ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ اینکه خودت دونسته برا اینکه دل عشقتو نشکونی بری سرکار و اون نفهمه که فهمیدی 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ تنهایی.. خلوت خونه... خودم....و...افکارم... 2تایی به جون هم بیوفتیم... 14 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز از آنجایی که حدود نیمی از اعضای انجمن بلکم بیشتر (و نیز خودم:vahidrk: ) همش مینالیم ، گفتم یه جایی هم باشه بیاییم از خوشی هامون بگیم انقدر هم فاز منفی نگیریم و اینکه دوستان طومار هم ننویسید:icon_pf (34): فقط دوستان عزیز از شعار و بحث بپرهیزید اسپم هم نکنید:167::167::167: خب خوشی یعنی::hapydancsmil: 15 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ شکوندن گردن این هکرها که سایت و داغون میکنن 13 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی بچه خواهراتو محکم بغل کنی و بوسشون کنی 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی عدس پلو با گوشت:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی قرمه سبزی نوش جون کردن:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ خوشي همان بدبختي است منتهي با يك ديد بي خيالانه كلا دايورت ميكني ... 6 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ دلم براي پاييز تنگ شده ! نميدونم چرا انقدر آبان رو دوست دارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خدايا پاييز ميخوام 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ یه هندونه بخرم. با تمام قدرتم بکوبونم به زمین.. همینحال میده.. 12 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی رادیو روغن حبه انگور 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ خوشی یعنی با خیال راحت غذا بخوری و چاق نشی خوشبختانه ازین خوشی هم محرومم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ حس خوب دوست داشتن بی شیل و پیله صاف چون آب دیدن پاکی تو چشماش چه حس خوبیه 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ میگم کاستی همیشه در زندگی هست و بعدش پر میشه ولی خدا اون روزو نیاره که تو از زندگی کم شی که اونوقت دنیارو تو دنیا پر کنن باز خالیه خالی خواهد بود 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ یک سفر دو نفره با همسر حتی اگر یک روزه باشه یا سفر کاری:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ دیدن یه دوست خوب ....روزی که اصلا براش هماهنگی نکرده بودیم و تقریبا اتفاقی بود....:hapydancsmil: تازه اونم با کلی اتفاق که خیلی جالب بود... 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده