پیرهاید 10193 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 برای زیارت امام مهربان ، رضا را می گویم ، لَه لَه بزنی . . . 12
sahar 91 9480 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 بتونی یه جواب قشنگ به یه آدم عقل کل بدی البته بیشتر دوس داشتم خشنتر رفتار کنم که جاش نبود و نیست 11
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 برای زیارت امام مهربان ، رضا را می گویم ، لَه لَه بزنی. . . منم همینه 9
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 یکی از لذت هام زمانی بود که گفتم:(حس میکنم بوی بارون میدی)و حرف زدیم وزدیم وزدیم موقع خداحافظی گفت:( ممنون از بوی بارون من خودمم عاشق بارونم) 8
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 یکی دیگه از لذت هام وقتی بود که گفتم خداحافظ موقع خوابه گفت : داریم حرف میزنیم خواب که هنوز دیر نشده 7
alborzz 257 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 خوردن هسته زردآلواز خوردن خود زردآلو بیشتر کیف میده افرین بر شما ما که اصلا زردالو میخوریم به هسته اش برسیم اخخخخخخخ چه کیفی میده 4
memmar 6829 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 خوب شدن اخلاق بعضیا......به خودشون بیان و همچنان خواببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب 7
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 خوردن هسته زردآلواز خوردن خود زردآلو بیشتر کیف میده افرین بر شماما که اصلا زردالو میخوریم به هسته اش برسیم اخخخخخخخ چه کیفی میده لذت زندگی تون نوش جونتون!!! اما: خوردن دانه های زردآلو به مقدار زیاد می تواند مسموم کننده باشد. مصرف زیاد دانه های زردآلو که طعم تند و تلخی دارد، علایم مسمومیت با سیانور از جمله حالت تهوع، تب، جوش، سردرد، بی خوابی، تشنگی زیاد، ضعف، خستگی، حالت عصبی و افت فشارخون را به همراه دارد. برای کرم روده شاید خوب باشه ولی سعی کنین هسته های میوه ها رو یجا نخورین یکی دو دونه شاید خوب باشه ولی مغز هسته های میوه ها رو بخواین چندتا چندتا بخورین مسموم می شین!! دلیلش هم اسید سیانیدریک و پروسیک هست که در دانه های تلخ هست؛اگه تلخ باشه (اگه دقت کرده باشین بعضی هسته ها تلخ هستن) نخورین!! + خیلی از هسته میوه ها همچین خاصیتی دارن!!! بادوم تلخ، هسته سیب، هسته گیلاس و و و .... لذت گفتن چیزی که می دونی!! لذت کمی نیست! اما کوچیکه! 6
alborzz 257 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 لذت زندگی تون نوش جونتون!!! اما: خوردن دانه های زردآلو به مقدار زیاد می تواند مسموم کننده باشد. مصرف زیاد دانه های زردآلو که طعم تند و تلخی دارد، علایم مسمومیت با سیانور از جمله حالت تهوع، تب، جوش، سردرد، بی خوابی، تشنگی زیاد، ضعف، خستگی، حالت عصبی و افت فشارخون را به همراه دارد. برای کرم روده شاید خوب باشه ولی سعی کنین هسته های میوه ها رو یجا نخورین یکی دو دونه شاید خوب باشه ولی مغز هسته های میوه ها رو بخواین چندتا چندتا بخورین مسموم می شین!! دلیلش هم اسید سیانیدریک و پروسیک هست که در دانه های تلخ هست؛ تلخ باشه نخورین!! لذت گفتن چیزی که می دونی!! لذت کمی نیست! اما کوچیکه! فکر نکمک کسی هسته تلخ زرد الو رو بخوره ها!!! در ضمن خیلی کم پیش میاد هسته زرد الو تلخ باشه ولی هیچ لذتی شیرین تر از کتک زدن داور نیست وقتی حس میکنی حقتو خوردهای حال میده محرومیت بعدیش بیشتر حال میده هرکی میپرسه چرا محروم شدی، میگی:: داور انقدر زدم دقیقه ای نیم لیتر خون بالا میورد 4
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 فکر نکمک کسی هسته تلخ زرد الو رو بخوره ها!!! در ضمن خیلی کم پیش میاد هسته زرد الو تلخ باشهولی هیچ لذتی شیرین تر از کتک زدن داور نیست وقتی حس میکنی حقتو خوردهای حال میده محرومیت بعدیش بیشتر حال میده هرکی میپرسه چرا محروم شدی، میگی:: داور انقدر زدم دقیقه ای نیم لیتر خون بالا میورد منظور اینه که نیم کیلو نشستی زردآلو خوردی هسته همشو نخور!! یکی دو تاشو بخور که هوستو بگیری!! خشونت هم حدی داره!! پسرجان! اخلاق ورزشکاری به این نمی گن ها!! بذار خودش بمیره؛ دستتو هیچ وقت آلوده خون همچین .... آدمایی نکن! نمی ارزه! من فقط یکی رو می خواستم بزنن!! ولی هم استاد بود هم عقده تمام معنا هم حقمو دو بار خورده بود! ندیدنش کوچیکترین لذت دنیاس!! 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 وقتی شاگرادم می گن: خدافظ مهناز جون! اینقده بهم می چسبه دارن کم کم فارسی رو یاد می گیرن 8
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 هر وقت به صدای ابی به صورت زنده گوش میدم حال میده ای خدا اااااااا این صدا من با خودش تا اعماق وجودم میبره 4
alborzz 257 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 هر وقت به صدای ابی به صورت زنده گوش میدم حال میده ای خدا اااااااا این صدا من با خودش تا اعماق وجودم میبره مدیر اصلح، من با صدای بانو هایده (روحش شاد) همین حس دارم واقعا حالم عوض میشه 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 دیدن دوست قدیمی بعد از ده سال! میم شیمی این یکی رو ای گفتی واقعاً 5
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 اینکه از مالیات سالیانه پرداختیم 35 درصدم به خودم بازگشته خورده .:hapydancsmil:.الان با این پول برنامه یه سفر توپ رو بچینم........ 3
ارسال های توصیه شده