mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دوستان وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه. 1 لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ سلام مممممممممممم من بعد 23 ساعت اومدم یعنی بعد من کسی نیومد؟عجیبه والا 1 لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ سلام وقتتون بخیررررررررررررررر دوستان. لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ بچه ها کجایین بابا؟ بیخیال امتحان .اینقد سخت نگیرین. لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ ای بابا فکر کنم امروزم خبری از دوستان نیست. لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا این دوستان تشریف فرما نمیشن؟ 1 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا این دوستان تشریف فرما نمیشن؟ بچه ها خیلی خرخون تشریف دارن ظاهرا 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها خیلی خرخون تشریف دارن ظاهرا اینجا کسی خرخون نیستا ... :vahidrk: لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا این دوستان تشریف فرما نمیشن؟ ریکا تو کار و زندگی ندارنی ...تو درس و مشق ندارنی از صبایی تا شو نصف شو اینجه دری ؟ نا ... من خانه بدونم تو درس ندارنی ؟ نباید بوری 4 تا کلمه درس بخونی ؟ هه ؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ ریکا تو کار و زندگی ندارنی ...تو درس و مشق ندارنی از صبایی تا شو نصف شو اینجه دری ؟ نا ... من خانه بدونم تو درس ندارنی ؟ نباید بوری 4 تا کلمه درس بخونی ؟ هه ؟:vahidrk: سلامممممم.اتفاقا من هم کار دارمه هم زندگی درسم که تموم هکردمه .لیسانسه بیتمه الانم مشغول به کار هسمه.اره جان. 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ ریکا تو کار و زندگی ندارنی ...تو درس و مشق ندارنی از صبایی تا شو نصف شو اینجه دری ؟ نا ... من خانه بدونم تو درس ندارنی ؟ نباید بوری 4 تا کلمه درس بخونی ؟ هه ؟:vahidrk: نبدومبه والله من که دره داغون وومبه امروز اخرین امتحان ره هدامه اسا ونه هنیشم پروژه های سر تا اخر تیر تحویل هادم لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ سلام بر همگی... خوبید...خوش هستید... لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ سلام بر همگی...خوبید...خوش هستید... سلام هم استانی محترم امیدوارم حالتون خوب باشه.مرسی تشکر.به لطف دوستان ما هم خوبیم. لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ :yawn:سلام به هم استانی های عزیز. لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ نه مثل اینکه کسی نیست.:icon_razz: لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ سلامی دوباره به همه هم استانیای عزیز.امیدوارم حالتون خوب باشه. لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ بههههههههههههههههههههه. چجوریه؟ هر وقت من امه هیچکس دنیه؟ لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ بههههههههههههههههههههه.چجوریه؟ هر وقت من امه هیچکس دنیه؟ بد موقع انی... لینک به دیدگاه
mosafer_babolsar 169 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده