آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ :ws28::ws28:خیلی باحال بود.... خداییش از خوندن اینا خیلی لذت بردم... دمتون گرم... منظورم از اون خوردن کیک کشمشی با اون کاغذش بود شرمنده دوماد نشدم .. ولی شیرنی بخواین بهتون میدم بچه ها عجب غوغایی به پا کردم پس شیرینی واسه چی میدی کلک اصلن اذیت کردن میلاد خوش شیرین هس دیگه لذتبخش که بماندددددددددددددد یه داش میلاد که بیشتر نداریم 9 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ عجب غوغایی به پا کردم پس شیرینی واسه چی میدی کلک اصلن اذیت کردن میلاد خوش شیرین هس دیگه لذتبخش که بماندددددددددددددد یه داش میلاد که بیشتر نداریم رفیق خودمی.... ملت و نذار سر کار بابا ... اینا الان رو این شیرنی حساب کردن... یکی از لذت بخش ترین چیزا داشتن دوستی مثل فاطمست 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ دیگه هیچ لذتی ندارم تواین چند روز... التماس دعا دارم ازهمتون.... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ آدم تو هوای خنک بخوابهوالا روایت داریم از آب یخ و غذا و ... بهتره 8 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ :ws28::ws28:خیلی باحال بود.... خداییش از خوندن اینا خیلی لذت بردم... دمتون گرم... منظورم از اون خوردن کیک کشمشی با اون کاغذش بود شرمنده دوماد نشدم .. ولی شیرنی بخواین بهتون میدم بچه ها اااااااه گورجه ای 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ سکوت خونه هوای آزاد و یه لیوان چای خوش عطر همین عالیه واسم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ سکوت خونههوای آزاد و یه لیوان چای خوش عطر همین عالیه واسم چای؟ ماه رمضون؟ الانه منکرات بگیرتت:| 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ چای؟ ماه رمضون؟الانه منکرات بگیرتت:| من جای دیگه عنوان کردم که اصلا روزه نمی گیرم 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ دوباره الهام برگشته ... :gnugghender: يكي سر ديگه اضافه شد تا سر به سرش بزارم :gnugghender: :whistle::whistle: 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ دوباره الهام برگشته ... :gnugghender: يكي سر ديگه اضافه شد تا سر به سرش بزارم :gnugghender: :whistle::whistle: :167:سر می طلبم!!!! 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ m_a[/MENTION]rch;1421594]:167:سر می طلبم!!!! بفرما لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ وقتی به کسی زنگ میزنی و اون یادش میره تلفنو قطع کنه ^_^ 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ پستای sara068 خوندن.. که هممون رو سرکار گذاشته...البته به خیال خودش... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده