Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ یه نی نی بیدارم کنه با کشیدن موهام... 8 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ یه نی نی بیدارم کنه با کشیدن موهام... آره منم دوس دارم... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ یه دنیا آرامش کناره بهترینای زندگیت.... 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ یه لذتی داشتم که کوچیک نبود، خیلی بزرگ بود برام، شاید برای خیلیا کوچیک به نظر برسه ولی از خودم دریغش کردم... 5 لینک به دیدگاه
sara 33 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ از سر خوردن اشک گوشه چشمم لذتی ضعیف و ناچیز در قلبم مینشیند که تحمل درد و غم را برایم آسان میکند.... 4 لینک به دیدگاه
sara 33 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ یه لذتی داشتم که کوچیک نبود، خیلی بزرگ بود برام، شاید برای خیلیا کوچیک به نظر برسه ولی از خودم دریغش کردم... من میفهمم که چی میگی... چون منم یه لذت خیلی بزرگ و دوست داشتنی رو که بی سابقه ترین و زیباترین اتفاق زندگیم بود از خودم گرفتم.... تکرار نشدنی بود تکرار نشدنی.. بغض لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ یکی دخترشو واسه یه روز بده دستت و تو تمام روز باهاش بازی کنی وقتی خوابش میاد،براش قصه بگی وقتی خوابیده،دست تو موهاش فرو ببری و کیف کنی بعدم سرتو بذاری کنارشو بخوابی وقتی هم بیدار شد،تو بغلت بگیری تا آروم بشه امروز رو زندگی کردم 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اینکه پشت تلفن سکوت کنم..سکوت کنه...هیچی نگم هیچی نگه.... ولی خیلی چیزا بگم..خیلی چیزا بگه.. 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ اینکه برگردم انجمن با کلی پیام از دوستان مواجه بشم... 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اینکه برم توی فروشگاه های لباس نوزاد بگردم و ذوق برادرزاده در راهم رو بزنم 7 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ اینکه برم خونه مامانم یک خبر خوش بهم بده ....:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ خوردن بستنی سنتی پر از مغز پسته ... دلم خواست... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ از یونی خسته برسم خونه خالم خونمون باشه...:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ رفتن ِ یکهویی به خونه مادرجون.... دلم تنگ شده بود... پ ن:لذت کوچیکی نیست...(: 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ شرکت در یه سمینار و یه هتل و رستوران توپ 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ بلخره بعد عمری ، خوردن نون سنگگ با پنیر کوپه کوردستان :w70: هر چند نون سنگک حالت پنیر پیتزا کش می اومد ولی خب باز بد نبود بلخره سنگگ بود دیگه 4 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ خوردن یک لیوان چای گرم خوشمزه توی هوای سرد 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ از فیلمای شهاب حسینی لذت میبرم.... 10 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ از دیدن دوستام لذت میبرم ............ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده