Just Mechanic 27854 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 با بچه ها برم سالن و بعد از چند سال فوتسال بازی کنم 11
*Mars* 5292 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 وقتی که بهم گیر میده تا هرچی تو دلمه بگم بهش ولی منم اذیتش کنم و نگم 6
negareen 66 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 پر کردن تنهاییهام با یه عالمه دوست که همشون همیشه در دسترسن منظورم دوستای مجازین:texc5lhcbtrocnmvtp8 8
sarevan 9753 ارسال شده در 1 مهر، 2014 بعد حدود چهارسال برگردم و یک دوست قدیمی ، من رو یاادش باشه...(لذت خوبی بود...) 10
*Mars* 5292 ارسال شده در 1 مهر، 2014 محبت های استادم که چقدر بهم لطف داره و برای من که یه دانشجو هستم احترام می ذاره 7
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 1 مهر، 2014 یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... 12
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 مهر، 2014 من راحت میگم میلاد میلاد دوماد شده لذتبخشه دوستم دوماد شده میلاد شیرینیشو بیار بده واگرنه بقیه ماجرا رو هم لو میدم 7
black banner 9103 ارسال شده در 1 مهر، 2014 یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... نه بابا حالا چجوري شيريني بگيريم ازت ؟؟؟ اقا لذت بخش تر خوردن اين شيريني وجود نداره افطاري بده .... كله پاچه با برنج اضافي :w58::w58: 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 2 مهر، 2014 یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... شیرینی گرفتن از کسی که خودش خدای شیرینی گرفتنه اونم از نوع شیرینی دومادی 9
آقای دکتر 319 ارسال شده در 2 مهر، 2014 یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... خخخخخخخ:ws28: آورین آورین ...... شیرینی شم بده دبگه بالاخره هر کی خربزه میخوره........ 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 2 مهر، 2014 یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... من راحت میگم میلاد میلاد دوماد شده لذتبخشه دوستم دوماد شده میلاد شیرینیشو بیار بده واگرنه بقیه ماجرا رو هم لو میدم نه بابا حالا چجوري شيريني بگيريم ازت ؟؟؟ اقا لذت بخش تر خوردن اين شيريني وجود نداره افطاري بده .... كله پاچه با برنج اضافي :w58::w58: شیرینی گرفتن از کسی که خودش خدای شیرینی گرفتنه اونم از نوع شیرینی دومادی اوه اوه اوه یعنی بیبین چه شیرینی ازت بیگیرم من!!! حالت جا بیاد میلاد خان:167: مبارک باشه 10
Gandom.E 17805 ارسال شده در 2 مهر، 2014 شنیدن خبری که چند روزه منتظری و مطمئنی خبر خوش میشنوی و سر آمدن انتظار با خبر خوش:hapydancsmil: 8
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 2 مهر، 2014 یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... من راحت میگم میلاد میلاد دوماد شده لذتبخشه دوستم دوماد شده میلاد شیرینیشو بیار بده واگرنه بقیه ماجرا رو هم لو میدم شرکت در مراسم عروسی میلاد شنیدن خبر عروسی میلاااااااااااد. 8
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 2 مهر، 2014 من راحت میگم میلاد میلاد دوماد شده لذتبخشه دوستم دوماد شده میلاد شیرینیشو بیار بده واگرنه بقیه ماجرا رو هم لو میدم نه بابا حالا چجوري شيريني بگيريم ازت ؟؟؟ اقا لذت بخش تر خوردن اين شيريني وجود نداره افطاري بده .... كله پاچه با برنج اضافي :w58::w58: شیرینی گرفتن از کسی که خودش خدای شیرینی گرفتنه اونم از نوع شیرینی دومادی خخخخخخخ:ws28:آورین آورین ...... شیرینی شم بده دبگه بالاخره هر کی خربزه میخوره........ اوه اوه اوهیعنی بیبین چه شیرینی ازت بیگیرم من!!! حالت جا بیاد میلاد خان:167: مبارک باشه شرکت در مراسم عروسی میلاد شنیدن خبر عروسی میلاااااااااااد. :ws28::ws28: خیلی باحال بود.... خداییش از خوندن اینا خیلی لذت بردم... دمتون گرم... منظورم از اون خوردن کیک کشمشی با اون کاغذش بود شرمنده دوماد نشدم .. ولی شیرنی بخواین بهتون میدم بچه ها 11
ارسال های توصیه شده