی lean... لذت میبرم افتخار میکنم به همچین دوستای خوبم برای هردوشون آرزوی خوشبختی دارم کنار عشقشون♥♥♥♥ 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ فال حافظ غزل شماره 91 او تو را خیلی دوست دارد و تا زمان مرگ فراموشت نخواهد کرد ولی خود را در مقابلش کوچک نکن. تو هم به او فکر می کنی. مصلحت در این است که یار عشق خود را بروز ندهد و همه چیز را با شور دل تحمل کند تا تو هم در مراحل عشق به پای او برسی. 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ بغل مامانم♥♥♥♥♥♥♥عاشقتم زندگیم.♥♥♥♥♥ 7 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ فهم و درک همدیگر ... یک آغوش گرم ... 9 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ برم حموم. بعد یه چای داغ و شکلات کاکائویی . بعد برم زیر پتو و خوااااااااااااااااااب 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ خوندن امضا Tamana73 لذت بخش بود:در روزگاری زندگی میکنیم کـه: هَرزگی "مـُـــــد" اســت ! بی آبرویــی "کلاس" اســـت ! مَســـــتی و دود "تَفـــریــح" اســـت ! رابطه با نامحرم "روشــن فکــری" اســت ! گــُـرگ بــودن رَمـــز "مُوفقیت" اســـت ! بی فرهنگی "فرهنگ" است ! پشت به ارزش ها واعتقادات کردن نشانه "رشد ونبوغ" است ! 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اووووووووووووف اینو تازه کشف کردم ماساژ:w16::w16: 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ پنج شنبه ها و پينگ پنگ با رفقا حريف مي طلبيم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده