hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2011 اِسا مه سوتی ره گیرنی زیر نویس: حالا سوتی منو میگیری:4chsmu1::ws2: ته چه سوتی دنی که مردم ته سوتی ره بئییرن ترجمه : تو چرا سوتی میدی که مردم سوتیت رو بگیرن 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 30 مهر، 2011 مازرونی دَسّه ی کِجیگ هَسِّمی! اَما اینجه دَرمی! شما کِجه دَرِنی؟ :دی 5
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2011 مازرونی دَسّه ی کِجیگ هَسِّمی!اَما اینجه دَرمی! شما کِجه دَرِنی؟ :دی سلام مه برار حسین آقا شرمنده هکردی چه خبر ؟ اقا اسمت بوده لیست دله شماره 15 ترجمه : سلام برادر من حسین اقا شرمنده مون کردی آقا اسمت رفت توی لیست شماره 15 5
Arpak 8511 ارسال شده در 30 مهر، 2011 اِسا مه سوتی ره گیرنی زیر نویس: حالا سوتی منو میگیری:4chsmu1::ws2: با اجازه بزرگترا بله آره خب راست ميگه قرار شد ترجمه متن رو هم بزاريم تا بقيه هم ياد بگيرند دوستان لطفا رعايت كنيد ---------------------- حميد جان دمت گرم امه ريكا اته پا شاعره اما خبر ناشتمي ترجمه : پسر ما خودش شاعره ما خبر نداشتيم دوستاني كه تو امضاشون نوشتن مازندراني شماره فلان ... بهتر نيست همون كچيليك بنويسيم بامزه تره هاااا مرچییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 4
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2011 آرپاک هر موقع میای منو یاد بابلسر میندازی ای یادش به خیر چه دورانی داشتیم از شبهای شمال بگیر برو تا پارکینگ 0 تا 8 فکر کنم الان 9 هم داشته باشه سینما هم زیاد می رفتیم چون نیم بها بود واسمون :ws2: 6
Arpak 8511 ارسال شده در 30 مهر، 2011 آرپاک هر موقع میای منو یاد بابلسر میندازی ای یادش به خیر چه دورانی داشتیم از شبهای شمال بگیر برو تا پارکینگ 0 تا 8 فکر کنم الان 9 هم داشته باشه سینما هم زیاد می رفتیم چون نیم بها بود واسمون :ws2: اا!! واقعا!! چه خوف:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اوهوم 9 هم دالیم:girl_yes2: ما خیلی باکلاسیم:62izy85: 5
Hossein.B 3666 ارسال شده در 30 مهر، 2011 سلام مه برار حسین مه چش سو عاروسی خوش بگذشته چه خبر ایشاالله کنکور دله هم موفق وونی به قول شاعر که گنه : ته خوشرو بهاری بهار ای بهار :icon_gol: امه افتخاری بهار ای بهار سلام من ته فدا خارستی برار؟..بد نیه تقریبا خوش بگذشته جا ته خالی... خدا هاکنه انشالله همه موفق بون... خوش گذرنه؟....خله این تاپیک بهیته ماشالله دره روز به روز تعداد بیشتر بونه... ترجمه:سلام من فدای تو خوب هستی؟ بد نبود تقریبا خوش گذشت جای تو خای.. خدا کنه همه موفق بشن... خوش میگذره؟... خیلی این تاپیک گرفت ماشاالله داره روز به روز تعداد بیشتر میشه... 7
zahra-d 4993 ارسال شده در 31 مهر، 2011 آرپاک هر موقع میای منو یاد بابلسر میندازی ای یادش به خیر چه دورانی داشتیم از شبهای شمال بگیر برو تا پارکینگ 0 تا 8 فکر کنم الان 9 هم داشته باشه سینما هم زیاد می رفتیم چون نیم بها بود واسمون :ws2: شبهای شمال؟به به جای دنجیه آخ من هوس بابلسر کردم 8
!Hooman 10133 ارسال شده در 31 مهر، 2011 شبهای شمال؟به به جای دنجیهآخ من هوس بابلسر کردم من الان هوس فریدون کنار کردم لب دریا :ws2: به به 6
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2011 شبهای شمال؟به به جای دنجیهآخ من هوس بابلسر کردم من الان هوس فریدون کنار کردم لب دریا :ws2: به به می بینم بچه ها همه اهل تفریح هستن 7
alimec 23102 ارسال شده در 31 مهر، 2011 امه مازندرون هر فصل کشته هر جا که اشنی ملک بهشته امیر پازواری بنویشته مهمونداری مردمون سرشته ونه صبح تا نماشون ونگ بلبل عطر بهار داینه ونه خاک و گل وقتی وا کفنه گندم کاکل عاشقون سر دنننه شه خونش دل فصل بهار موندنه مازرون گل انار موندنه مازرون چشمه و لار موندنه مازرون دل قرار موندنه مازرون 11
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2011 امه مازندرون هر فصل کشته هر جا که اشنی ملک بهشته امیر پازواری بنویشته مهمونداری مردمون سرشته ونه صبح تا نماشون ونگ بلبل عطر بهار داینه ونه خاک و گل وقتی وا کفنه گندم کاکل عاشقون سر دنننه شه خونش دل فصل بهار موندنه مازرون گل انار موندنه مازرون چشمه و لار موندنه مازرون دل قرار موندنه مازرون برار خله باحال بییه :icon_gol: 8
Hossein.B 3666 ارسال شده در 31 مهر، 2011 امه مازندرون هر فصل کشته هر جا که اشنی ملک بهشته امیر پازواری بنویشته مهمونداری مردمون سرشته ونه صبح تا نماشون ونگ بلبل عطر بهار داینه ونه خاک و گل وقتی وا کفنه گندم کاکل عاشقون سر دنننه شه خونش دل فصل بهار موندنه مازرون گل انار موندنه مازرون چشمه و لار موندنه مازرون دل قرار موندنه مازرون خله خوبش بیه..ریکا ته آخر ناتی کجه ای هسی؟ 9
solise70 967 ارسال شده در 31 مهر، 2011 امه مازندرون هر فصل کشته هر جا که اشنی ملک بهشته امیر پازواری بنویشته مهمونداری مردمون سرشته ونه صبح تا نماشون ونگ بلبل عطر بهار داینه ونه خاک و گل وقتی وا کفنه گندم کاکل عاشقون سر دنننه شه خونش دل فصل بهار موندنه مازرون گل انار موندنه مازرون چشمه و لار موندنه مازرون دل قرار موندنه مازرون خله قیشنگه شعر بیه! امان ره خاش بیمو 8
setiya 12665 ارسال شده در 31 مهر، 2011 هر بار ایمه اینتا تاپیک دِله ، دل درد گیرمه از خنده ام صبایی عمو و عمو زن بیومنه تهران ، امه سره نِشتنه بخواسیم زیر نویس: هر وقت میام تو این تاپیک دلم درد میگیره از خنده امروز صبح عمو و زن عموم اومدن تهران خونمون، نذاشتن بخوابم 8
Arpak 8511 ارسال شده در 31 مهر، 2011 هر بار ایمه اینتا تاپیک دِله ، دل درد گیرمه از خنده ام صبایی عمو و عمو زن بیومنه تهران ، امه سره نِشتنه بخواسیم زیر نویس: هر وقت میام تو این تاپیک دلم درد میگیره از خنده امروز صبح عمو و زن عموم اومدن تهران خونمون، نذاشتن بخوابم چلا!!؟؟:JC_thinking: از چی خنده ت میگیره خو!!؟؟:JC_thinking: الهههههههههههههههههههههههههی:there: 6
setiya 12665 ارسال شده در 31 مهر، 2011 چلا!!؟؟:JC_thinking:از چی خنده ت میگیره خو!!؟؟:JC_thinking: الهههههههههههههههههههههههههی:there: هم محلی هارو که ویمه شاد بومه زیر نویس: بچه محل هارو که میبینم شاد میشم 8
Arpak 8511 ارسال شده در 31 مهر، 2011 هم محلی هارو که ویمه شاد بومه زیر نویس: بچه محل هارو که میبینم شاد میشم آها از اون جهت:dancegirl2: بچه ها شرمنده من زیرنویس حرفامو نیزارماااااااااااااااااااا 9
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2011 هر بار ایمه اینتا تاپیک دِله ، دل درد گیرمه از خنده ام صبایی عمو و عمو زن بیومنه تهران ، امه سره نِشتنه بخواسیم زیر نویس: هر وقت میام تو این تاپیک دلم درد میگیره از خنده امروز صبح عمو و زن عموم اومدن تهران خونمون، نذاشتن بخوابم منم هر وقت ایجه امه شاد وومبه چیسه نشته بخوسی ، بلند بلند حرف زونه اینتا اخلاق کل مازندرونیا هسه فکر کندنه شالیزار سر درنه ونه داد بزنن ترجمه : من هم هر وقت میام اینجا شاد میشم برای چی نزاشتن بخوابی ، بلند بلند حرف می زدند این اخلاق کل مازندرانی هاست ، فکر می کنن توی شالیزار هستن باید داد بزنن 10
*sepid* 9772 ارسال شده در 31 مهر، 2011 من با اینکه مازندرانی بلدم ولی یه سری از کلمه هایی رو که میگین نمیفهمم ... تو جمله میفهمم چیه ... چقدر این گویش ها متفاوته ... من بخوام به گویش خودمون حرف بزنم هر کی بلد نیس مازندرانی خیلی زود میفهمه ...... 7
ارسال های توصیه شده