Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ یه جشن...حتی کوچیک...که همه رو ببینم... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ تو دانشگاه تنها زیره بارون با آهنگ مرتضی پاشایی راه برم... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ یه نسکافه داغ تو یه خیابون خیس...بخارش...برگای زیره پام...سوز هوا... 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ یکی (حالا هرکی فرقی نمیکنه) بهت بگه : هرکی ندونه تو که میدونی... 4 لینک به دیدگاه
Elaheh bh 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ من از بیرون رفتن با دوستام از خوندن رمان صبح خوابالو بخوام برم دانشگاه، قبل رفتن s بزنن کلاسا تشکیل نمیشه(این یکی از همه لذت بخش تره) 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ آرامش.......در کنارِ تو انتهای آرزوی من 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ خودم ناراحتش کنم بعد خودمم از دلش دربیارم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ خودم ناراحتش کنم بعد خودمم از دلش دربیارم:hapydancsmil: کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اسما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اسما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: نقل قول نگیر بچه:vahidrk: چرا همتون گیر دادین امروز به من بدبخت 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ خودم ناراحتش کنم بعد خودمم از دلش دربیارم:hapydancsmil: یه دکتربرو اسمایی زودی خوب میشی:there: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ بعده مدت ها غیبت بیام نواندیشان و کلی پیام خصوصی رو بخونم 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ یه دکتربرو اسمایی زودی خوب میشی:there: وای خدااااااا ساغر تو ام؟؟؟؟؟ غلط کردم اقا اسپم نشه از لذتهام داشتن دوستایی مثل ساغر و جیجو 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ وای خدااااااا ساغر تو ام؟؟؟؟؟غلط کردم اقا اسپم نشه از لذتهام داشتن دوستایی مثل ساغر و جیجو اوهوممنم مگه من چیم از جیجو کمتره؟ افرین عزیزم که خودت بهاشتباهت پی بردی دقیقامیخواستم همینو ازت بشنوم ................................................. برای جلوگیری از اسپم اذیت کردن اسما 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ خوردن سوپ تند اونقدر تندیش زیاد باشه که چشمام قرمز بشن و به سرفه بیوفتم 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ تو شکلک دراری و خواهر زاده کوچولو و جیگرت بخنده از ته دلهمه هم حسودی کنن:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ نصفه شب داداشم برم ببوسم...پتو رو بکشم روش...سرما نخوره... 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ چند پیک شراب کونیاک+چند نخ سیگار وینستون یا ماربرو +یه اهنگ غمگین تو یه جای ساکت و دنج 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده