پسری از بابلسر 1800 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ سلام عزیز دلم عصرتون بخیر....خوبیدشما؟ . . اول بگم عذرمیخوام نمیخوام ی وقتی فکرکنی داشتم بهت توهین میکردم فقط ی شوخی بود همین... . . درضمن من ک بهت گفتم بلد نیستم مازنی صحبت کنم اینارو اگه دیدی یکی از دوستانم نوشته خیلیم خندیدیم البته بااجازه 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ ندومبه 1 تا كيجا بيه الان دنيه درس صوبت هکن ... اون کیجا اسم دارنه ... ندونسی بدون دیگه از الان ...:vahidrk: این کیجا مرض دارنه مره ونگ دنه شه شونه:icon_razz: تو خجالت نکشنی ... گتری خردتری تره هالی نانه ؟ کتک بخری درس بونیا ... کتک نخردی ، :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ تو خجالت نکشنی ... گتری خردتری تره هالی نانه ؟ کتک بخری درس بونیا ... کتک نخردی ، :vahidrk: ایییییییی کیجا ره ...مره چه زندی؟...ته مره ونگ هدایی دیشو شه بوردی...من ته ره چی باتمبه 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلاااااااام این هفته همه کلاسامه بوردمه و با استادا آشنا بیمه حتی اسم بعضیا ره هم ندونسمه ... هر چی پول داشتمه این هفته جزوه کپی هکردمه ... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلام مِ زیاد نتُمه مازنی گب بزنم خوشال وومه از شِمِه یاد بَیرم... 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلاممِ زیاد نتُمه مازنی گب بزنم خوشال وومه از شِمِه یاد بَیرم... :jawdrop::jawdrop::jawdrop:محمد حسين تو چي ميگي ؟ يعني من خوابم 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ سلاااااااام این هفته همه کلاسامه بوردمه و با استادا آشنا بیمه حتی اسم بعضیا ره هم ندونسمه ... هر چی پول داشتمه این هفته جزوه کپی هکردمه ... سلام خوبه پس كم كم به ايام ملكوتي غلط هاكردمه ترم بعد جه خوندمبه نزديك وومبي من يه دور انده غيبت داشتمه آخر ترم كلاس سر بوردمه استاد گته به به نمردمي و آقاي اسكندري ره هم زيارت هاكردمي 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلاممِ زیاد نتُمه مازنی گب بزنم خوشال وومه از شِمِه یاد بَیرم... ای به چشم ... من بلتمه تره یاد دمه ... :jawdrop::jawdrop::jawdrop:محمد حسين تو چي ميگي ؟ يعني من خوابم نا .. بیداری چو خانی بیارم تا بیدار باوی ؟ سلامخوبه پس كم كم به ايام ملكوتي غلط هاكردمه ترم بعد جه خوندمبه نزديك وومبي من يه دور انده غيبت داشتمه آخر ترم كلاس سر بوردمه استاد گته به به نمردمي و آقاي اسكندري ره هم زيارت هاكردمي کلا همینجویه مه اوضاع و احوال ...امروز بوردمه سر کلاس ، استاده مه وسه راس بیه و خیر مقدم باته کلی مره و ... منم در کمال پررویی تشکر هکردمه و باتمه تشویق نیاز نیه استاد .... ترم قبل این درس داشتمه ساعات امتحان اشتباه بوردمه ، استاده ره باتمه ترم قبل دیمه دیگه نیازی ندیمه این ترم بیم ... :gnugghender: نا خو نی ای برار . ونه دوا شیش هسه تا وره دروشی تا بیدار باوه خو جا ... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ ای به چشم ... من بلتمه تره یاد دمه ... نه دوا شیش هسه تا وره دروشی تا بیدار باوه خو جا ... تِ دست درد نکنه. نفهمیدم چی بُتی . 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ تِ دست درد نکنه. نفهمیدم چی بُتی . خواهش کمه .. هیچی بابا گفتم با چوب بزنش تا از خواب بپره 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلاممِ زیاد نتُمه مازنی گب بزنم خوشال وومه از شِمِه یاد بَیرم... مِن تره تازه بدیمه!!!...کجه دَیی؟... 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سلام وچونسِِِلام کیجا ساروی خاری؟... 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ سِِِلام کیجا ساروی خاری؟... خله ممنون 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ مِن تره تازه بدیمه!!!...کجه دَیی؟... تو اینجه مگه کلانتری که همه ره بشناسی ... سلام وچون سلام وچه ... خاری ؟ خله خش بیمویی .... 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ تو اینجه مگه کلانتری که همه ره بشناسی ... سلام وچه ... خاری ؟ خله خش بیمویی .... خله ممنون 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ خواهش کمه ..هیچی بابا گفتم با چوب بزنش تا از خواب بپره سپیده خطرناک بئی دتر همه ره خوانی بزنی 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ سپیده خطرناک بئی دتر همه ره خوانی بزنی به خاطر اینکه اصلا الان اعصاب معصاب ندارمه ... شفت بئیمه .... اتا پروزه هسه فردا ونه ارائه هدم اصلا آماده نکردمه هنتا ... هرچی این ن روزه چرخ گرمه این نت دله پیدا نانه ... تا اته چی پیدا کمه ویمه ***** بئیه یا اینکه ونه لینک خرابه .... فردا تحویل ندم بدبختمه .... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده