*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ با صدای بلند خیار بوخورم :icon_pf (34): عذاب الیمه منه این صدای خیار خوردن 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ اين از لذتهاي كوچيك منه كههمه رو دعوت كنم به نمايشگاه خوشحال ميشيم تشريف بياريد به نمايشگاه خواهرم افتتاحيه امروز ساعت 15 تا18 بعدازظهر ميباشد.. منتظر حضور گرمتان هستيم......(تنها امروز كه روز افتتاحيه است ساعت به اين صورته وگرنه طبق بروشو به مدت يك هفته دايره..) يه كوچولو تابلوهاي منم هست 8 لینک به دیدگاه
زندانی 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۳ یکی از لذت های قدیمی ام ایستادن زیر بارون و آهنگ گوش کردن بود اما اینم دیگه نیست 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ یهویی بدون اینکه بخوای چیزه جدیدی رو یادم بگیری....شیرینی پختن یاد گرفتم....لذت بزرگیه...:-) 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۳ اذیت کردن و سربه سر گذاشتن عزیزانی که در آستانه نومزدنگ و ازدواج هستند خیلی خوش میگذره :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ مدتی لذت کوچک هم ندارم گوش دادن دکلمه های علیرضا آذر 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ لحظات پراستراس جواب دادن بله يا خير... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ بخشیدن...حتی کسایی که دلم خورد کردن از شکستن گذشته... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ به خواستگارم بگم نه... جواب رد بدم.. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ کادو های بچه های بی سرپرست کادو کنم...اون لذتی که اونا موقع کادو گرفتن دارن واسه من بزرگترین لذته.... 4 لینک به دیدگاه
ll3arg 643 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ پارسال همین موقع ها یه نامه توی این سایت نوشتم که دیشب بدستم رسید این سایت هم از طریق همین انجمن پیدا کردم جالب بود واسم و لذت بخش ... پیشنهاد میکنم امتحان کنید ، از امیدها و آرزوها و برنامه ها و خلاصه هر چی که دوست دارین بنویسین و در هر تاریخی که دوس دارین واسه خودتون پست کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ کتونی هام برسه دستم بالاخره : ) 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده