Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو اوج خستگی قرار بزاری بری استخر 14 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیدن فیلم مورد علاقه ام ... 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هواي ابري راه برم.. بعد بارون نم نم بياد.. سرمو بگيرم رو به اسمون از ته دلم بگم شكر.. و بعد يه باد خنك بهم بخوره.. 12 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حل کردن مراحل بازی Pyramid Solitaire Saga 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببینی یکی داره به خاطر از دست دادن باباش گریه میکنه بپری بغل باباتو ببوسیش از ته دل :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درصد ناراحتیهام داره بیشتر از خوشیام میشه... لدت کوچیکم لحظه ای شده... چی بگم کلا ب مانیومده خوشی رو لذتو دیگه ببینیم خودم از حالتم خسته شدم 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچ لذتی بالاتر از خوبی کردن به دیگران نیست تا زمانی که پاسختو با بدی نگیری 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تاب و هوای ابری و کتاب و نسکافه داغ.... 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هر شب با عشق جورابای بابامو بشورم 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه مربی خیاطی مهربون امیدوار سن بالا دارم که بعد کلاس میگه بچه ها بریم تو حیاط توت بخوریم.تو اون حیاط با صفای پر از درخت با دوستامون مشغول توت خوردن میشیم و کلی میخندیم.:hapydancsmil: یا بعضی روزا وسط کلاس میگه بچه ها کیک داریم بیاید چایی درست کنیم بخوریم.:gnugghender: خیلی خوبهههههههههه لذتبخشه برام داره کم کم برام مثل مادربزرگ میشه. مادربزرگ داشتن لذت بزرگیه. 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باشگاه رفتن دیدن پسرکوچولوی همسایه فدای نگاه های شیطونشششششششششش 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرور اتفاقای قشنگی که الان فقط خاطراتش باهامه! چقد دلم برا اون روزا تنگشده 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینکه تو شرایط خیلی سختی باشی,اما هنوزم امید داری که روزای خوبت تکرار میشه!!! 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ختم قرآنی که بچه های انجمن هستن.... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده