mosafer_babolsar 169 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 سلام دوستان وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه. 1
mosafer_babolsar 169 ارسال شده در 18 شهریور، 2012 سلام مممممممممممم من بعد 23 ساعت اومدم یعنی بعد من کسی نیومد؟عجیبه والا 1
mosafer_babolsar 169 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 بچه ها کجایین بابا؟ بیخیال امتحان .اینقد سخت نگیرین.
shahramg 547 ارسال شده در 23 شهریور، 2012 نمیدونم چرا این دوستان تشریف فرما نمیشن؟ بچه ها خیلی خرخون تشریف دارن ظاهرا 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 23 شهریور، 2012 بچه ها خیلی خرخون تشریف دارن ظاهرا اینجا کسی خرخون نیستا ... :vahidrk:
*sepid* 9772 ارسال شده در 23 شهریور، 2012 نمیدونم چرا این دوستان تشریف فرما نمیشن؟ ریکا تو کار و زندگی ندارنی ...تو درس و مشق ندارنی از صبایی تا شو نصف شو اینجه دری ؟ نا ... من خانه بدونم تو درس ندارنی ؟ نباید بوری 4 تا کلمه درس بخونی ؟ هه ؟:vahidrk: 1
mosafer_babolsar 169 ارسال شده در 24 شهریور، 2012 ریکا تو کار و زندگی ندارنی ...تو درس و مشق ندارنی از صبایی تا شو نصف شو اینجه دری ؟ نا ... من خانه بدونم تو درس ندارنی ؟ نباید بوری 4 تا کلمه درس بخونی ؟ هه ؟:vahidrk: سلامممممم.اتفاقا من هم کار دارمه هم زندگی درسم که تموم هکردمه .لیسانسه بیتمه الانم مشغول به کار هسمه.اره جان. 2
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 25 شهریور، 2012 ریکا تو کار و زندگی ندارنی ...تو درس و مشق ندارنی از صبایی تا شو نصف شو اینجه دری ؟ نا ... من خانه بدونم تو درس ندارنی ؟ نباید بوری 4 تا کلمه درس بخونی ؟ هه ؟:vahidrk: نبدومبه والله من که دره داغون وومبه امروز اخرین امتحان ره هدامه اسا ونه هنیشم پروژه های سر تا اخر تیر تحویل هادم
mosafer_babolsar 169 ارسال شده در 25 شهریور، 2012 سلام بر همگی...خوبید...خوش هستید... سلام هم استانی محترم امیدوارم حالتون خوب باشه.مرسی تشکر.به لطف دوستان ما هم خوبیم.
mosafer_babolsar 169 ارسال شده در 26 شهریور، 2012 سلامی دوباره به همه هم استانیای عزیز.امیدوارم حالتون خوب باشه.
mosafer_babolsar 169 ارسال شده در 27 شهریور، 2012 بههههههههههههههههههههه. چجوریه؟ هر وقت من امه هیچکس دنیه؟
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 27 شهریور، 2012 بههههههههههههههههههههه.چجوریه؟ هر وقت من امه هیچکس دنیه؟ بد موقع انی...
ارسال های توصیه شده