sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ بیام اینجا ای جانم این از لذتهای بزرگه منه... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ 24 ساعت نخوابیده باشی و اخرین امتحانتو بدی بیای بیفتی تو تختت عین خرس بخوابی 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ یکی از سخت ترین امتحاناتاتو تقلب کنی. اونم از نوع خفنش و نمره عالی بگیری 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ فکر کردن به معماری... بزرگ ترین لذت های زندگییییییییم... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ اینکه یه امتحان سخت بدی و بدونیکه می افتی ولی استاد بهت بده 17!!! من الان دارم پروااااااااااااااااااااز میکنممممم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ واسطه وصلت بین دو تا جوون آبجی فکنم بالاخره این دوستمون اقا سارا ازدواج کرده هورااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ آبجی فکنم بالاخره این دوستمون اقا سارا ازدواج کرده هورااااااااااااااااااااااااا اولا که من دوست شما نیستم ما دشمن هم هستیم بعد هم اینکه نه هنوز ازدواج نکردم ، لذتی هست که در اینده طعمش رو خواهم چشید 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ آبجی فکنم بالاخره این دوستمون اقا سارا ازدواج کرده هورااااااااااااااااااااااااا نه انگار رو دستمون مونده.نجمه جون ردش کرده اولا که من دوست شما نیستم ما دشمن هم هستیم بعد هم اینکه نه هنوز ازدواج نکردم ، لذتی هست که در اینده طعمش رو خواهم چشید یا خدا دشمن؟؟؟؟ نه بابا نفرمایید شوما دوست مایین 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ اولا که من دوست شما نیستم ما دشمن هم هستیم نبابا؟ اونوقت کی و از چه روشی اینو نتیجه گرفتین؟ ینی مقدار خشونتم اینقد بالا بوده که الان دشمنیم؟ بیخیال من با کسی دشمن نیستم مگه دیگران بامن دشمن باشن.... من کلا تو کار صلح ودوستی هستم... (سما:انجمن صلح و دوستی) لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ نه انگار رو دستمون مونده.نجمه جون ردش کرده یا خدا دشمن؟؟؟؟ نه بابا نفرمایید شوما دوست مایین از خداشم باشه نجمه جون!!! ...پسر به این شایستگی.. حق با آبجیمه ما تو انجمن همه با هم دوستیم... 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ نبابا؟اونوقت کی و از چه روشی اینو نتیجه گرفتین؟ ینی مقدار خشونتم اینقد بالا بوده که الان دشمنیم؟ بیخیال من با کسی دشمن نیستم مگه دیگران بامن دشمن باشن.... من کلا تو کار صلح ودوستی هستم... (سما:انجمن صلح و دوستی) من دیگه حرفی ندارم ، قضاوت با خوانندگان و بینندگان پیشنهاد میکنم یکی از همین ده نفر تو لیستو انتخاب کن...چون اگه بچه محل ما بودی حتما ازم کتک خورده بودی... بله ... من یه همچین دختر خشنیم من.... میترسن همه ازم... 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ من دیگه حرفی ندارم ، قضاوت با خوانندگان و بینندگان چی بگم والا 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ دوستان عزیز:w420: این حرفا مال اون یکی تاپیکه..بدویین برین اون یکی تاپیک با تشکر 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ قزل آلا با زیتون پرورده وقتی گرسنه از دانشگاه میای خونه:gnugghender::hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ من دیگه حرفی ندارم ، قضاوت با خوانندگان و بینندگان بابا بیخیال اونکه مال قدیم بود..من الان برا خودم خانومی شدم... اونوقتا مث این پسرای شر همش در حال شیطونیو بازی بودم....چون همبازیام پسر بودن منم پسرونه بودم... تازشم منکه تا حالا با شما با خشونت برخورد نکردم....که شما اینجور میگی... ولی بازم من قضاوتو میذارم به عهده خوانندگان... 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ قزل آلا با زیتون پرورده وقتی گرسنه از دانشگاه میای خونه:gnugghender::hapydancsmil: این که ببینم طرفدارای ایتالیا دیگه جرات کل کل با منو ندارن سلام علیکم 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ این که ببینم طرفدارای ایتالیا دیگه جرات کل کل با منو ندارن سلام علیکم سلام شوما بیا تاپیک مربوطه دارم برات 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده