Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۲ در راستای بالا برذن پرچم شمالیا، ما نیز اعلام میکنیم که از خطه ی سرسبز مازندرانیم :a030: 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ که مازندران شهر ما یاد باد * همیشه بروبومش آباد باد که در بوستانش همیشه گل است*به کوه اندرون لاله و سنبلست نوازنده بلبل به باغ اندرون*گرازنده آهو به راغ اندرون همیشه بیاساید از خفت و خوی*همه ساله هر جای رنگست و بوی گلابست گویی به جویش روان*همی شاد گردد زبویش روان دی و و بهمن و آذر و فرودین*همیشه پراز لاله بینی زمین همه ساله خندان لب جویبار*به هر جای باز شکاری به کار هوا خوشگوار و زمین پرنگار*نه سرد و نه گرم و همیشه بهار :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: جهان را گر بهشتی در میان است*گمانم خطه ی مازندران است سلام به تمامی بروبچه های مازندرانی و مازندرانی زبانان اینجا پاتوقیه برای آشنایی و گپ و گفت بین بروبچه های مازندرانی به این پاتوق خوش آمدید :w70::w70::w70::w70::w70: :welcome: اینم لیست دوستداران کچیلیک 1)حمیدرضا اسکندری hamid_hisystem : 2)حسین ساروی Hossein.B : 3)امیر رضا حدادی Amir R. Haddadi : 4)مهران رضائیان : boy.iran2011 5)رحمان رضایی : Rahm@n 6)گلستانی solise70 : 7)چالوسی : M~O~J~ 8)آرپاک بابلسری arpak : 9)سپیده ساروی : sepid 10)صدف سارویsadafv : 11)نائوته کجایی : alimec 12)اصالتا بابلی : setiya 13) محمدرضا محمودآبادی : *REZA 14) زهرا - فرزین / ساروی : zahra-farzin 15) حسین آملی : Hosein.T 16) آتیش پاره شاهی : Atishpare_Shahi 17) حامد ساروی : hamed_063 18) گیزمو قائمشهری : Gizmo 29) داريوش شاهي : داريوش 30) ماتينا ساروي :ماتینا 31) آزاده نوشهري : azadeh_arch _eng این لیست ادامه دارد ........... کی باته من ساروی هستمه ؟ من باتمه ساری کار کمه و زندگی ناتمه ساروی هسمه ... مسه بنویس شاهی 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ در راستای بالا برذن پرچم شمالیا، ما نیز اعلام میکنیم که از خطه ی سرسبز مازندرانیم:a030: واقعا ... بسی خوشحالیم ... 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ لکن ما هم مازنی هستیم به به خوش اومدین به جمع ما .. خوش اومدین به جمع ما :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ به به خوش اومدین به جمع ما .. خوش اومدین به جمع ما :hapydancsmil: ممنون، من اونچنان که باید و شاید نتومه صحبت کنم بعد ما غرب مازنی ها با شرقیا موشکل داریم 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ممنون، من اونچنان که باید و شاید نتومه صحبت کنم بعد ما غرب مازنی ها با شرقیا موشکل داریم خا خیله خب اسا ... اما شرقیا با غربیا مشکل ندارمی ... شما دارننی شمه موشکله 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خا خیله خب اسا ... اما شرقیا با غربیا مشکل ندارمی ... شما دارننی شمه موشکله وَلّا! خاری؟ 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چرا اسم من تو لیست نیس؟؟؟ من گلستانی هستــــــــــــم:hapydancsmil: شمال و شمالی رو عشقـــــــــــــه 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ وَلّا! خاری؟ بد نیمی ... اتی نک و ناله کمی ولی در کل خارمی ... شما چتی هستنی ؟ 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چرا اسم من تو لیست نیس؟؟؟من گلستانی هستــــــــــــم:hapydancsmil: شمال و شمالی رو عشقـــــــــــــه خو واسه اینکه این تاپیک برا مازندرانیاس ... عشق است :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ بد نیمی ... اتی نک و ناله کمی ولی در کل خارمی ... شما چتی هستنی ؟ خار. چیتی تونی گب بزنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خو واسه اینکه این تاپیک برا مازندرانیاس ... عشق است :hapydancsmil: گلستان و مازندران یه زمانی یکی بوداااا 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ گلستان و مازندران یه زمانی یکی بوداااا راس گِنه 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خار. چیتی تونی گب بزنی؟ حرف نزنم که میرمه وچه جان گلستان و مازندران یه زمانی یکی بوداااا خودت میگی یه زمانی ... اون زمونا رو خدا بیامرزه راس گِنه بیسا باش :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خودت میگی یه زمانی ... اون زمونا رو خدا بیامرزه آره واقعا خدا بیامرزه. بهتر که جدا شد 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ آره واقعا خدا بیامرزه.بهتر که جدا شد دوس باشید با هم 4 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ آره واقعا خدا بیامرزه.بهتر که جدا شد اینجوری نگید دیگه ... شما مهمان ما هستین . ماهم گلستانیارو خیلی خیلی دوست داریم ... 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ دوس باشید با هم اینجوری نگید دیگه ... شما مهمان ما هستین . ماهم گلستانیارو خیلی خیلی دوست داریم ... بابا قصد بدی نداشتم منظورم این بود که دیگه خیلی شلوغ میشد یه استان اگه جدا نمیکردن من خودم 4سال چالوس درس خوتدم،آقامم نوشهریه، واقعامازندران رو دوست دارم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده