*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ ندومبه خداييش فعلا كه كاركنده يكسال هم گارانتي دارنه ته دست درد نکنه وچه که اطلاع هدایی اسا من بورم بخسم که صوب ونه بورم سرکار تا نصفه شو سگ واری هی بتجم ... 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ وچون کجه درنی ؟ جا بخردنی یا اینکه دسته جمعی بوردنی پیک نیک ؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ وچون کجه درنی ؟ جا بخردنی یا اینکه دسته جمعی بوردنی پیک نیک ؟ فكر كمبه فقط من و ته درمي اشكال ندانه از اونجاييكه اينتر نشنالمي من و ته دواشيم انگار كل مازندران درنه 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ فكر كمبه فقط من و ته درمي اشكال ندانه از اونجاييكه اينتر نشنالمي من و ته دواشيم انگار كل مازندران درنه بهتر ... گمه که ... این حسی بی کجه دره ؟ کجه بورده ؟ یه دفعه چیشیسه غیب بیه ؟ نمرده بو هه؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ بهتر ...گمه که ... این حسی بی کجه دره ؟ کجه بورده ؟ یه دفعه چیشیسه غیب بیه ؟ نمرده بو هه؟ نا حداقل دومبه كه تا 5 ساعت پيش زنده بيه چون آخرين فعاليتش 5 ساعت پيش بيه 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ نا حداقل دومبه كه تا 5 ساعت پيش زنده بيه چون آخرين فعاليتش 5 ساعت پيش بيه خا خدا ره شکر ... :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ خا خدا ره شکر ... :gnugghender: اين شكلك كه ته بشتي گنه كه : خا خدا ره شكر .......... شه انتقام گيرمه وره كشمبه 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ اين شكلك كه ته بشتي گنه كه : خا خدا ره شكر .......... شه انتقام گيرمه وره كشمبه دقیقا حدست درست بیه .. به خاطر این ذکاوتت یه امتیاز مثبت از من طلبکار بونی ... 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ دقیقا حدست درست بیه .. به خاطر این ذکاوتت یه امتیاز مثبت از من طلبکار بونی ... چي بيه مگه حسين بي چه هيمه تري تره بروته كه اينتي گني 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ کی مره کار دارنه؟؟؟؟ ندومبه 1 تا كيجا بيه الان دنيه 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ ندومبه 1 تا كيجا بيه الان دنيه این کیجا مرض دارنه مره ونگ دنه شه شونه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ درود برار جان مرسي از شيمي مهمان نوازي بله گيلان و مازندران همديگره امرا براريد دنيا فقط شمال :hapydancsmil:اَشانَ كه بوگوفتيد دانم بابا شوخي كونم قدم تمامي مازندرانيان گيلان و تاپيك گيلانِ دورون مايه ي امي افتخاره خواستيم اَ حسين بيَ اذيت بوكونم آخر همش آيه امي تاپيكه دورون گِ شيمي پرچمَ آوريم بيجير هِي اماره اذيت كونه ترجمه: درود برادر جانمرسي از مهمان نوازيتان بله گيلان و مازندران با همديگر برادرند دنيا فقط شمال:hapydancsmil: اينايي كه گفتيد رو ميدونم بابا شوخي ميكنمقدم تمامي مازندراني ها به گيلان و تاپيك گيلان مايه ي افتخارهميخواستم اين حسين بي رو اذيت كنم آخه همش مياد تو تاپيك گيلان ميگه پرچمتونو مياريم پايين هي مارو اذيت ميكنه اجنبي خودتي نوموخوام:w589:تازه اومدم :spiteful: اصلنم آقاي حميد منو به عنوان مهمان گرامي و ويژه در تاپيك مازندراني ها پذيرفت جرات داري منو بيرون كن تازه من مهمون نيستم صاحب خونه ام:1111: اصلا فقط تو يه نفر پاتو گذاشتي تو تاپيك گيلان قلم پاتو پودر ميكنم :brodkavelarg: جمع هاکن شه کاسه کوزه ره...بور بیرون کیجا,گامبه تره دمبدن بیرونااااااااااته مره نیلینی گیلانی وچونِ تاپیک بیم,ته چیکارویی؟ کیجا وره بدون ته که خاره ته گته کارنیه بور بیرون یلااااااا...اسا امسه بازار دکته:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
پسری از بابلسر 1800 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ سیلاممممممممممممممممممممم...من اومدممممممممممممممممم... 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ سیلاممممممممممممممممممممم...من اومدممممممممممممممممم...خوب که چی؟!!!! لینک به دیدگاه
پسری از بابلسر 1800 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ تره چه مربوطه؟!!!مگه ته خبه بوتمه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ تره چه مربوطه؟!!!مگه ته خبه بوتمه؟ بوردی مازرونی یاد بَیتی بییَمویی...اسا خار بیه...اسا توندی تایپک دله شرکت هاکنی:gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده