masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ پیشاپیش تبریک :) مرسي...:hapydancsmil:شماهم دعوتي.... [h=1]*تولدت مبارک دخملمممممممم*[/h] 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ با هندزفری آهنگ گوش بدم یه ساعت برم پیاده روی،راه برم اهنگ گوش بدم ،برای خودم هزارتافکر وخیال کنم 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ جشن تولد امروزمممممممممممممممممممممممممممم 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ یکی بهم بگه سفر بدونِ تو اصلا خوش نمیگذره یکی بهم بگه جایِ خالیت همیشه حس میشه وقتی نیستی یکی بهم بگه ازت که دور بشم، دلم خیلی برات تنگ میشه + لحظه ایِ لذتش ولی زود یادم میره :) 8 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ wow ... توی fb ببینی که زیر کامنتی که زیر پست یک خواننده ی بزرگ گذاشتی خودش اون کامنت تو رو لایک کرده... (اگرچه ممکنه ادمین پیجش باشه نه خودش!) تقریبا پارسال بود 1 اتفاق باحالتر افتاد و دیدم کامنتم (اون دفعه هم توی پیج همین خواننده) بالای 300-400 تا لایک خورده بود... :) (که اتفاقا اون حرفم حرف خاصی بود برام و هر جایی نمیگم...) 4 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ مکالمه یکم بعد از دوران دود و S.O.S تاپیک درست حسابی نبود، نمایش احساسات با عکس خز شده! 3 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ اندر معایب پشت میز نشینی اناث ایضاً 5 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ گوش دادن به یه موسیقی بدون کلام و ملایم کتاب خوندن تابستون و مسافرت فیلم دیدن 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ امروز از هر جا رد شدم بوی عطرتو حس کردم..هم لذت بخش بود هم باعث تشدید دلتنگی 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ بوی لوسیونِ بچه رفتم یکی خریدم گذاشتم بالایِ تختم میزنم به دستم خیلی حسِ خوبی میده 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ برگشتن به انجمن بعد یه هفته.... دلتنگی... تنهایی... "ینی آرامش مطلق" 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ خرید کردن مخصوصا چیزایی که یذره دوس دارم ! 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ خرید کردن مخصوصا چیزایی که یذره دوس دارم ! هووووووووووووووووووووووی ! از کجا خریدی اینوو ؟؟ بدون من رفتی خرید ؟؟؟ P.s:دیدن خوشحالی دوستت 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ هووووووووووووووووووووووی ! از کجا خریدی اینوو ؟؟ بدون من رفتی خرید ؟؟؟ P.s:دیدن خوشحالی دوستت آدم با بزرگ ترش اینگونه سخن نمی گوید بازار رضا من از خُدامه باهات برم خرید اما شما مشغول زندگی هستی بطور جدی ! p.s : داشتن دوست های مثل خودم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده