Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ قراره اینجا باهم مازندرانی صحبت کنیم . بعدشم بچه هایی که دوست دارن میتینگ بزارن یا همو بیرون نت ببینن با هم بیشتر آشنا بشن :ws2: خو اونایی که بلت نیستن مازندرانی صحبت کنن چیکار کنن خو!!؟؟ 8 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ خو اونایی که بلت نیستن مازندرانی صحبت کنن چیکار کنن خو!!؟؟ یاد میگیرن .. چه اشکالی داره .. براشون کلاس تقویتی میذاریم:ws2: . شما بلد نیستی اصلا؟ 7 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سلام عزیزقربانت شما اهل کجایی؟ شهرتو نزدی ته فدا من هم بچه بهشهرمه 6 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ته فدا من هم بچه بهشهرمه عباس آباد:ws2: مه هم اتاقی دوران دانشگاه خوابگاه... بهشهری بیه پارسال تابستون بیمومی بهشهر کباب بوقلمون بخردمی یادش بخیر بهشهریا خله با صفانه 7 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ من بورم باخسم(بخسم)(بافسم) . با 3 گویش متفاوت:ws2: . good night:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ یاد میگیرن .. چه اشکالی داره .. براشون کلاس تقویتی میذاریم:ws2:. شما بلد نیستی اصلا؟ نوچ اصن مگه چیزایه خیلی کوچیک که تابلو و همه بلتن 6 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ نوچاصن مگه چیزایه خیلی کوچیک که تابلو و همه بلتن . اشکال نداره من خودمم حرفه ای نیستم زیاد .. حالا همون چیزای کوچیکو هم بگی خوبه .. بازم سختته میتونی فارسی صحبت کنی:ws2: 6 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ .اشکال نداره من خودمم حرفه ای نیستم زیاد .. حالا همون چیزای کوچیکو هم بگی خوبه .. بازم سختته میتونی فارسی صحبت کنی:ws2: گزینه ی دومو میپسندم 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ :4chsmu1: اشکال نداره آرپاک! 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ :4chsmu1:اشکال نداره آرپاک! ا!! واقعا!!؟؟ مرچی که اجازه دادیااااااااااااااااااااااااااا!!!! اصن جناب اینجا چیکار میکنن!!؟؟:w00: 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ :4chsmu1: قصدمون فضولی بود! چرا میزنی خو!!!خشن!!! 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ :4chsmu1:قصدمون فضولی بود! چرا میزنی خو!!!خشن!!! تو هم که همه جا بیا صرفا جهت فضولیااااااااااااااااااااااا نزدم خو که!!! کو!!!؟؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ تو هم که همه جا بیا صرفا جهت فضولیااااااااااااااااااااااانزدم خو که!!! کو!!!؟؟:JC_thinking: آخه 6 صبح تاپیک مفید نیست که!!!!! چرا دیگه داد زدی اگه نمیکوبیدم رو میز با دمپایی میزدیم:ws44: بیچاره من 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ خو اونایی که بلت نیستن مازندرانی صحبت کنن چیکار کنن خو!!؟؟ بیا پیش خودم ، خودم بهت یاد میدم ... منم بلتم ... :persiana__hat: 7 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ بیا پیش خودم ، خودم بهت یاد میدم ... منم بلتم ... :persiana__hat: سلام سپیده خانوم نگفتی بچه کجایی؟ توی لیست قسمت شهرت خالی مونده 6 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ چه خبر بچه ها؟ سلامتی عزیز اسمت به لیست اضافه شد شماره 14 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سلام سپیده خانوم نگفتی بچه کجایی؟ توی لیست قسمت شهرت خالی مونده چه فرقی کنه کجایی هستمه ... :girl_in_dreams: تو این محدوده حساب هکن ..( جویبار - ساری - قائمشهر - بابل ) همه جا درمه ... 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ چه فرقی کنه کجایی هستمه ... :girl_in_dreams: تو این محدوده حساب هکن ..( جویبار - ساری - قائمشهر - بابل ) همه جا درمه ... پس من بزنم مرکز استان دری دیگه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده