*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فکر کردن به خاطرات گذشتم که شیرین بودن حتی اگه درست نبودن ولی شیرین بودن.... 15 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تلاش برای اینکه بدبینی رو کنار بذاره:/:ws3: زندگی سخته ولی ماسختتریم.....اینو متوجه بشه حله 13 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از اینکه احساس مفید بودن کنم چه برای خودم چه برای اطرافیانم لذت میبرم از اینکه موسیقی رو طوری که دوست دارم بنوازم لذت میبرم از این که دارم واسه هدف هام تلاش میکنم لذت میبرم از اینکه خانوادم و سالم دورم میبنم لذت میبرم از اینکه خدایی به این خوبی دارم که با اینکه اینقدر غر میزنیم بهش و هر از گاهی پامون و کج میزاریم "بازم "هوامون و داره لذت میبرممم و................. خیلی زیاده . ولی قدر نمیدونیم و ناشکری میکنیمم. خدایا شکرت:icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه خنده از ته ته دلم. .. . .. . 12 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم عاشق فکر کردن به آیندم... به خصوص اگه نقش اولش تو باشی... 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چند لیوان چای بعد از خستگی . . . 13 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سکوت آخیش نفسسسسسسسسسسس تنهایی جان بی هر فکری دمی اسایش 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وقتی امروز رفتم لباس چین چینی بخرم کلی ذوق کردم آب انار بستنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دقت کردین هممون تقریبا هر روز یه پست میزاریم.هممون هر روز یه لذت از زندگیمون میبریم آخرشم هرکی نگامون کنه غم و از چشامون میخونه... پس یه جورایی میشه و میتونیم با کوچیک ترین اتفاق از زندگیمون لذت ببریم و شاد باشیم حداقل واسه دل خودمون.... پس از همین الان تصمیم بگیر واس "خودت" زندگی کنی...حتی با یه لیوان شربت خنک تو این گرما شاد باش و شکر کن اینم میشه یه لذت کوچیک از زندگیت... ببخشید زیادی حرف زدم... 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ چای دبش درست کنم و بعد از صبحونه بخورم جیگرم حال بیاد 10 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ این که بمیرم خیلی دنیای خسته کنندای شده مرگ الان خیلی لذت بخشه 11 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ رفتن با یه اکیپ از دوستان. کوه و خیلی خوش گذشت اونقدر که بازم میخوام برم. البته هر دوهفته یک بار...:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ چت کردن با پری و چرت و پرت گفتن 11 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ چت کردن با پری و چرت و پرت گفتن حرفیدن با فافا و حرفای خوب خوب گفتن 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ پاهای امیرسام کوچولومو ماساژ بدم:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ یه لذت کوچی دیگم اینه.. تصمیم گرفتیم با دوستان بریم سقوط ازاد.. هوراااااااااااااااا:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ اینکه به هر چی فکر کنی اتفاق بیفته لذت بزرگیه البته :دی قانون جذب همینجوری پیش بره عالیه:دی 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده