Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 اینکه بیام پستهای حنانه رو بخونم خیلی لذتهای قشنگی داره ،همیشه باعث میشه به زندگی خوب نگاه کنم وخیلی زمانها پستاش آرومم کرده ،درحالی که خودش نمیدونه بیای که خاموش کنی بری بخوابی، این پستُ ببینی :) مرسی دخترِ مهربون :* 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 موندن تو ترافیک...وقتی هوا مث امروز باشه بارونی...مهربون...پاک... به به 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2015 وقتی الکی میگی خوبی و باور نمیکنه زمزمه کردن موزیکی که دوسش داری، موقع آشپزی وُ ظرف شستن وسطِ گریه میخندونه ــت رنگِ لاکتُ دوست داره 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2015 یکی از لدتهای زندگیم اینه هرروز برای خودم پیاده روی کنم اهنگ غمگین گوش کنم ،آرومم میکنه یکی ازلدتهای زندگیم حرف زدن با دل مانده( مرضیه) است ،یه ارامشی بهم میده ازاینکه به دوستام محبت کنم بهم بگن قدر خودتو وخوبیهات بدون خیلی خیلی خوشحال میشم 6
زندانی 158 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2015 اسم این تایپیکو که دیدم خیلی باخودم در موردش فکر کردم اما به این نتیجه رسیدم که خیلی وقت که دیگه هیچ لذت خاصی نمی برم و به گذشته هام تبدیل شدن شاید یک خاطره کوچیک از لذت هام مونده باشه واسم یک زمانی نفس عمیق کشیدن واسم لذت بود اما دیگه نیست واقعا دنیای عجیبی هست 3
m.sh1992 2210 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 اسم این تایپیکو که دیدم خیلی باخودم در موردش فکر کردماما به این نتیجه رسیدم که خیلی وقت که دیگه هیچ لذت خاصی نمی برم و به گذشته هام تبدیل شدن شاید یک خاطره کوچیک از لذت هام مونده باشه واسم یک زمانی نفس عمیق کشیدن واسم لذت بود اما دیگه نیست واقعا دنیای عجیبی هست یه زمانی میرسه ک ب حال و هوای این روزاتون ک فکرمیکنید، پوزخندی میزنید و میگید چ روزگاری بود.. امیدوارم اون زمان ب زودی برسه و شادی قرین لحظه هاتون باشه از لذتای من: فکر کردن ب چیزای خوب و ترسیم آینده خوبتر 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 اومدن به انجمن... : ||| :d ------------------------------ دوستت کارُ میپیچونه میاد اینجا جواب میده در صورتی که میدونه پیامش پاک میشه :d 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 برف و چایی زنجبیلی یه چای زنجبیل هم میذاشتید دیگه حسابی ملت رو دق بدید... خوش به حال برف دارندگان واقعا... لذت بزرگیه راه رفتن رو برف و چای خوردن زیر برف و روی برف 4
a.namdar 5908 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 : ||| :d ------------------------------ دوستت کارُ میپیچونه میاد اینجا جواب میده در صورتی که میدونه پیامش پاک میشه :d تلاش در جهت یاداوری پیغامی که گذاشتی 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2015 تلاش در جهت یاداوری پیغامی که گذاشتی جدا منظورشُ نفهمیدم و اینکه الان مجبوره توضیح بده، خودش لذتی ــست بس بزرگ :d 3
ارسال های توصیه شده