Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخر این هفته میام کلار دشت عشق و حال 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اتا کمه دچار بخواستی بیمه ، مه حال خش نیه که بیم اینجه. گمه برار حمید و برار حسین این ارپاک اخر مازرونی یاد بگیر نیه. سپید بزنشون هه هه هه اول مشخص کن شما کجایی داری میحرفی اصن بعد بیا صوبت کن این قرمزارو معنی کن شما اول تا من جوابتو بدم:vahidrk: مهران جان ايشالله بخواستي ره هم رسني آرپاك خانم زياد سخت نگير اينجا بحث ها زياد جدي نيست مهران شوخي ميكنه 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخر این هفته میام کلار دشت عشق و حال خوش بگذره عزيز 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من بابلسریم من میدونم چی غلطِ چی درستشما کلا فکر نکن پَمن اگه میخواستم با این چیزا احساسِ چیپینگ کنم اینجا نبودم اصنچه ربطی داره؟شما درباره ی من چیزی نیدونی بیخودی اظهار نظر نکنی بهتره هااااا پس کجا بودی تو تاپیک تهرانیا کجایند؟...خوب درباره خودت بگو تا ما هم بفهمیم فاطی :gnugghender:... 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سپید بزنشون ای به چشم ... تو غصه نخور خودم حالشونو میگیرم نفهمن از کجا خوردن ... خوبه آبجی؟ سپید از تو بعیده حرف این بچه رو گوش نکن 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سپید بزنشون سپید از تو بعیده حرف این بچه رو گوش نکن بچه شه هستیا ... باتمه که بدونی ... 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سپید بزنشون هه هه هه اول مشخص کن شما کجایی داری میحرفی اصن بعد بیا صوبت کن این قرمزارو معنی کن شما اول تا من جوابتو بدم:vahidrk: میس به معنی مشت دست هست و میس به میس یعنی مشت به مشت که کنایه از دعوا کردن هست گراته یعنی (گردن دکت) بازم یعنی لجباز و عاشق دعوا کردنی. به نظر من تو یکی یک دونه هستی(یعنی یک دونه دختر هستی) ... طبق روانشناسی که کردم 1 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهران جان ايشالله بخواستي ره هم رسني آرپاك خانم زياد سخت نگير اينجا بحث ها زياد جدي نيست مهران شوخي ميكنه ایشا الله. گفته ی تو و کرده ی خدا ................................................. برار جان شما ره هم حتما دعوت کمه :hapydancsmil: این کیجا اصلا اعصاب معصاب ناینه. چند تا پست قبلی درون بدی چتی مه کله کله ره روشته. مه کله قوض بکرده 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مه دندون درد کنه برار .... ته دننون درد هاکنه کجه ره ونی؟ ونی ره؟ 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ته دننون درد هاکنه کجه ره ونی؟ ونی ره؟ ته چش آستیگماته احتمالا یا اینکه شه عینک نزدیک بین نزویی ..؟؟ الان من سه ونی ره دوسمه ؟ شکلکه ره خار خار هارش ... شه چشه وا هکن هارش ... حق با آرپاک بیه ... شماها جا باید یا خشانت گپ بزنم ... 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این کیجا اصلا اعصاب معصاب ناینه. چند تا پست قبلی درون بدی چتی مه کله کله ره روشته. مه کله قوض بکرده ناینه یعنی ندارنه ؟؟؟ لهجه تون ماله کجاس؟ البته شمه حق هسه شمه جا اینجوری برخورد هکنن ... تازه وه که خله خله مهربونی نثارتون هکرده من اصلا ونه واری نیمه باتمه که بدونی و ای ناوی که ناتی اماره 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ناینه یعنی ندارنه ؟؟؟لهجه تون ماله کجاس؟ البته شمه حق هسه شمه جا اینجوری برخورد هکنن ... تازه وه که خله خله مهربونی نثارتون هکرده من اصلا ونه واری نیمه باتمه که بدونی و ای ناوی که ناتی اماره البته اقا مهران لهجه آمليه سپيده ته كه همه جاي مازندرون سراي ته هسته كه ته چه وه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ سپيده جان الان ته دندون درد كنه ته حال خار نيه بل بعدا مهران جه دعوا كفني منم تشويق كمه بزنين ميس اول ره 100$ دمبه 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ البته اقا مهران لهجه آمليه سپيده ته كه همه جاي مازندرون سراي ته هسته كه ته چه وه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ سپيده جان الان ته دندون درد كنه ته حال خار نيه بل بعدا مهران جه دعوا كفني منم تشويق كمه بزنين ميس اول ره 100$ دمبه تو یکی از کجه دونی همه جای مازرون مه سرا هسه ؟؟؟!!! ها؟؟؟