Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نفر دوم شدنم...مسابقه ایی که بعداز کلی استرس بلد نبودن رفتم... جشنواره موسیقی...نفر دوم سنتور... 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ نفر دوم شدنم...مسابقه ایی که بعداز کلی استرس بلد نبودن رفتم...جشنواره موسیقی...نفر دوم سنتور... تبریک عزیزم منم یه مسابقه دوم شدم خیلی حال میده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ که ساعت 1 نصف شب باشه و چراغ مهدی عارف رو روشن ببینم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ تبریک عزیزم منم یه مسابقه دوم شدم خیلی حال میده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسییییییی گلم. فدات.♥♥♥♥♥♥♥ 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ وقتی که بعد از 5 سال دوباره تاپیک تحلیل شخصیتتو می خونی ! :mood (23): برای چند دقیقه انگار باز هم همه دور همیم:w36: 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۴ یکی اسمم جوری صدا کنه که معتادش بشم... 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ یکی اسمم جوری صدا کنه که معتادش بشم... 3 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ دیدن کلاه قرمزی :دی ببعی: ای یارُم بروکلی، دلدارُم بروکلی :))) 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۴ والیبالای خونوادگی...:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ چیشده؟؟؟؟؟ من معتاد نشدم که هنوز...شوور ندارم هنوز صدام کنه که:icon_pf (34): +کنار کسی که نگاشم میکنم میخندم چه برسه حرف بزنم باهاش...یه آدم شااااد و پر انرژی بودن.... 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ تو جشن تولد دخترخاله ام، همه جوونا نشسته بودیم با فیگورای مختلف، عکس سلفی و غیرسلفی مینداختیم، ناگهان پدربزرگم خیلی شیک و مجلسی اومدن جلوی همه نشستن و لبخند ژکوند تحویل ما و دوربین دادن.. کم مونده بود به ما بگن دوربینو بدید ب من شما درست عکس نمیگیرید.. خدایی همه مون از این حرکت آقاجونمون بسی لذت بردیم 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ چیشده؟؟؟؟؟من معتاد نشدم که هنوز...شوور ندارم هنوز صدام کنه که:icon_pf (34): +کنار کسی که نگاشم میکنم میخندم چه برسه حرف بزنم باهاش...یه آدم شااااد و پر انرژی بودن.... خوب شاید من همزاد پنداری کردم 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ بخشیدن اشتباهم از طرف یه دوست عزیز و مهربون 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ تمیز کردن حیاط و گل کاری...واس تاب کوسن بخرم رنگی 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ با این ترانه ی زیبای عارف همخوانی کنم.حیف که نصفه شبه نمیتونم صداشو زیاد کنم یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم ؟ پیش عشق ای زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد توام هر جا هر جا ترکت نکنم سلطان قلبم تو هستی تو هستی دروازه های دلم را شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی با من پیوستی اکنون اگر از تو دورم به هر جا بر یار دیگر نبندم دلم را سرشارم از آرزو و تمنا ای یار زیبا زنده باشی عارف 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ نصف شب.... خودم... کتابام... رادیو جوان/اینجا شب نیست... خنده هام... چایی... رمان... ماهی که از پنجره اتاقم نگاش میکنم.... صدای یهویی مادری....تمنااااااا بخواااااااب... الان...ساعت04:21دقیقه...دوشنبه1394/1/17 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ حس خوبِ پِدَر شُدن انتِظار برای تَوَلدِ یه بچه دیدنِ ماهِ شَبِ چهــــارده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده