*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ توی امتحان جواب 3و4 تا از سوال عین هم باشه از 8 تا سوال 12 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ آهنگ ملایم و زیبایی در رگ زندگیم درجریانه 14 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ وجود یه استاد که تنبل که حوصلهی طرح سوال جدید نداره و عیناً امتحان ترم قبلی رو سوال بده حتی واوشم هم تغییر نده 15 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ عروسی فامیل نزدیک:hapydancsmil:به خصوص این که فامیل عروس باشی 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ کتاب رُمانی رو که 1ساله خریدیش و 2 روز پیش لای کتابا پیداش کنی و اونو تموم کنی 93/3/20 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ یه خواب با آرامش کامل بدونه دغدغه فکرییییییییی.... 11 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ توی امتحان جواب 3و4 تا از سوال عین هم باشه از 8 تا سوال اقا اصن نمیدونید چقد باحال بود..... :ws28: من جواب همه سوالارو عین هم دادم..8 تا سوال بود فقط 2تاش متفاوت بود... 9 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ این که انگلیس از گروهش صعود نکنه واقعا تیم مزخرفیه ... اصلا کسی هست که طرفدارش باشه؟ 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ که دلت برق بزنه و روش خط نندازند نتونند بندازند اما میندازند از سنگ نیست که نازکه 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ لذت زندگی من راضیه رفیقمه روانیشمااااا یادم نمیاد تا حالا حتی به اندازه دو دقیقه پیش هم بمونیم و از خنده زیاد دل درد نگیریم خدایا امروز به اندازه 10دقیقه به طور کامل داشتم از ته دل میخندیدم _________________________________________ چشماتو وا کنی و از زندگیت لذت ببری 11 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ پوشیدن شلوار کردی بعد رفتن مهمونا و خوابیدن جلو تلویزیون!!!!!! اصن انگار خونه رو فتح کردی..... 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ بهترین لذت اینه عمل بعدی مو انجام ندم. کلا بیخیال شم 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ مامانم یاد بچگیام بیفته و از صبح بیاد و بره هی بغلم کنه 13 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ ببینم میتونم تو واتس آپ هم فارسی تایپ کنم هم عکس بفرستم 9 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ تجربه کردن چند اولین، همه در یه روز! 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ حس ندارم به لذتام فکر کنم از یکی میپرسم:.... صبر کن جواب بده.. .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .......... ........... ............ جواب داد...................... شنیدن اسمم از دهن عشقم... مردم جه انتظاراتی از آدم دارن.... نکته رو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟ 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ نصف شبی بلند شی هندونه بخوری 8 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ حداقل محض رضای خدا هم شده یه بار بهم سر بزنه و بگه سلام خوبی؟ واقعا یعنی اینقدر سخته... خدایا رو خلقت بعضیا سهل انگاری کردیا 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده