solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ شما چه جور مازنی هستین که فارسی حرف میزنین محلی مازنی را پاس بداریم من از این به بعد مهمون شمام همش میام اینجا 9 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلام. صدفم 20 ساله. بچه ساری .... 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلام شمه احوال؟ مازنی گپ بزنیم بهتره نیه؟ 9 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلامشمه احوال؟ مازنی گپ بزنیم بهتره نیه؟ احسنت 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ لیست کچیلیک دوستان حمیدرضا اسکندری( hamid_hisystem ) حسین ساروی ( Hossein.B ) امیر رضا حدادی ( Amir R. Haddadi ) میلاد رضائیان ( boy.iran2011 ) رحمان قائمشهری ( Rahm@n ) گلستانی ( solise70 ) چالوسی ( ~M~O~J~ ) آرپک بابلسری ( arpak ) این لیست ادامه دارد ........... حمید جان من مهران هسمه نا میلاد. میلاد مه پسر عمو هسه ونه اسم ره از کجه دونسی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ آها!!!اینجوریه!! خا آرپااااااااک مجید جان دلبندم ها!!!:JC_thinking: توروخدا فارسی حرف بزن من بفهمم خو!!؟؟:JC_thinking: مگه مازندراني نيستيييي خب من هم مازني نوشتم تجرمش كنم من همیشه فک میکردم ارپکی در ضمن میگم چطوره که یه کلاس زبان(فارس به مازندرانی) تو انجمن راه اندازی کنیم برای همه ی بچه های انجمن برای از یاد نرفتن زبون مازندرانی 6 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ راسش منم زیاد متوجه نمیشم خیلی غلیظههههه چرا خوولی خداییش بلت نیستم اوهوم ترجمش کن امیر جان غلظت جملات ره اتا کمه کم هاکن تا وچون بفهمن 6 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااام خوبید؟ منم اصالتا بابلی هستم:4chsmu1: 8 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ برار من با آموزش زبان مازني موافق هسمه .... برار حميد كوبه بيه امه شماره ره هاده .... برار برو در مي زياد ووو مييي ته دس درشونههههه ياد بكردمه ... به اعضا جديد هم خوش آمد گمه 8 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ برار من با آموزش زبان مازني موافق هسمه .... برار حميد كوبه بيه امه شماره ره هاده .... برار برو در مي زياد ووو مييي ته دس درشونههههه ياد بكردمه ... به اعضا جديد هم خوش آمد گمه داداش این کلاسو زودتر راه بندازین آبرومون رفت :icon_pf (34): فقط بعد افطار باشه :ws2: (یکی اینارو ترجمه کنه ) 7 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ برار من با آموزش زبان مازني موافق هسمه .... برار حميد كوبه بيه امه شماره ره هاده .... برار برو در مي زياد ووو مييي ته دس درشونههههه ياد بكردمه ... به اعضا جديد هم خوش آمد گمه برار منم موافقمه امیرجان لسیت اضافه هاکردمه فقط وچون شه خدره معرفی هاکنن 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ داداش این کلاسو زودتر راه بندازین آبرومون رفت :icon_pf (34): فقط بعد افطار باشه :ws2: (یکی اینارو ترجمه کنه ) تو که اونجا رندگی میگنی میخوای دوبله کنم؟ فقط یه خطش رو نگرفتم چی شد :icon_pf (34): شماره بده یا داره :w127: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ برار من با آموزش زبان مازني موافق هسمه .... آخه لهجه هر شهر با هم فرق داره نمیشه یه تاپیک کلی زد مثلا بابلی ها له خونه میگن سِره آملی ها میگن خِنه 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ تو که اونجا رندگی میگنی میخوای دوبله کنم؟ فقط یه خطش رو نگرفتم چی شد :icon_pf (34): شماره بده یا داره :w127: امیر که خودش ترجمه کرد 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ آخه لهجه هر شهر با هم فرق داره نمیشه یه تاپیک کلی زد مثلا بابلی ها له خونه میگن سِره آملی ها میگن خِنه با این کار میشه از لهجه ها هم باخبر بشیم اونهایی که با دوستانشون که از شهرهای مختلف استان هستن رابطه دارن و صحبت می کنن اینها رو می دونن ما بهشهری ها هم میگیم سره ولی خنه رو هم متوجه میشیم همین لهجه ها مشخص میکنه طرف ( به قول مازندرانی ها یارو) اهل کجاست دیگه با این تاپیک حداقل به این قابلیت میرسی که وقتی یارو صحبت می کنه می تونی تشخیص بدیم بچه کجاست 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ امیر که خودش ترجمه کرد من منظوزم اینا بود:4chsmu1: این خط دوم رو متوجه نشدم چی گفت برار من با آموزش زبان مازني موافق هسمه .... برار حميد كوبه بيه امه شماره ره هاده .... برار برو در مي زياد ووو مييي ته دس درشونههههه ياد بكردمه ... به اعضا جديد هم خوش آمد گمه 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ من منظوزم اینا بود:4chsmu1:این خط دوم رو متوجه نشدم چی گفت بابا هیچی امیر میگه مثل این جنبش سبز به هر کدوممون شماره بده بعد هم گفت بیا داره زیاد میشن لیست رو بنویس 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ امیر شماره ها ره بزووومه 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ ته دست درد نكنه هم هم ترجمه سه هم شماره سه ترجمه : دست درد نكنه هم واسه ترجمه و هم واسه شماره آقا اين فكر كنم خوب باشه هر كي محلي نوشت ترجمش بياره اينجوري ميشه همون كلاس آموزشي موافقيد 7 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ ته دست درد نكنه هم هم ترجمه سه هم شماره سه ترجمه : دست درد نكنه هم واسه ترجمه و هم واسه شماره آقا اين فكر كنم خوب باشه هر كي محلي نوشت ترجمش بياره اينجوري ميشه همون كلاس آموزشي موافقيد کاملا موافقمه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده