Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ وقتی آهنگ مورد علاقمو زمزمه کنم 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ وقتی بابام برام میوه میاره خیار پوست می کنه می ذاره تو دهنم چقد دوسش دارم...... 9 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ جدیدا هیچ لذتی پیدا نمیکنم به منم کمک کنید 10 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اذان که میگن انقد بخوری که بترکی 10 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ لذت کوچیک زندگی یعنی اینکه بشینم کنار مادر بزرگم و اون از خاطرهی بچگیش که یه بار از تو یه مغازه عروسک دزدیده و تا جا داشته دعواش کردن، بگه هنوزم که هنوزه ناراحته که چرا اونکارو کرده و چرا حداقل عروسکو قایم نکرده 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ دیدن ماه عسل ذوق کردن از دیدن اون زن و شوهره دمش گرم پسره کاری بهش ندارم اما من خودم همینقور بامرام هستم؟ 7 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ وقتی برادرزاده ات محکم بغلت میکنه و میگه نمیره خونه خودشون و میخواد پیش عمه جونش بمونه 16 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ وقتی یه چیز جدید یاد میگیرم... یه مطلب جدید اینجا میخونم... حرفای خوب و دلنشین بچه ها رو میخونم.... 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ تو یونی دوست زیاد پیدا کردم اما دوستای مدرسه ام یه چیز دیگه بودن خیلی خیلی خالص بودن دوس دارم این دوستامو باید یه قرار بذاریم همه دور هم جمع بشیم 11 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ بوی شله زردی که الان تو خونه پیچیده 12 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ بوی شعله زردی که تو خونه اونا پیچیده 11 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۳ اینکه صادق هستم و هیچ وقت دروغ نمیگم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده