sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ چک کردن تالارادبیات و یک تاپیک پرازخاطره ... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ خواب دیدن دوستام که همه خوابامم به حقیقت تبدیل میشه خعلی باحاله 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ ادامه دادن کلاس سازم بعداز 2سال...معرکس. 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ برای اولین بار تو زندگیم گل مریم کاشتم جوونه زده قربونش برم به امید روزی که گل بده، دل من جوون رو شاد کنه 9 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ دیدن دوستم بعد از مدتها با بچه هاش اومدن خونمون واقعا دوست خوب داشتن نعمت بزرگیه. 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ اینکه فک کنم ببینم واسه افطاریه آخره هفته چی بپوشم 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ افطاری خوردن در کنار کسایی که دوستشون دارم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ اطلاع رسانی درباره اومدن نمره های امتحانات رو سایت. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ نصفه شب بیدارشم و رو گوشی اس ببینم... باکلی ذوق باز کنم... یار همیشگیم باشه... چندروزی باشه ازش خبر نداشته باشم... کسی نباشه جزء "ایرانسل" 8 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ بابا افطاری شله بخره:gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ وقتی واسه اعضای خانواده افطار آماده میکنم...دعام میکنن... 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ وقتی یه آهنگ جدید تو گوشیم میریزم 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ این حبابا هست که توش زمستونه..تکونه می دی هواش برفی می شه... اینو هی تکون بدم... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده