رفتن به مطلب

مازندرانی ها کجایید؟

ارسال های توصیه شده

ندومبه خداييش فعلا كه كاركنده يكسال هم گارانتي دارنه :ws3:

ته دست درد نکنه وچه که اطلاع هدایی

اسا من بورم بخسم که صوب ونه بورم سرکار تا نصفه شو سگ واری هی بتجم ... :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 596
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

وچون کجه درنی ؟

جا بخردنی یا اینکه دسته جمعی بوردنی پیک نیک ؟:ws52:

فكر كمبه فقط من و ته درمي :ws3:

اشكال ندانه از اونجاييكه اينتر نشنالمي من و ته دواشيم انگار كل مازندران درنه :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فكر كمبه فقط من و ته درمي :ws3:

اشكال ندانه از اونجاييكه اينتر نشنالمي من و ته دواشيم انگار كل مازندران درنه :ws28:

بهتر ...

گمه که ... این حسی بی کجه دره ؟ کجه بورده ؟ یه دفعه چیشیسه غیب بیه ؟ نمرده بو هه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
بهتر ...

گمه که ... این حسی بی کجه دره ؟ کجه بورده ؟ یه دفعه چیشیسه غیب بیه ؟ نمرده بو هه؟

نا حداقل دومبه كه تا 5 ساعت پيش زنده بيه چون آخرين فعاليتش 5 ساعت پيش بيه :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اين شكلك كه ته بشتي گنه كه : خا خدا ره شكر .......... شه انتقام گيرمه وره كشمبه :ws3:

دقیقا حدست درست بیه ..

به خاطر این ذکاوتت یه امتیاز مثبت از من طلبکار بونی ...

:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دقیقا حدست درست بیه ..

به خاطر این ذکاوتت یه امتیاز مثبت از من طلبکار بونی ...

:w02:

چي بيه مگه حسين بي چه هيمه تري تره بروته كه اينتي گني

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود برار جان:icon_gol: مرسي از شيمي مهمان نوازي :a030:بله گيلان و مازندران همديگره امرا براريد دنيا فقط شمال :hapydancsmil:

اَشانَ كه بوگوفتيد دانم بابا شوخي كونم sarcastic_blum.gif قدم تمامي مازندرانيان گيلان و تاپيك گيلانِ دورون مايه ي امي افتخاره :w16:خواستيم اَ حسين بيَ اذيت بوكونم آخر همش آيه امي تاپيكه دورون گِ شيمي پرچمَ آوريم بيجير:w000: هِي اماره اذيت كونه :hanghead:

ترجمه:

درود برادر جان:icon_gol:مرسي از مهمان نوازيتان :a030:بله گيلان و مازندران با همديگر برادرند دنيا فقط شمال:hapydancsmil:

اينايي كه گفتيد رو ميدونم بابا شوخي ميكنمsarcastic_blum.gifقدم تمامي مازندراني ها به گيلان و تاپيك گيلان مايه ي افتخاره:w16:ميخواستم اين حسين بي رو اذيت كنم آخه همش مياد تو تاپيك گيلان ميگه پرچمتونو مياريم پايين :w000:هي مارو اذيت ميكنه:hanghead:

اجنبي خودتي:w000:

نوموخوام:w589:تازه اومدم :spiteful:

اصلنم آقاي حميد منو به عنوان مهمان گرامي و ويژه در تاپيك مازندراني ها پذيرفت جرات داري منو بيرون كن lollipopsmiley.gif

تازه من مهمون نيستم صاحب خونه ام:1111: اصلا فقط تو يه نفر پاتو گذاشتي تو تاپيك گيلان قلم پاتو پودر ميكنم :brodkavelarg:

جمع هاکن شه کاسه کوزه ره:w000:...بور بیرون کیجا,گامبه تره دمبدن بیروناااااااااا

ته مره نیلینی گیلانی وچونِ تاپیک بیم,ته چیکارویی؟ کیجا وره بدون ته که خاره ته گته کارنیه :w000:بور بیرون یلااااااا...اسا امسه بازار دکته:icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...