hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2012 اتا کمه دچار بخواستی بیمه ، مه حال خش نیه که بیم اینجه. گمه برار حمید و برار حسین این ارپاک اخر مازرونی یاد بگیر نیه. سپید بزنشون هه هه هه اول مشخص کن شما کجایی داری میحرفی اصن بعد بیا صوبت کن این قرمزارو معنی کن شما اول تا من جوابتو بدم:vahidrk: مهران جان ايشالله بخواستي ره هم رسني آرپاك خانم زياد سخت نگير اينجا بحث ها زياد جدي نيست مهران شوخي ميكنه 2
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2012 آخر این هفته میام کلار دشت عشق و حال خوش بگذره عزيز 3
Hossein.B 3666 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 من بابلسریم من میدونم چی غلطِ چی درستشما کلا فکر نکن پَمن اگه میخواستم با این چیزا احساسِ چیپینگ کنم اینجا نبودم اصنچه ربطی داره؟شما درباره ی من چیزی نیدونی بیخودی اظهار نظر نکنی بهتره هااااا پس کجا بودی تو تاپیک تهرانیا کجایند؟...خوب درباره خودت بگو تا ما هم بفهمیم فاطی :gnugghender:... 2
Hossein.B 3666 ارسال شده در 19 مرداد، 2012 سپید بزنشون ای به چشم ... تو غصه نخور خودم حالشونو میگیرم نفهمن از کجا خوردن ... خوبه آبجی؟ سپید از تو بعیده حرف این بچه رو گوش نکن 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 سپید بزنشون سپید از تو بعیده حرف این بچه رو گوش نکن بچه شه هستیا ... باتمه که بدونی ... 2
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 سپید بزنشون هه هه هه اول مشخص کن شما کجایی داری میحرفی اصن بعد بیا صوبت کن این قرمزارو معنی کن شما اول تا من جوابتو بدم:vahidrk: میس به معنی مشت دست هست و میس به میس یعنی مشت به مشت که کنایه از دعوا کردن هست گراته یعنی (گردن دکت) بازم یعنی لجباز و عاشق دعوا کردنی. به نظر من تو یکی یک دونه هستی(یعنی یک دونه دختر هستی) ... طبق روانشناسی که کردم 1
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 مهران جان ايشالله بخواستي ره هم رسني آرپاك خانم زياد سخت نگير اينجا بحث ها زياد جدي نيست مهران شوخي ميكنه ایشا الله. گفته ی تو و کرده ی خدا ................................................. برار جان شما ره هم حتما دعوت کمه :hapydancsmil: این کیجا اصلا اعصاب معصاب ناینه. چند تا پست قبلی درون بدی چتی مه کله کله ره روشته. مه کله قوض بکرده 2
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 مه دندون درد کنه برار .... ته دننون درد هاکنه کجه ره ونی؟ ونی ره؟ 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 ته دننون درد هاکنه کجه ره ونی؟ ونی ره؟ ته چش آستیگماته احتمالا یا اینکه شه عینک نزدیک بین نزویی ..؟؟ الان من سه ونی ره دوسمه ؟ شکلکه ره خار خار هارش ... شه چشه وا هکن هارش ... حق با آرپاک بیه ... شماها جا باید یا خشانت گپ بزنم ... 3
*sepid* 9772 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 این کیجا اصلا اعصاب معصاب ناینه. چند تا پست قبلی درون بدی چتی مه کله کله ره روشته. مه کله قوض بکرده ناینه یعنی ندارنه ؟؟؟ لهجه تون ماله کجاس؟ البته شمه حق هسه شمه جا اینجوری برخورد هکنن ... تازه وه که خله خله مهربونی نثارتون هکرده من اصلا ونه واری نیمه باتمه که بدونی و ای ناوی که ناتی اماره 2
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2012 ناینه یعنی ندارنه ؟؟؟لهجه تون ماله کجاس؟ البته شمه حق هسه شمه جا اینجوری برخورد هکنن ... تازه وه که خله خله مهربونی نثارتون هکرده من اصلا ونه واری نیمه باتمه که بدونی و ای ناوی که ناتی اماره البته اقا مهران لهجه آمليه سپيده ته كه همه جاي مازندرون سراي ته هسته كه ته چه وه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ سپيده جان الان ته دندون درد كنه ته حال خار نيه بل بعدا مهران جه دعوا كفني منم تشويق كمه بزنين ميس اول ره 100$ دمبه 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 20 مرداد، 2012 البته اقا مهران لهجه آمليه سپيده ته كه همه جاي مازندرون سراي ته هسته كه ته چه وه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ سپيده جان الان ته دندون درد كنه ته حال خار نيه بل بعدا مهران جه دعوا كفني منم تشويق كمه بزنين ميس اول ره 100$ دمبه تو یکی از کجه دونی همه جای مازرون مه سرا هسه ؟؟؟!!! ها؟؟؟:vahidrk: اتفاقا الان دعوا ویشتر چسبنه ... آهای نفسسسسسسسسسسس کش ایش خسیس ... دلار مه رخ نکش آما شه پولداریمی ، درسه که امه دست تنگه اما ندار نیمی:vahidrk: 2
پسری از بابلسر 1800 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 سلام بچه ها منم متاسفانه متاسفانه باید بگم بلد نیستم به زبان تند مازندرانی صحبت کنمتکلیفم چیه هان؟!!!!!!!!!!!!! 3
پسری از بابلسر 1800 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 نگاه بچه ها ی وقت شاکی میشما!!!چرا انیقد همشهری عزیز منو اذیت میکنید؟! . . . اصلا نگران نباش همشهری گلم من طرف دارشمام اصلا نگران نباشید ...پس امادم برای کل کل کردن با دیگرادوستان که شمارو اذیت میکنن 3
hamid_hisystem 6612 مالک ارسال شده در 21 مرداد، 2012 تو یکی از کجه دونی همه جای مازرون مه سرا هسه ؟؟؟!!! ها؟؟؟:vahidrk: اتفاقا الان دعوا ویشتر چسبنه ... آهای نفسسسسسسسسسسس کش ایش خسیس ... دلار مه رخ نکش آما شه پولداریمی ، درسه که امه دست تنگه اما ندار نیمی:vahidrk: ته یاد دنیه سوال هاکردمه لیست دله چچی بنویسم باتی مه پیر جویباری و....... در ضمن ته قرار بیه مهرانه بزنی چه مه ره زندی؟؟؟؟؟؟ 2
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 ناینه یعنی ندارنه ؟؟؟لهجه تون ماله کجاس؟ البته شمه حق هسه شمه جا اینجوری برخورد هکنن ... تازه وه که خله خله مهربونی نثارتون هکرده من اصلا ونه واری نیمه باتمه که بدونی و ای ناوی که ناتی اماره همشیره جان چیسه مه جا اتی برخرد کنی من خله احساساتی ادم هسمه تو مه احساسات رو خش دیگویی......اصلا ته جا توقع ناشتمه..... در ضمن من همون جور که حمید جان بووته به لهجه شیرین و اصیل املی صحبت کمه خواهش کمه مه ره ایراد نیر که اگه تو بی امل با اون لهجه ته ره خنه زننه اینجوری : 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 ته یاد دنیه سوال هاکردمه لیست دله چچی بنویسم باتی مه پیر جویباری و....... در ضمن ته قرار بیه مهرانه بزنی چه مه ره زندی؟؟؟؟؟؟ ها ؟؟؟ نا ... مه یاد ننه ... چیتی بیه ؟ تو چنه ته حافظه درست و درمون کار کنه ؟ من چون کلا زورم زیاده و کلا قد دره مره خرنه هرکی ره مه دل بخواد زمه شل و پل کمه 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 همشیره جان چیسه مه جا اتی برخرد کنی من خله احساساتی ادم هسمه تو مه احساسات رو خش دیگویی......اصلا ته جا توقع ناشتمه.....در ضمن من همون جور که حمید جان بووته به لهجه شیرین و اصیل املی صحبت کمه خواهش کمه مه ره ایراد نیر که اگه تو بی امل با اون لهجه ته ره خنه زننه اینجوری : خووووب هکردمه ... خش دار بیه که بیه به من چه زبطی دارنه ... الکی دم دنی مه گردن خله دلتم بخواد .. امه لهجه خله قشنگ هم هسه ... اتفاقا من بابل دانشگاه شومه و اینکه بعضی از وچون که صحبت کننه من اصلا متوجه نامه شه به کنار ولی یه سری کلمه هایی گننه که فقط از خنده میرمه 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 سلام بچه ها منم متاسفانه متاسفانه باید بگم بلد نیستم به زبان تند مازندرانی صحبت کنمتکلیفم چیه هان؟!!!!!!!!!!!!! یعنی من خامه بدونم تو واقعا خجالت نکشی وچه ؟ این چه حرفیه که زنی ؟ هه؟؟ بور یاد بی زودتر ... اگه بخوای همینجه هم بتومی تره یاد بدیم ... گنی نا بور بقیه وچون جا بپرس 3
ارسال های توصیه شده