hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2012 سلام ب دوستای مازنی امیدوارم ک حالتون خوب باشه. ســـــــــــــــــــــــــــــــــــلام بچــــــــــــــــــــــه ها سلام بر و بچ مازندرونی منم به تمامی مازندرانی های عزیز سلام میکنم 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 1 آبان، 2012 سلام بر همه خارني ؟ چه هيشكي دنيه ؟ وچون؟ شما حسين بي ره نديني ؟ 1
+پویا 2049 ارسال شده در 7 آبان، 2012 سلام به تمام مازندرانی های عزیز! سلام گمه خدمت تمام مازنرونی عزیز که این سایت دله در حال فعالیت هستنه! 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 8 آبان، 2012 سلام به تمام مازندرانی های عزیز! سلام گمه خدمت تمام مازنرونی عزیز که این سایت دله در حال فعالیت هستنه! سلام هكردي به كنار ... ته خنده چيشيه اي ؟ 1
+پویا 2049 ارسال شده در 8 آبان، 2012 سلام هكردي به كنار ... ته خنده چيشيه اي ؟ به خاطر زبون هسته که صحبت کمبه! بابا نمیشه دیگه منم سلام میگم به تمام هم استانی های خوبو عزیزتر از جونم
+پویا 2049 ارسال شده در 11 آبان، 2012 دوستان مازنی مدال برنز مبارک باشه به همتون:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
An@hita 8666 ارسال شده در 15 آبان، 2012 بروبچ یک کم اینجا فعالیتش کم نظرتون در مورد یه رقص درست و حسابی چیه ؟ آها بیا بالا ........... بوم کی و کیه دور بمیرم بمیرم امیر حدادی دور بمیرم ، بمیرم حسین ساروی دور بمیرم، بمیرم مهران رضائی دور بمیرم ، بمیرم حمید بهشهری دور بمیرم بمیرم 2تا آملی دور بمیرم ، بمیرم هر چی مازنی دور بمیرم ، بمیرم رحمان شاهی دور بمیرم ، بمیرم ............ :hapydancsmil: با افتخار اسم منم بنویسید. آناهیتا از بهشهر با ارادتی خاص به آملی های عزیز (البته مازندرانیا همه گلن و دوست داشتنی) 1
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2012 حمیدآقا برار ته حال خاره؟مه ره ناوتی اننه قشنگه جا داننی؟ سلام مه همشهری من خارمه ته خاری ؟ اتفاقا تازه خواستمه معرفی هاکنم 2
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2012 در اولین فرصت اسامی دوستان عزیزی که تازه اومدن رو به لیست کچیلیک پست اول این تاپیک اضافه میکنم 4
An@hita 8666 ارسال شده در 16 آبان، 2012 در اولین فرصت اسامی دوستان عزیزی که تازه اومدن رو به لیست کچیلیک پست اول این تاپیک اضافه میکنم سلااااااااااااااااام خاری؟وچون همه خارنی؟ ته دست درد نکنه:hapydancsmil: 3
+پویا 2049 ارسال شده در 3 بهمن، 2012 دوستای گل مازنی خیلی خوشحالم مازنی همه جا سرافرازه!!!!!زنده باد مازندران!!!!!!! دم همتون گرم!!امیدوارمه همیشه پیرو باشین تو تمام مراحل!راستی یادتون نشوره مازنی هستنی!و مازندرانی همیشه اوله!!!!یادت نشوره مازنی یعنی........................!!!!!! 3
mohsen memar 514 ارسال شده در 24 شهریور، 2013 که مازندران شهر ما یاد باد ......................... همیشه برو بومش آباد باد 2
mohsen memar 514 ارسال شده در 24 شهریور، 2013 که مازندران شهر ما یاد باد ......................... همیشه برو بومش آباد باد 2
ارسال های توصیه شده