:vahidrk: اتفاقا الان دعوا ویشتر چسبنه ... آهای نفسسسسسسسسسسس کش ایش خسیس ... دلار مه رخ نکش آما شه پولداریمی ، درسه که امه دست تنگه اما ندار نیمی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
پسری از بابلسر 1800 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها منم متاسفانه متاسفانه باید بگم بلد نیستم به زبان تند مازندرانی صحبت کنمتکلیفم چیه هان؟!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
پسری از بابلسر 1800 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ نگاه بچه ها ی وقت شاکی میشما!!!چرا انیقد همشهری عزیز منو اذیت میکنید؟! . . . اصلا نگران نباش همشهری گلم من طرف دارشمام اصلا نگران نباشید ...پس امادم برای کل کل کردن با دیگرادوستان که شمارو اذیت میکنن 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ تو یکی از کجه دونی همه جای مازرون مه سرا هسه ؟؟؟!!! ها؟؟؟:vahidrk: اتفاقا الان دعوا ویشتر چسبنه ... آهای نفسسسسسسسسسسس کش ایش خسیس ... دلار مه رخ نکش آما شه پولداریمی ، درسه که امه دست تنگه اما ندار نیمی:vahidrk: ته یاد دنیه سوال هاکردمه لیست دله چچی بنویسم باتی مه پیر جویباری و....... در ضمن ته قرار بیه مهرانه بزنی چه مه ره زندی؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ ناینه یعنی ندارنه ؟؟؟لهجه تون ماله کجاس؟ البته شمه حق هسه شمه جا اینجوری برخورد هکنن ... تازه وه که خله خله مهربونی نثارتون هکرده من اصلا ونه واری نیمه باتمه که بدونی و ای ناوی که ناتی اماره همشیره جان چیسه مه جا اتی برخرد کنی من خله احساساتی ادم هسمه تو مه احساسات رو خش دیگویی......اصلا ته جا توقع ناشتمه..... در ضمن من همون جور که حمید جان بووته به لهجه شیرین و اصیل املی صحبت کمه خواهش کمه مه ره ایراد نیر که اگه تو بی امل با اون لهجه ته ره خنه زننه اینجوری : 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ ته یاد دنیه سوال هاکردمه لیست دله چچی بنویسم باتی مه پیر جویباری و....... در ضمن ته قرار بیه مهرانه بزنی چه مه ره زندی؟؟؟؟؟؟ ها ؟؟؟ نا ... مه یاد ننه ... چیتی بیه ؟ تو چنه ته حافظه درست و درمون کار کنه ؟ من چون کلا زورم زیاده و کلا قد دره مره خرنه هرکی ره مه دل بخواد زمه شل و پل کمه 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ همشیره جان چیسه مه جا اتی برخرد کنی من خله احساساتی ادم هسمه تو مه احساسات رو خش دیگویی......اصلا ته جا توقع ناشتمه.....در ضمن من همون جور که حمید جان بووته به لهجه شیرین و اصیل املی صحبت کمه خواهش کمه مه ره ایراد نیر که اگه تو بی امل با اون لهجه ته ره خنه زننه اینجوری : خووووب هکردمه ... خش دار بیه که بیه به من چه زبطی دارنه ... الکی دم دنی مه گردن خله دلتم بخواد .. امه لهجه خله قشنگ هم هسه ... اتفاقا من بابل دانشگاه شومه و اینکه بعضی از وچون که صحبت کننه من اصلا متوجه نامه شه به کنار ولی یه سری کلمه هایی گننه که فقط از خنده میرمه 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ سلام بچه ها منم متاسفانه متاسفانه باید بگم بلد نیستم به زبان تند مازندرانی صحبت کنمتکلیفم چیه هان؟!!!!!!!!!!!!! یعنی من خامه بدونم تو واقعا خجالت نکشی وچه ؟ این چه حرفیه که زنی ؟ هه؟؟ بور یاد بی زودتر ... اگه بخوای همینجه هم بتومی تره یاد بدیم ... گنی نا بور بقیه وچون جا بپرس 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده