Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ دم غروب.... برم تا امامزاده محلمون...بشینم سر قبر دوستم ... یه فاتحه ای بدم و یه دل سیر شکایت و درد دل کنم... 14 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی با همه خوشی نه تنهایی 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ این که گیر بدی به یه خواننده و همه آهنگاش از اول تا آخر حتی آوازایی که تو حموم خونده رو هم دانلود کنی 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ حکایت عجیبی تو غروب جمعه هست با همه ی دل تنگی هایی که غروب جمعه به ارمغان میاره بازم برا من یه لذت کوچیک در ظاهر اما فراتر از اون هستش 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی قرمه سبزی نوش جون کردن:hapydancsmil: خوشی یعنی دوست شیکمو:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ این گواهی تحت بررسی رو اگر برا دختر خالم بتونم فردا بگیرم،بهشت سهم منه:icon_pf (34): از بس عذابم داده این امضاها که باید براش بگیرم 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ لذتم ته کشیده فعلنی.. کوچکترین لذتم اینه یه روز نفس میکشم. به عشق این باشه که همه چی تموم شده.. و نفسم واقعی.. 7 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی خوردن لواشک اناااااااااااااااااار :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی با هر چیز کوشلو خوشی با حداقل امکانات 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ امروز از ساعت 3 تا 6 عصر کولر رو روشن کردم و خوابیدم کیف کردما 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ خوندن یه حزب قرآن روزانهام. 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ یکی یهویی برام شارژ بفرسته... 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ خوش یعنی وقتی خوشی از ته دل و میخندی صدات تا 20 متر اونطرفتر بره 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ حرف زدن با سوده ی عزیزممممممممممم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تاپیک تولدی که باعث شد یه دوست خوب پیدا کنم و البته رسیدن 12 خرداد اینا برای من بزرگترین لذتهای زندگی هستن 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ يك شب با برو بچ دانشگا مختلط شام بريم بيرون ! 12 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ در حین تماشای فیلم : تخمه بخورم بعدش چایی بخورم باز دوباره هی تخمه بخورم بعد باز چایی بخورم :tt2: 9 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی با کسی که دوست داری بری پارک و قدم بزنی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی با هر کسی که خوشی با اون دلخوشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده