sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ الان خیلی دوس دارم آقای مکارم بیاد فردا رو عید فطر اعلام کنه خدا وکیلی دیگه نمیتونممممممممممممممممممممممممم بدون سیگار طاقت بیارم... میفهمی 6 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ الان فقط دوس دارم آقای مکارم بیاد فردا رو عید فطر اعلام کنه میفهمی خسته شدم خسته دشم نمیکشم ............................ بدنم به سیگار نیاز دارههههههههههههههههههه 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ ولخرجی تا وقتی خونه پدرمم... فردا خونه شوهر نمیتونم... 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ املت، نون سنگک و سبزی خوردن :hapydancsmil: 14 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ بشینی پای خاطرات مادر و مادربزرگ 11 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ تماشاي عكس هايي كه دوستان نوانديش با دوربين و موبايل ميگيرن 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ کنار برادرم خوابیدن... تا موهاشو ناز نکنیم خوابش نمیبره... 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ تمیز کردن خونم:hapydancsmil: بعدش عود روشن کنم خوشبو بشه فضای خونم:hapydancsmil: بعد یاد یه مهربون بیوفتم کلی ذوق کنم براش:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ یکی از بهترین لذت های که خیلی هم کوچیک نبود نوشتن بود اما خیلی وقته گذاشتمش کنار 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ تماشاي عشق سابقم يعني ايشون: اصن يه وعضي بود مجنون شدم رفتم يه چند ماهي منو بستري كردن تيمارستان.. منتها هنوز عاشقشم اگه تو نبودي من دلمو ميدادم به كييييي؟:girl_blush2: 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ تماشاي عشق سابقم يعني ايشون:اصن يه وعضي بود مجنون شدم رفتم يه چند ماهي منو بستري كردن تيمارستان.. منتها هنوز عاشقشم اگه تو نبودي من دلمو ميدادم به كييييي؟:girl_blush2: عااااالی بووووود لذتتون :hapydancsmil: خییییلی خوب بود 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ امید به زندگی (عشق علی رو دزدیدم ) 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ فیلم.....فقط با بازی شهاب حسینی 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ درست كردن لوبياپلوي چرررررررببببب.. 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ خوردن کمبزه(ما میگیم کالاه یا قررا) با خارپ خارپ وههههههههه چه صداش از خودش باحالتره 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ وقتی یکی پشت در داره حرفای مردمو گوش میده درو جوری باز کنی بخوره تو صورتش :gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ شنيدن موزيك: خوشبختي از حميد عسكري .. خوشبختييييييييي يعني اينكه تو دست تو دست من ميذاري .. خوشگلاي انجمن بيان وسط :dancegirl2: 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ برسی خونه و متوجه شی....بوی خوب غذا....از خونه خودتون بوده..... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده