memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ دی، ۱۳۹۳ نمره هام 20 بشه :))))))))))))))))) 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ دی، ۱۳۹۳ بعد از مدت ها مریم از غار میاد بیرون :| 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ دی، ۱۳۹۳ یه موزیک هایی هست که به قول یکی 4 مگ بیشتر نیست اما 4گیگ خاطره با خودش داره چه خوبه این خاطره ها وقتی حس خوبی میدن + یه موزیکی هست و جزو اون دسته آهنگاییِ که من گوش نمیدم معمولا ولی یه خاطره خیــــــــــــــــــــــــلی خوب با خودش داره اصن ذوق مرگ شدم :)) برگرد- شهره :)) 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ دی، ۱۳۹۳ فضولی و یکم کنجکاوی و رفتن سراغ گوشی یکی و چک کردن پیغامهای وایبری 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ دی، ۱۳۹۳ اینم لذت کوچیک جدید پسرم یاد گرفته حروفو برام چند دقیقه پیش اس ام اس زده بابا خسته نباشی:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ دی، ۱۳۹۳ اینکه یک کاری رو ازت بخوان و بتونی به درستی انجام بدی ..... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی، ۱۳۹۳ sara۰۶۸ گفته است: دیدن عکس شور.... بعضی از کاربران اینجا واقعا لذت بخشه!!! هر چه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک. بعضیا شرم رو خوردن و حیا رو قی کردن. دوست عزیز شما وقتی فرق بین شورت و شلوارک رو نمیدونی بهتره از عکسشم لذت نبری !! حق نداری راجع به افرادی که نمیشناسیشون اینجوری حرف بزنی و قضاوت کنی بی حیایی اینه که شما بدون شناخت آدما با صدای بلند افکار نادرستت رو به زبون بیاری !! p.s : سکوت نکردن در برابر حرفای نادرستی که به دوستام نسبت میدن 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی، ۱۳۹۳ برم الان بيمارستان بگن حال خواهرزادم خوب خوب شده.. البته بهترين و بزرگترين لذت تو زندگيمه.. 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی، ۱۳۹۳ ناهاردونفره با داداش بعدازمدتها و بحث های پراز واکنش من... 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی، ۱۳۹۳ وای از اون روزیکه هیچی بهت لذت نمیده و حال و حوصله هیچی رو نداری... این یعنی پیری و دل مردگی... 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی، ۱۳۹۳ اینکه بدونم یه چیز خوشحال کننده میتونه وجود داشته باشه... (الان از این حس محرومم) 4 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ دی، ۱۳۹۳ وقتی با یه جمله و یا یه کار حتی کوچیک کسی رو خوشحال میکنم ... (ضمنا به خودم یاد آوری میکنم خوشحال کردن آدمها چقدر آسونه و ما آدمها چقدر سخت اون رو از هم دریغ میکنیم.....) 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ دی، ۱۳۹۳ وقتی یه پسر واسه خودش اسم دختر میزاره ، خودشو شبیه دخترا میکنه ، لباس دخترونه ، قیافه دخترونه و ... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ دی، ۱۳۹۳ مهمون باشه و چای بریزم زل بزنه بهم و اس بده مواظب باش نسوزی... برق چشمای مشکیش وقتی چای میگیرم بهش... لبخند مغرورش... لذت بزرگیه..... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده