*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ وقتیکه یه باکتری کشت میکنم و می بینم پتری دیشم پر شده!!!!! باحاله 9 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ یه نفس عمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــق.. آخی 13 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ بعد چند روز وحشتناک گذراندن بیای سری به نواندیشان بزنی ببینی هنوز تو این دنیای شلوغ کسای به فکرت هستند. برای مریضا دعا کردن برای خانوادم دعا کنید تصادف وحشتناکی کردن........ 12 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ وقتی تو اوج مشکلاتی آشنایان اطرافت باشن بهت دلداری بدن ببینی هنوز تنها نیستی بفهمی خدا چقد دوست داشته که تنهات نذاشته. خدایا هزاران بار شکرت 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ صدای بارون...بوی بارون وخاک... تکون خوردن شاخه وبرگ درختا... رعدو برق... همه اینا همین الان که تایپ میکنم اتفاق افتادن... دوسشون داراااااارم.... خدایا مرسیییییییییی.... " عیدتون مبارک" 14 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ یکی بهم کادو بده تولدم البته هیشکی نداده 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ لذت.. رفتن کنار دریاچه فکر کردن.. به نمیشه بگم قول دعدم تو دلم نگه دارم بیخیال اصلا... خوشحالی دوستان ارزومه این یعنی لذت 10 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ پیاده روی......اونم خیلی خیلی زیاد.....حدود دو سه ساعت... 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ بیفتی زمین سوژه بشی دستتم بشکنه فکر کنن داری میخندی بقیه با گریت بخندن... واقعا گریه من با خندم یه جوره 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده