Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوابیدن...کوووووچیکترییییییییین لذت از یه زندگی... 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تقلب رسوندن تو امتحان و تشکر بچه ها ازم! 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تقلب رسوندن تو امتحان و تشکر بچه ها ازم! ای متقلب پرواز در خواب به به چه تجربه ایه 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حل کردن تمرین های سخت درس طرح آزمایشات و خلاص شدن بقیه بچه ها از دست استاد 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حل کردن تمرین های سخت درس طرح آزمایشات و خلاص شدن بقیه بچه ها از دست استاد اعتماد به نفست خوبه و رابین هودی آفرین الان صدای بارون میزنه به شیشه تو شرکت نشستم و کیف میکنم بهبه جانمی 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ درس سختیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اعتماد به نفست خوبه و رابین هودی آفرینالان صدای بارون میزنه به شیشه تو شرکت نشستم و کیف میکنم بهبه جانمی وقتی بقیه عقب می کشن من مجبورم جووور بقیه رو بکشم خب درس سختیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سخت نیس خیلی پیچیده س و دقت میخواد 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ در حد ایستایی 1.2 ما بیچاره هااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ درس سختیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا تو این تاپیک اسپم نکنین عمل کردن به قولم 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ در حد ایستایی 1.2 ما بیچاره هااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی دونم این درستون چجوریه دوست عزیز 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حضور زدن یکی از بچه های کلاس که غیبت داره 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سختتتتتتتتتتتتتتههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دعوا کردن با استاد و به کرسی نشوندن ایده هامالبته حق با من بودا 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از لذتهای کوچیک زندگیم اینه.. معرفت دوستامو بفهمم چقدره.. معرفت به دنیای مجازیش نیست.. معرفت تو دنیای مجازی زیاده.. مهم اینه معرفت رو تو دنیای واقعی خرج کنی.که خوشبختانه معرفت دوستان رو هم شناختیم. 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حرف زدن با کسی که میخواستی حتی جواب سلامشم ندی 8 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اینکه به مناسبت روز پدر واسه ددیم به تعداد سنش گل رز قرمز بخرم... بعدش که خوشحال شد ببرم آویزون کنم توی اتاقم که خشکشون کنم.. 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زیر بارون هنذفری تو گوشم با یه آهنگ آروم فدم بزنم. نهایت خوشبختی و لذته 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده