Tamana73 28835 ارسال شده در 3 آبان، 2015 الان سات8:10صبح... هوا پاک و تمیز و خنک.... نون خریدم و اومدم و میز چیدم هنوز هیچکس بیدار نشده +صبح زود و هوای خنک و صدای گنجشک و...لذت خوبیه برام♥♥♥♥♥ 8
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 3 آبان، 2015 اینکه آدم هرروز یه شکلی باشه موهای مشکی هم قشنگه هاا عین هندیا شدم چشم نخورم به حق صاحب زمان 6
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 3 آبان، 2015 خوردن اش رشته از طرف مادرم ..... اخ چه چقدر خوشمزه میپزه اش رشته رو منم لب و لوچمو لیس میزنم و رشته هارو هورت با صدا بالا میکشم 19
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 4 آبان، 2015 گاز زدن سیب ترش ترد و با تمام وجود جویدنش :5c6ipag2mnshmsf5ju3 14
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 4 آبان، 2015 غزل ناب. مرا بخوان که حروفم پر از عسل بشود! مرا بخواه که هر قطعه ام غــــزل بشود! مرا بخوان که پس از این همه "الهه ناز" دوباره ورد زبانــــــــم "اتل متل" بشود! سیاه چشم! فنا کن سپید را مگذار که محتوای غـــزل نیز مبتذل بشود! هـزار وعده بـه من داده ای بگــو چـــه کنم؟ که دست کم یکی از وعده ها عمل بشود؟! قسم به عشق! به فتوای دل گناهی نیست اگـــر بــــه دست تـــــو نامحرمی بغل بشود! بیــــــا و مسئله هـــا را ز راه دل حل کن که در تمام جهان این سخن مثل بشود: اساس علم ریاضی به باد خواهد رفت اگر که مسئله ها عاشقانه حل بشود! 12
Adel00 5292 ارسال شده در 7 آبان، 2015 گذشت کردن ......... عصر یک جمعه تابستونی با گذشت کردن و هم دلی کردن قهر و نفاق ها حل شد .... گذشتن و بخشیدن ........ 9
ارسال های توصیه شده