ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی با پسرت ولو شی ته خیابون رودرو بستنی قیفی بوخوری و با زبونت دهنتو لیس بزنی باهم بخندی اینقده حال داد 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی بری دکتر جواب امیدوار کننده بشنوی 5 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ وقتی رادیو تعمیر میکنم !!!!!!!!! چیکار که نمیکنم ؟ واقعا که:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ در حین تماشای فیلم : تخمه بخورم بعدش چایی بخورم باز دوباره هی تخمه بخورم بعد باز چایی بخورم :tt2: بعدش اسهال ميگيري ما بهت ميخنديم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ پارک برم تاب بازی کنم با این سنم... نخند زشته...دندوناتو میبینن... 12 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ بعدش اسهال ميگيري ما بهت ميخنديم الان خندیدم:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ دیدن کسی که شادت میکنه...حتی قیافش... 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ بازی clash of clans آخرشه 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ الان خندیدم:icon_razz: wow چقدر جدي ! پوزش ميطلبم ! 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ آش کشک بخورمبه به چقدر چسبید:w42: 12 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ یه جای های خدا به داد میرسه با خودت میگی واقعا خدا چقد بزرگه که بدهای مارو نادیده میگیره وقتی دستمونو میگیره میبینیم خیلی بزرگتر از اون چیزیه که فکرشو بکنی. تو سخت ترین لحظات زندگیت ببینی اطرافیانت هواتو دارن. 8 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ ما دخترا هم بریم سربازی بیخیال !!! :ydm47612zsesgift969 10 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۳ بوی گل مریم تو اتاق بپیچه... 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ بوی نم بارون.... """"""""فقط عشق بازی با باروووووووووون"""""""" 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ با اینکه از خرید کردن به شدت بدم میاد اما وقتایی که میرم تو یه مغازه دقیقا همونی که میخوام میخرم زود برمیگردم اونقدر حال میده اصلا لذت بزرگیه:biggrin: 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۳ بیخیال !!! :ydm47612zsesgift969 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ به خدا خیلی دوست دارم اگه میشد چی میشد؟ 5 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟به خدا خیلی دوست دارم اگه میشد چی میشد؟ چه کاریه حالا -- این همه جا --سربازی چرااااا ما هرجور شده فرار میکنیم شما بصورت خودجوش داوطلب شدی بری سربازی !!!!! بیخیال :ydm47612zsesgift969 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ چه کاریه حالا -- این همه جا --سربازی چرااااا ما هرجور شده فرار میکنیم شما بصورت خودجوش داوطلب شدی بری سربازی !!!!! بیخیال :ydm47612zsesgift969 ما اینیم دیگه الان میان کلمونو میکننا 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده