رفتن به مطلب

آیا توآن گمشده ام هستی؟دکترباربارا دي آنجليس

ارسال های توصیه شده

7lkbu6q1g15h8i82tpqj.jpg

دانلود کتاب آیا تو آن گمشده ام هستی؟

نویسنده:دکتر باربارا دی آنجلیس

مترجم:هادی ابراهیمی

ما می خواهیم در زندگی احساسی خود خوشبخت باشیم و نیز می خواهیم که ازدواجمان سرانجام خوبی داشته باشد .بنابراین پرواضح است که هیچ یک از ما عمداً افرادی را انتخاب نمی کنیم که برایمان نامناسب باشند .ما حقیقتاً باور داریم که وقتی کسی را انتخاب می کنیم ، انتخابمان درست است ، اما حقیقت تلخ این است که بسیاری از اوقات این انتخاب ها به اشتباهاتی تلخ و دردناک مبدل می شوند . بسیاری از ما فرد نامناسب را بر می گزینیم و سپس می اندیشیم که چرا ازدواجمان شکست می خورد .

همواره براین باور بوده ام که خواندن یک کتاب درباره ی رشد شخصی ، همچون یک ماجرای مهیج است که در آن نویسنده به عنوان راهنمای سفراست .آن لحظه که کتاب را گشوده و اولین صفحه ی آن را می خوانید ،درست گویی نویسنده دست خود را دراز کرده است و می گوید :«بیا ،بگذار بینش ، آگاهی و تجاربم را با تو قسمت کنم و راه های جدید نگاه کردن به زندگی و خودت را به تو نشان دهم .اگربه من اجازه دهید که راهنمای شما باشم ، درهایی از احساسات و ادراکاتی را به روی شما خواهم گشود که تا به حال تجربه نکرده اید .می دانم که این سفر ممکن است کمی ترسناک باشد ؛ چرا که خود نیز این راه را پیموده ام .اما به شما قول می دهم که تا سر حد ممکن سفر را برای شما ایمن کنم .در تمامی طول راه در کنارتان خواهم بود و همین که هرصفحه را ورق می زنید ، ترس تان از چیزی که درباره ی خودتان کشف خواهید کرد ، درپی اینکه درک کنید مجبور نخواهید بود که اشتباهات گذشته را تکرار کنید ، به خلاصی و رهایی تبدیل خواهد شد و ناگهان از اینکه آزاد هستید و می توانید انتخاب های بهتری بکنید به هیجان خواهید آمد . انتخاب هایی که هرگز فکر آن را هم نمی کردید .

pz2z8xwa71e993v721bk.gif

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 26
لینک به دیدگاه
مرسیییییییییییی....باربارا عالیه...کتاب هاش فوق العاده است

اره این کتابشم خیلی جالبه

من خریدمش اومدم به دوستم مشخصاتشو بگم و عکسشو نشون بدم سرچ کردم دیدم لینک دانلودشو گذاشتن

دیدم خوبه اینجا هم گذاشتم :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
  • 1 ماه بعد...
  • 6 ماه بعد...

نام کتاب : آیا تو آن گمشده ام هستی ؟

نویسنده : باربارا دی انجلیس

انتشارات : نسل نواندیش

در برابر همسر آینده تان نشسته اید . از نگاهش می خوانید که نگران است به او چه پاسخ خواهید داد و همچنان که به خطوط چهره او خیره شده اید به آینده این رابطه می اندیشید . می دانید که می خواهد با شما ازدواج کند . شما دوستش دارید و زندگی بدون او را نمی توانید تصور کنید . امّا فکر ازدواج با او شما را تا سر حد مرگ می ترساند . چه پیش خواهد آمد اگر به او قول ازدواج بدهید و بعداً دریابید که شخص دیگری نیز وجود دارد که با او تفاهم بیشتری دارید ؟ . چگونه می توانید اطمینان حاصل کنید که او همان شخصی است که شما می خواهید ؟. . . .

این کتاب سعی می کنه تا حد امکان به شما کمک کنه و شما رو در رسیدن به پاسخ پرسشهای ذکر شده در بالا یاری کنه . خوندن این کتاب برای هر دختر یا پسری قبل از ازدواج بسیار سودمند هست .

فصل های این کتاب شامل موارد زیر می باشد :

فصل 1 : درک انتخابهای عشقی تان

فصل 2 : چرا و چگونه عاشق می شویم ؟

فصل 3 : عاشق شدن به دلایل نادرست

فصل 4 : شش اشتباه بزرگ که در ابتدای روابط مرتکب می شویم

فصل 5 : ده نوع رابطه ای که سرانجامی نخواهند داشت

فصل 6 : نقطه ضعف های مهلک

فصل 7 : بمب ساعتی تفاهم

فصل 8 : شش ویژگی شخصیتی که باید در همسر آینده خود دنبال آن باشید

فصل 9 : بیوشیمی جنسی

فصل 10 : چه کسی برایتان مناسب است ؟

فصل 11 : تعهد